Frambuesa_ Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Jak beda wygladac relacje z moim bylym facetem w tym roku? Mam z nim baaaardzo sporadyczny kontakt. I tez nie jest to pytanie o "milosc" miedzy nami, ktorej juz prawdopodobnie nie ma : ) Królowa Mieczy, Królowa Kielichów, Rycerz Buław dołozyłam Arcykapłanka, 2 mieczy, 7 pucharów Mozliwy kolezanski kontakt miedzy nami, przez co jakas kobieta moze czuc sie "zagrozona" (nie wiem, dziewczyna, przyjaciolka). W pewnym momencie trzeba bedzie podjac jakas. decyzje. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Na poczatku bedziesz zimna ale potem za nim zatesknisz. Wydaje mi sie, ze nie bedzie za bardzo tego kontaktu, tak mi zawsze pokazuje arcykaplanka, kiedy pytam o cos, czego nie bedzie albo sie nie stanie (a pytanie jest tak sformulowane jakby to bylo) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 na początku podejdziesz do tego na chłodno, spokojnie pomyślisz, później górę mogą wziąć emocje i dzięki nim się odezwiesz do niego, następnie w rycerzu buław widzę nerwy ewentualnie ekscytację z tego wszystkiego co się stało, ale kapłanka i 2 miecze zamykają sprawę - przedostatnia karta mi z reguły mówi nie ciąg dalej, a ostania do definitywne zakończenie, postawienie krzyżyka i pójście dalej. Chyba nic z tego przyjemnego nie wyniknie... 7 pucharów to sfera marzeń - możesz myśleć później na zasadzie "co by było gdyby...", fantazjować o tym co nierealne, ewentualnie o czymś innym niż o nim Cytuj
broncea Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 tak jak teraz czyli pozostana sporadyczne chociaz ty chcialabys inaczej bo jeszcze nie wyrzucilas go ze swojego serca i masz metlik, ale on raczej juz sie odcial od tej relacji Cytuj
panna.marta Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Wielkiej przyjaźni to tu nie będzie. Raczej dystans i wspomnienia o czymś nieprzyjemnym z przeszłości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi