Skocz do zawartości

Relacje z byłym facetem w tym roku

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak beda wygladac relacje z moim bylym facetem w tym roku? Mam z nim baaaardzo sporadyczny kontakt. I tez nie jest to pytanie o "milosc" miedzy nami, ktorej juz prawdopodobnie nie ma : )

Królowa Mieczy, Królowa Kielichów, Rycerz Buław dołozyłam Arcykapłanka, 2 mieczy, 7 pucharów

Mozliwy kolezanski kontakt miedzy nami, przez co jakas kobieta moze czuc sie "zagrozona" (nie wiem, dziewczyna, przyjaciolka). W pewnym momencie trzeba bedzie podjac jakas. decyzje.

Napisano

Na poczatku bedziesz zimna ale potem za nim zatesknisz. Wydaje mi sie, ze nie bedzie za bardzo tego kontaktu, tak mi zawsze pokazuje arcykaplanka, kiedy pytam o cos, czego nie bedzie albo sie nie stanie (a pytanie jest tak sformulowane jakby to bylo)

Gość Euterpe
Napisano

na początku podejdziesz do tego na chłodno, spokojnie pomyślisz, później górę mogą wziąć emocje i dzięki nim się odezwiesz do niego, następnie w rycerzu buław widzę nerwy ewentualnie ekscytację z tego wszystkiego co się stało, ale kapłanka i 2 miecze zamykają sprawę - przedostatnia karta mi z reguły mówi nie ciąg dalej, a ostania do definitywne zakończenie, postawienie krzyżyka i pójście dalej. Chyba nic z tego przyjemnego nie wyniknie...

7 pucharów to sfera marzeń - możesz myśleć później na zasadzie "co by było gdyby...", fantazjować o tym co nierealne, ewentualnie o czymś innym niż o nim

Napisano

tak jak teraz czyli pozostana sporadyczne chociaz ty chcialabys inaczej bo jeszcze nie wyrzucilas go ze swojego serca i masz metlik, ale on raczej juz sie odcial od tej relacji

Napisano

Wielkiej przyjaźni to tu nie będzie. Raczej dystans i wspomnienia o czymś nieprzyjemnym z przeszłości.