Skocz do zawartości

Rozkład partnerski

Nefrete

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poprosiłam koleżankę, aby zrobiła dla mnie rozkład partnerski na mnie i mojego byłego partnera, z którym rozstałam się jakiś czas temu, ale wciąz utrzymujemy kontakt ze sobą i wiem, że nadal nie jestem mu obojętna i o to co jej wyszło:

ON stan relacji na dzis,co sie dzieje -as pucharow - on jest w Tobie zakochany i calkowicie juz go to uczucie pochlonelo i on o niczym innym nie mysli tylko o tym uczuciu i o Tobie i Cie kocha juz do szalenstwa teraz to uczucie jest nawet silniejsze niz bylo na samym poczatku kiedy sie w sobie zakochaliscie i to juz jest oznaka ze on zaczal sie kierowac tylko sercem

co mysli................rycerz bulaw -chce juz koniecznie zaczac dzialac w Twoim kierunku chce zaczac sie starac o Ciebie i zdobyc Cie na nowo na razie beda to tylko male kroki z jego strony bo wszystko chce zrobic stopniowo ale on jest juz otawrty na dzialanie i nawet juz wychodzi ze teraz juz jakies kroki czyni w tym kierunku waszej przyszlosci wspolnej ale efekty zobaczysz dopiero pozniej

co czuje................paz bulaw -ogromne uczucie tzn takie glebokie i silne ale jakby to sa dopiero poczatki tego stanu on jakby zaczyna sie otwierac powoli na to bo to jest tak ogromna energia i tak silne uczucie ze on nie dalby rady tak sie w calosci otworzyc od razu wiec dopiero zaczyna na nowo kierowac sie tym uczuciem i to jeszcze potrwa zanim bedzie w stanie zaczac nim zyc

co pokazuje..........4 bulaw -na razie chce Ci pokazac ze jest bardzo szczesliwy ze wlasnie tylko z Toba mu sie dobrze spedza czas ze razem wam jest ze soba tak przyjemnie i nie chce tego konczyc i chce zeby to dalej trwalo i sie rozwijalo i ze ma bardzo pozytywne podejscie do Ciebie ze jest otwarty na Ciebie i po prostu szczesliwy jak jest z Toba razem

co zamierza..........rycerz denarow - na razie chce zaczac tak powoli bardziej od przyjazni zeby to wszystko szlo tak naturalnie powoli i nie chce dac po sobie znac ze jednak jest tak bardzo zaangazowany i bedzie jakby poglebial wasza relacje z dnia na dzien ale to tak bardziej od przyjazni musi wyjsc zeby nie bylo nic na sile tylko w swoim czasie:)

(co ich laczy) 2 denarow/moc/8 pucharow=slonce- na pewno cierpliwosc teraz Was laczy i szczere checi z Was dwojga na odbudowanie tego zwiazku oboje juz pragniecie sie ze soba dogadac oboje chcecie szczerej rozmowy i teraz wszystkie wasze uczucia tez juz ida w dwie strony to samo czujecie macie takie same cele i wasza relacja jest bardzo silna badzo gleboka i ogromna wiez jest nadal miedzy wami

(co ich dzieli)3 pucharow/krol mieczy/ksiezyc=ksiezyc -no jakby on za duzo mysli i za bardzo chce wrpowadzic swoje zasady i chce zeby wszystko bylo po jego mysli i jest za bardzo dominujacy przez co nie mozecie sie dogadac bo on nie daje Wam na to na razie szansy bo ma swoje takie zasady dalej sie kieruje taka duma jakby i dopiero jak troche zmieknie i mu to przejdzie to wtedy ruszy do przodu a poza tym dzieli Was to wszystko co skrywal przed Toba tzn brak jego szczerosci i to wszystko musialby zostac wypowiedziane zeby sie oczyscilo miedzy wami

trzy karty na przyszlosc (np. do konca lutego) glupiec/ 5 pucharow/paz pucharow=rydwan -i wyszlo ze moze byc spotkanie pod koniec miesiaca na pewno w drugiej polowie i powinno byc na tym spotkaniu bardzo przyjemnie tzn tam bedzie juz tylko uczucie miedzy wami moze sex tez chociaz wyszlo ze bardziej bedzie tak romatycznie uczuciowo takie bedzie spotkanie od serca wroca dawne uczucia i sie duzo zmieni w waszej relacji w tym miesiacu no to bedzie jakis duzy krok do przodu moze dzieki wlasnie temu spotkaniu powinno potem wszystko juz ruszyc pelna para nie widac jeszcze powrotu ale na pewno zblizycie sie do siebie ogromnie i to bedzie dla was bardzo fajny miesiac bo sie dobrze skonczy

Czy ktoś jeszcze pokusiłby się o interpretację :poklon:

Napisano

Witaj,

ON stan relacji na dzis,co sie dzieje -as pucharow -

Owszem on moze wciaz cie kochac, ale nie mamy pewnosci, czy chodzi tutaj o uczucia faktycznie do ciebie, bo nie ma w pytaniu, czy on cie kocha. To moze takze oznaczac, po prostu to, ze on poznal nowa kobiete, asy reprezentuja cos nowego. Czasami np: gdy wyjdzie as kielichow, a zwiazek dwoch osob trwa wciaz i jest stabilny, dlugotrwaly, ta karta moze tez zapowiadac zareczyny, itd, Lecz to duzo zalezy od tego jaka jest sytuacja obecna miedzy ludzmi.

co mysli................rycerz bulaw -

Mozliwe ze chce np: zadzialac w twoim kierunku, ale nie wiemy do konca czy to jest ochota tylko na seks, na fajna przygode, czy cos wiecej, bo rycerz palek to bardziej iskra namietnosci. Rycerz palek to tez wyjazd.

co czuje................paz bulaw -

Jesli as kielchow faktycznie bedzie mowic o milosci do ciebie na poczatku, to paz palek by sugerowal, ze chce cos zaczac na nowo.Ale mozliwe takze, iz on tak naprawde teraz dziala tylko pod wplywem impulsu (paz palek) i moze np: chce znow jakiegos rozkwitu w relacji, ale nie pod katem czegos powazego, lecz przygody (palki - seks). Poa tym to paz, wiec jego mysli moga byc dosc niedojrzale, niepowazne.

co zamierza..........rycerz denarow - On sie moze zastanawiac, bo rycerz monet jest taki bardzo powolny.

(co ich laczy) 2 denarow/moc/8 pucharow=slonce-

Co was laczy? 2 monet? jakas niestabilnosc, niewiadoma, raz sie przyciaganie, raz odpychacie, tutaj wszystko jest takie niepewne, moc - mozliwe ze przyciaganie fizyczne, 8 kielichow, laczy tez was jakies bardzo przykre wydarzenia z waszej przeszlosci wspolnej, rozczarowanie miedzy wami, odejscia (na karcie mamy czlowieka ktory odchodzi), oraz slonce - moze obecnie jakas radosc miedzy wami, moze sie wiecej usmiechacie.

(co ich dzieli)3 pucharow/krol mieczy/ksiezyc=ksiezyc

Moze dzieli was (3 kielichow), jakies inne spojrzenie na sprawy imprez, towarzystwa, moze ktos w tym zwiakzu potrzebowal tego duzo, a druga osoba nie moka tego zaakceptowac, albo np: jedna osoba ciagle byla smutna, krol mieczy - jakis dystans, patrzenie z gory, gdzie jedna osoba ciagle mysli o czyms ale nie moze podjac decyzji, i ksiezyc, jakies niepewnosci, brak zaufania, badz niejasnosci, albo marzenia trudne do zrealizowania.

trzy karty na przyszlosc (np. do konca lutego) glupiec/ 5 pucharow/paz pucharow=rydwan -

Trzeba uwazac na 5 pucharow, bo moze reprezentowac rozczarowanie w tej relacji, zal i bol. Rydwan mowi ze bedzie miedzy wami kontakt, paz kieichow, ktos sie wybierze na impreze, spotkanie, glupiec, jakis poczatek, iedojrzalosc, przygody.

Trzymaj sie.

• Maestro
Napisano

Ja się zgadzam z tym co Tarocistka_doradca napisała...As kielichów to raczej szansa na uczucie, jakaś iskra...Rycerz Buław mówi o nastawieniu na kontakt,ma zapał do tego jak widać, może tez byc podejście seksualne, paź buław na pozycji serca, to raczej niedojrzałe , takie chłopięce uczucie, które z miłością niewiele ma wspólnego..Pokazuje, że dobrze mu tak jak jest,okopał się w swoich 4 ścianach i dobrze sie przy tym bawi..Zamierza kontynuować tę relację, łączą Was kontakty, może i namiętność (na co wskazuje Rycerz i Paź Buław),ale i skrajne emocje, rozdarcie, rozstania i powroty..

Na wyniku jest kontakt, ale możesz się rozczarować, on może zadzwoni, ale to nie będzie to czego oczekujesz..

Napisano

Myśli o Tobie, chciałby zacząć na nowo, próbuje Ci pokazać jak mu dobrze i jak świetnie się bez Ciebie bawi (gra pozorów). Zastanawia się co tu zrobić, ale chyba na poziomie myśli zaprzestaje. Nie wiem, brak mu odwagi? Łączy Was duuże przyciąganie i pozytywne nastawienie do siebie, mimo wszystko macie do siebie jeszcze dużo ciepłych uczuć. Dzielą was wzloty i upadki w podejściu do siebie, taka trochę huśtawka emocjonalna.

W przyszłości może się coś zacząć na nowo między Wami, ale uważaj, bo może być tylko szybkie i chwilowe (Rydwan) i kogoś może zaboleć..

Napisano

ON stan relacji na dzis,co sie dzieje -as pucharow

- nowe spojrzenie na siebie, zauroczenie, szansa na relacje

co mysli................rycerz bulaw

- jest pełen energii aby spróbować, chce tego bardzo, - wychodzi z założenia, że nie ma nic do stracenia

co czuje................paz bulaw

- fascynację i ciekawość oraz chęć przeżycia przygody - jest mocno "napalony"

co pokazuje..........4 bulaw

- że mu z tobą dobrze i chciałby aby to trwało wiecznie

co zamierza..........rycerz denarow

- zamierza rozeznać się w sytuacji oraz zdobyć twoje zaufanie. Z denarami co do relacji niepewnych bywa różnie - na pewno chce utrzymać znajomość z tobą

i ma jakieś zamierzenia długoplanowe - coś sobie obmyślił i do tego będzie zmierzał/jak to Ryc.Den/.

(co ich laczy) 2 denarow/moc/8 pucharow

- niepewność, balansowanie. Jest możliwość powrotu.

(co ich dzieli)3 pucharow/krol mieczy/ksiezyc

- wcześniejsza zdrada, której on się wypiera? - sporo tu nadal niedopowiedzeń niestety.

trzy karty na przyszlosc (np. do konca lutego) glupiec/ 5 pucharow/paz pucharow

- są kontakty, spotkania, wyciąganie dawnych spraw - ale pojawia się perspektywa miło spędzonego czasu.

Karty te mówią o początku wkraczania w nowe, po czymś co bolało. Luty więc tak się zapowiada.

Napisano

Slicznie dziękuję wszystkim za poświęcenie czasu i interpretację :)

• Maestro
Napisano

Widzę, że tylko ja tak jakoś zimno spojrzałam na te karty...Nefrete, życzę Ci z całego serca,żeby moja interpretacja się nie sprawdziła:)

Napisano
Widzę, że tylko ja tak jakoś zimno spojrzałam na te karty...Nefrete, życzę Ci z całego serca,żeby moja interpretacja się nie sprawdziła:)

hehe ja też mam nadzieję, że sprawdzi się wszystko pozytywnie, aczkolwiek los nam płata różne figle :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

trzy karty na przyszlosc (np. do konca lutego) glupiec/ 5 pucharow/paz pucharow=rydwan -i wyszlo ze moze byc spotkanie pod koniec miesiaca na pewno w drugiej polowie i powinno byc na tym spotkaniu bardzo przyjemnie tzn tam bedzie juz tylko uczucie miedzy wami moze sex tez chociaz wyszlo ze bardziej bedzie tak romatycznie uczuciowo takie bedzie spotkanie od serca wroca dawne uczucia i sie duzo zmieni w waszej relacji w tym miesiacu no to bedzie jakis duzy krok do przodu moze dzieki wlasnie temu spotkaniu powinno potem wszystko juz ruszyc pelna para nie widac jeszcze powrotu ale na pewno zblizycie sie do siebie ogromnie i to bedzie dla was bardzo fajny miesiac bo sie dobrze skonczy

Mogę zweryfikować już a zatem sprawdziło się: do spotkania doszło 18lutego i było bardzo miło i przyjemnie wszystkie uczucia odżyły i było bardzo romantycznie mój były mnie bardzo zaskoczył swoim zachowaniem na plus :) rzeczywiście nie widać między nami jeszcze powrotu, ale była szczera rozmowa choć nie do końca taką jaką bym chciała ale uważam, że to i tak duży sukces. Do końca lutego jeszcze mamy kilka dni więc liczę jeszcze że sprawdzi się reszta że powinno wszystko ruszyć pełna parą i zbliżymy się do siebie :)

Napisano

Pan jest Tobą nadal zainteresowany, wręcz zauroczony. Może nie kocha Cię w pełnym tego słowa znaczeniu, ale darzy Ciebie ciepłymi uczuciami. Chciałby powrotu do poprzedniej relacji, myśli o tym bardzo poważnie, widać że chciałby się ustatkować (Rycerz Denarów).

Co Was łączy - obydwoje macie do siebie słabość i jesteście po przejściach, chcecie powrotu do dawnej relacji (8 Kielichów).

Co Was dzieli - Pan nie chce się w pełni angażować, ma obawy odnośnie przyszłości tego związku, boi się odrzucenia.

Jeśli chodzi o najbliższą przyszłość to chyba zostanie tak jak jest, zbyt dużo złych wspomnień jest w Was obojgu. Będzie to bliska przyjaźń i chyba nic poza tym.