yaremii Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 śniło mi się dziś że wpłacałam 100 zł do wpłatomatu(nigdy tego nie robiłem) Po wpłacie sięgając po potwierdzenie zobaczyłem na wierzchu pieniądze tak jakby wpłatomat wydawał mi resztę .Było tego więcej niż wpłaciłem .Zabierając potwierdzenie zabrałem i te pieniądze. po czym wyszedłem z banku. odchodząc trzymałem pieniądze w ręku na wierzchu _ nigdzie ich nie chowałem (nie wiem czemu) Tak jakby uciekałem bo szedłem krętymi uliczkami klucząc jakby gubiąc pogoń . Ktoś za mną szedł. W pewnej chwili ocknąłem się bez pieniędzy - zostało mi tylko 50 zł - a potem mnie policjanta złapała policja za kradzież - wszystko się nagrało jednak marny ze mnie złodziej Cytuj
Gość Noa20 Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 Tego rodzaju sny zazwyczaj są odwrotne, tzn jeśli Ty kradniesz czy zabierasz komuś pieniądze to Licz się z tym, że Tobie może być zabrane, niekoniecznie ktoś musi Cię okraść, może to być jakiś wydatek na rzecz kogoś, jakiś nietypowy zakup lub zapłacenie czyjegoś rachunku. Jeśli w śnie w grę wchodzą niewielkie kwoty będzie to raczej niewielki wyzysk, którego możesz nawet nie zauważyć. Cytuj
yaremii Napisano 8 Lutego 2014 Autor Napisano 8 Lutego 2014 dzięki moje sny przeważnie są bardzo realistyczne i niejednokrotnie straszne. Z tym że od dosc dawna nie śniłem o sobie tylko śniłem coś będąc widzem a dziś znów śniłem o sobie .Dlatego tu się znalazłem. Kiedyś miałem ten sam sen przez kilka nocy a potem gdzieś por oku sen powrócił aby przekazać mi ciąg dalszy .Kilka osób które poprosiłem o ich interpretację powiedziało mi ciekawe rzeczy o mnie i co mogą znaczyć te sny . Nikomu się nie przyznałem ale w duchu co niektórym przyznałem rację .Teraz nie ma mi kto tłumaczyć snów więc zjawiłem się tu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi