bridge Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 Dzień dobry, miałam już nie pisać na forum, ale chyba jednak potrzebuję fachowego oka. Sytuacja wygląda tak, że ten ktoś, miałam wrażenie "lepi" się do mnie, a kiedy ja w końcu to podchwyciłam zaczął się chaos, jakby koniec i czuję się ignorowana. I teraz już całkiem nie wiem. Jest jeszcze jedna osoba, która może mieć bezpośredni wpływ na bieg wydarzeń, myślę, że wystarczy już jej sama obecność. A więc: 1. Ogólna sytuacja: 2 miecze (jakieś uczucia nie dochodzą do głosu, ignorancja) 2. Jak się czuje w relacji: Królowa Buław (powiedziałabym, że jestem dość atrakcyjna w jego oczach, ale z drugiej strony mogę go trochę przerażać) 3. Czego ode mnie chce: Król Denarów odwr. (chce żebym dała mu spokój?) 4. Co jest przeszkodą: Eremita (może izoluje się i chce samotności?) 5. Zewnętrzna postawa wobec mnie: Król Kielichów (powiedzmy akceptuje mnie, podchodzi do mnie przyjaźnie) 6. Jego uczucia: 7 buław (może czuje się trochę napastowany i próbuje się bronić) 7. Jakie mamy możliwości: Sąd Ostateczny odwr. (trwanie w starych przyzwyczajeniach nie zwiastuje pozytywnych zmian) 8. Jak mnie widzi: Słońce odwr. (myśli, że niepoważnie do niego podchodzę) 9. Co mam robić: Królowa Mieczy odwr. (powinnam oddalić się od niego?) 10. Przyszłość: Gwiazda odwr. (dezorientacja, brak wiary w sens działań Proszę o pomoc w interpretacji! Dziękuję. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 Dla Pana nigdy miedzy wami nic nie było, więc i nic się nie skończyło. Traktował i traktuje Panią dalej jako koleżankę. Cytuj
bridge Napisano 8 Lutego 2014 Autor Napisano 8 Lutego 2014 Dzięki, pozwoliło mi to spojrzeć na sprawę z innej perspektywy. Jednak myślałam o troszkę głębszym zanalizowaniu sytuacji. Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 1. Ogólna sytuacja: 2 miecze Tak, to jakies zwatpienie w relacje, wielka niewiadoma, niepewnosc, brak rozeznania w tym, dystans. 2. Jak się czuje w relacji: Królowa Buław Nie rozumiem pyatnia, ale kto sie czuje ty czy ten pan? Jesli on, to mozliwe, ze widzi cie jako kobiete pewna siebie, troche dumna (krolowa palek), taka ktora lubi błysnac, zwracac uwage na siebie, ktos kto lubi pokazac swoje dobre strony. Albo to ty np: przybierasz postawe takiej krolowej palek w tej sytuacji, pewnej siebie na zewnatrz, mocnej kobiety, ktora nie da sobie w kasze dmuchac, a np: wewnatrza jest wrazliwa osoba. Mozliwe tez, iz odbiera cie jako seksowna kobiete. 3. Czego ode mnie chce: Król Denarów odwr. Krol monet jest odwrocony, mysle, ze nic powaznego, mozliwe tylko, ze moglby miec z tego jakies korzyscji (on moze tak myslec), korzysci bo to monety, ale w niezbyt dobrym kontekscie bo krol jest odwrocony. 4. Co jest przeszkodą: Eremita Tak przeszkoda jest to, ze sie ktos w tej relacji izoluje, chce byc sam, odchodzi, trzuma sie na dystans, czuje sie niepewny, woli odsunac sie, isc swoja droga wlasna. Ktos sie tutaj czuje samotny. Eremita to tes starosc, dojrzalosc, przygnebienie, moze np: jest w tym jakas przeszkoda. 5. Zewnętrzna postawa wobec mnie: Król Kielichów Ale tez moze troche miec on wrazenie, ze ma nad toba przewage, iz moze np: narzucic ci swoje zdanie, albo mysli, ze to on rozdaje karty, i moze troche manipulowac, albo odgrywac takiego twardego faceta, ktory jest bardzo dumny. 6. Jego uczucia: 7 buław Na karcie mamy walke, wiec albo broni sie przed jakimis emocjami w stosunku do ciebie, ale narazie nie sa to raczej bardzo powazne uczucia bo to palki, raczej powiedzialabym jakis impuls, fascynacja. Badz np: wy ze soba w jakis sposob rywalizujecie (na karcie jest rywalizacja), albo jest ktos trzeci kto rywalizuje o koogos z was, takze jakas zazdrosc, przepychanki, konflikt. 7. Jakie mamy możliwości: Sąd Ostateczny odwr. Ale mozliwosci w sensie waszych relacji? Karta sa dmowi odwrocona, ze sie od czegos wreszcie uwolnicie, odrodzicie na nowo. Jesli np: ta relacja bedzie cie przytlaczac to sie w koncu od tego uwolnisz (sad). 8. Jak mnie widzi: Słońce odwr. Odwrocne slonce to mozliwe ze cie obecnie widzi jako osobe niezadowolona, ktora stracila radosc zycia, albo martwica sie. Albo brak pewnosci siebie badz nadmierna pewnosc siebie, zadufanie. 9. Co mam robić: Królowa Mieczy odwr. Tak narazie powinnas nabrac dystansu do tej relacji (miecze dystans), spojrzec na sprawe relanie, posluchac swojego rozumu (krolowa mieczy), bo jeste osoba inteligentna, i rozum ci w tym pomoze. 10. Przyszłość: Gwiazda odwr. Strata nadziei i wiary ze z tego cos bedzie. Postaw sobie karty jeszcze raz za jakis czas, jest mozliwe, ze karty czasem wychodza nietrafne, trzymaj sie. Cytuj
niiwa Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 1. Ogólna sytuacja: 2 miecze - jest napięcie i rozmyślanie co z tym dalej zrobić. Wypadałoby porozmawiać? - ale nie jest to takie proste. 2. Jak się czuje w relacji: Królowa Buław - / zakładam, że pytasz o niego?/ - on zauważył, że jesteś nim zainteresowana i dajesz mu sygnały 3. Czego ode mnie chce: Król Denarów odwr. - na teraz to niczego - wręcz - to jest b. nieodpowiedni czas dla niego na nowe relacje 4. Co jest przeszkodą: Eremita - musi wszystko przemyśleć, Eremita w przeszkodzie to info, że jest obecnie dla ciebie niedostępny 5. Zewnętrzna postawa wobec mnie: Król Kielichów - jako Król Kieli to facet zajęty/zakochany inną 6. Jego uczucia: 7 buław - może się czuć napastowany/jak piszesz/ - sądzę, że podoba mu się twoja postawa, ale na razie nic z tym nie zrobi 7. Jakie mamy możliwości: Sąd Ostateczny odwr. - na razie żadnych, jest blokada 8. Jak mnie widzi: Słońce odwr. - że tracisz zapał wobec niego, że rezygnujesz powoli 9. Co mam robić: Królowa Mieczy odwr. - nie analizuj każdego gestu, słowa 10. Przyszłość: Gwiazda odwr. - tracisz nadzieję To nie jest odpowiedni moment na rozwój relacji między wami, co nie oznacza, że w przyszłości mogą się jeszcze pojawić na to szanse. - 7 buław w uczuciach to pewnego rodzaju niedopuszczanie do siebie uczuć - w przeszkodach Eremita - on nie chce się teraz wiązać. Może powinnaś dać czas tej relacji... Pozdrawiam Cytuj
werona Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Jak zaczęłaś działać (Królowa Buław) to pan zaczął się bronić (7 Buław) i wycofywać (Eremita). Zdaje się, że pan z tych, co wolą gonić króliczka niż jak kobieta jest stroną aktywną Cytuj
bridge Napisano 12 Lutego 2014 Autor Napisano 12 Lutego 2014 W tym miejscu chciałabym serdecznie podziękować wszystkim, którzy udzielali się w moim wątku, a tym samym przyczyniają się do poszerzania mojej wiedzy. Jest to dla mnie przeogromnie cenne. Od ułożenia kart sytuacja zdążyła się troszkę zmienić i rozwinąć, a im bardziej idę w przyszłość, tym bardziej przekonuję się o mocy kart. Tym razem również. Nie chciałam już męczyć kolejnego rozkładu na tą samą sprawę, dlatego dzisiaj wyciągnęłam jedną kartę. Była to odwrócona dwójka buław. Nie zrozumiałam jej, dlatego poprosiłam o wyjaśnienie. Pojawiła się w towarzystwie odwróconego Sądu i Rydwanu. Jako że Sąd pojawił mi się wcześniej, 2 buławy teraz, Rydwan potraktowałam nieco przyszłościowo. Nie wiem czy słusznie. Okaże się niebawem, a na chwilę obecną podniosło mnie na duchu. Jeszcze raz serdeczne dzięki. Pozdrawiam! B. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi