Skocz do zawartości

4 Mieczy i 7 Kielichów.

Spes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o pomoc. Moja ostatnia prośba na ten temat :prosi:

I pytanie: dlaczego mi nie odpisał-4 Mieczy. Nie odpisał bo musi odpocząć, przemyśleć sobie wszystko. Jest zmęczony.

II pytanie: co pomyślał, gdy przeczytał wiadomość ode mnie- 7 kielichów. Kielichy mówią o uczuciach. Ucieszył się z wiadomości ale musi ją sobie przemyśleć. Dużo marzy, śni i fantazjuje o mnie.

Napisano
Proszę o pomoc. Moja ostatnia prośba na ten temat :prosi:

I pytanie: dlaczego mi nie odpisał-4 Mieczy. Nie odpisał bo musi odpocząć, przemyśleć sobie wszystko. Jest zmęczony.

Czy Ty go przypadkiem nie zalewasz tymi smsami? On ma dość, chce się odciąć, mieć chwile spokoju...

II pytanie: co pomyślał, gdy przeczytał wiadomość ode mnie- 7 kielichów. Kielichy mówią o uczuciach. Ucieszył się z wiadomości ale musi ją sobie przemyśleć. Dużo marzy, śni i fantazjuje o mnie.

7 kieli to wspomnienia owszem ale takie nie do końca przyjemne...

Byliście razem?

Napisano
Czy Ty go przypadkiem nie zalewasz tymi smsami? On ma dość, chce się odciąć, mieć chwile spokoju...

7 kieli to wspomnienia owszem ale takie nie do

końca przyjemne...

Byliście razem?

nie byliśmy razem. Dlaczego nie przyjemne wspomnienia?

Napisano

7 kieli zawsze mi się pokazywało jako takie... wątpliwości. Wspomnienia ale takie raczej od tej 'gorszej strony'.

Co prawda karta ma tez pozytywniejsze znaczenia ale hmm... No tutaj czuje tą bardziej negatywną stronę.

Gość Gość3
Napisano

Podciagne tu mysl Tridy ,on sorry ale ma z lekka dość . Rozłozyło go Twoje bombardowanie na łopatki w tych 4 mieczach. Tak samo w jego reakcji na Twoje smsy ,te 7 kieli rozumiem w stylu zakreciło mi sie w głowie .

Gość SooYoung
Napisano

Bo nie chciał.

4 miecze to odpoczynek, chce mieć spokój. 7 kielichów to nie karta uczuć ale marzeń, iluzji, jakiś odlotów, nie ma tu realnych faktów.

Dla niego to co piszesz to jakaś fantastyka, iluzja. On nie wie o Ci chodzi, czego od niego chcesz i po co w ogóle do niego piszesz.

Trida ta karta mam tylko negatywne znaczenie - tam w kielichach sa rzeczy o których marzymy ale ich nigdy nie będziemy mieć, to oszukiwanie się, to iluzja a często i uzależnienie, a to że nie będziemy tego mieli powoduje nasz dyskomfort i męczymy się z tym. Jest tożsama z kartą Diabła z AW.

Ta karta pokazuje też uzależnienia od narkotyków i alkoholu.

Spec jeśli chcesz się dalej oszukiwać to można odczytać te karty tak, że zmęczony zaćpał albo sobie popił i dlatego nie odpisał. Ale patrząc na to realnie - po prostu Pan ma dość i dlatego nie reaguje.

Gość Daffne
Napisano

ja 4 miecze rozumiem podobnie jako zbyt intensywne bobmardowanie Pana.

a 7 kielichów postrzegam jako pana myśli na temat Pani, która się chyba zakochała wg niego i stad cała checa i natarczywość esowa. Nie postrzega tego pozytywnie bo nie odwzajemnia Twych starań co rozumie się jako brak zainteresowania i chyba to miała Trida na mysli.

Napisano
Nie postrzega tego pozytywnie bo nie odwzajemnia Twych starań co rozumie się jako brak zainteresowania i chyba to miała Trida na mysli.

Coś w deseń ;)

Na razie jest zmęczony ta relacją wg mnie, marudzeniem etc.

Daj mu odetchnąć.

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

ja bym tutaj 7 pucharów zinterpretowała jeszcze inaczej... zwłaszcza, że przed nią są 4 miecze(spoczynek, odcięcie się)

na mojej karcie stoi osoba i przed nią unoszą się kielichy, a z każdego coś wychodzi - myślę, że pan tutaj myśli, jaką drogę obrać, może należy do tych taktownych i nie chce urazić...

I podzielam zdania pozostałych, on tego NIE CHCE kontynuować

ewentualnie miał wypadek i dlatego nie macie kontaktu...

Edytowane przez Euterpe
  • Maestro
Napisano

Kiedy mu wysłałaś? Bo mam wrażenie, że facet po prostu spał..To moja pierwsza mysl..

Napisano
Kiedy mu wysłałaś? Bo mam wrażenie, że facet po prostu spał..To moja pierwsza mysl..

Ok. 10. napisał później, że nie miał jak odpisać.

Napisano

I pytanie: dlaczego mi nie odpisał-4 Mieczy.

Tak mozliwe ze byl zmeczony, albo spał, badz byl chory, ogolnie w niezbyt dobrym stanie albo fizycznym badz psychicznym, badz czul sie przetloczony, ogolnie zrezygnowany, badz olał sprawe, bral zainteresowania.

II pytanie: co pomyślał, gdy przeczytał wiadomość ode mnie- 7 kielichów.

Mogl sobie pomyslec, ze np: to nierealne, ze on się ludzi, albo ty sie łudzisz, ze sa to nierealne wyobrazenia, myslenie zyczeniowe, to zalezy od tego co to byla za tresc wiadomosci. 7 kielichow to bładzenie po omacku, to samooszukiwanie sie, nierealne fantazje.

Trzymaj sie.