danonekjr Napisano 9 Lutego 2014 Napisano 9 Lutego 2014 Wiam was serdecznie ja znowu z prozba o interpretacje snu dodam odrazu ze jestem mezatka od 6 lat mam 3 dzieci dzisiajszej nocy snilo mi sie ze szlam do slubu w pieknej bialej sukni z welonem nie wiem kto mial byc moim mezem napewno nie byl to moj maz otuz atmoswera i przygotowania byly w badzo fajnej atmoswerze dotarlismy z tym kims do kosciola bylo bardzo duzo ludzi bardzo sie zachwycalam moja suknia i welonem stalam przed oltarzem kiedy moj niedoszly maz wyszedl i nie wrocil wszystcy byli zszokowani nie wiem co mam myslec na tamat tego snu bo nie plakalam w nim nie bylam smutna z powodu nie dotarcia partnera choc obudzilam sie troche zniesmaczona bardzo prosze powiedzcie mi co o tym myslicie pozdrawiam serdecznie Cytuj
danonekjr Napisano 11 Lutego 2014 Autor Napisano 11 Lutego 2014 hej jest tu ktos kto ziterpretuje mi ten sen prosze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi