Gość Alsta Napisano 9 Lutego 2014 Napisano 9 Lutego 2014 Witam serdecznie! Chciałam zapytać o znaczenie snu mojej mamy. Śniła, że leży w łóżku a na jej nogach siedział obrzydliwy karzeł.. nie mogła poruszyć nogami. Obudził ją jej własny krzyk i to właściwie wszystko. Sam karzeł w zależności od odwiedzanych stron z sennikami ma różne znaczenie.. raczej pozytywne, jednak w tym przypadku kompletnie nie wiem jak to interpretować. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj
Momma Marie Napisano 9 Lutego 2014 Napisano 9 Lutego 2014 Karzeł, szczególnie nadzwyczaj brzydki, odpowiada za część naszych talentów, które są tłamszone wewnętrznie, co wiąże się ze strachem (poczuciem winy), brakiem możliwości dalszego rozwoju. Bardzo często związane jest to z naszymi przeżyciami z przeszłości i ma to odbicie w teraźniejszości, bo odczuwamy żal za utraconymi momentami, które wydają nam się nie do nadrobienia. Przykładowo - ktoś miał talent plastyczny, pięknie malował, ale będąc pod presją otoczenia nie zdecydował się na kontynuowanie kariery w tym kierunku, tylko wybrał zawód zapewniający większą stabilizacje materialną. Z tego powodu obecnie, z perspektywy czasu, może odczuwać zniesmaczenie, czy też wstręt względem podjętych decyzji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi