VCat Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Przyśniła mi się nietypowa apokalipsa. Działo to się w zwykły dzień. W telewizji ostrzegali o silnych wiatrach. Wyszłam z domu, każdy był niespokojny, ludzie jakby uciekali przed czymś. Nagle wstrząs, ziemia zaczęła pękać tuż obok mnie. Udało mi się z tego wyrwać. Potem nie wiadomo skąd pojawiła się powódź i silny wiatr. Po godzinach walki miasto było doszczętnie zniszczone. Wracałam do domu, załamana bo nie wiedziałam kto z mojej rodziny przeżył i czy mój były partner przetrwał to. Wróciłam a w domu była pustka, myślałam że każdy zginął, prócz mojej matki. Potem do drzwi zapukał mój były partner żeby pocieszać mnie po stracie. Czy mógłby ktoś z Was bardziej zinterpretować ten sen? Nie, żebym wierzyła w przesłania senników, po prostu jestem ciekawa gdyż niektóre senniki czasem zgadzają się z moim obecnym życiem. Cytuj
tsetse123 Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Sam sen o końcu świata może mówić o jakiejś kłótni albo o jakimś wielkim przełomie dla Ciebie... poczekajmy na pomoc kogoś bardziej zagłębionego w to wszystko Cytuj
OazaSpokoju Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 Hm..intuicja podpowiada mi takie tłumaczenie "trzeba by było apokalipsy, żeby ten były do ciebie wrócił". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi