shaerrawedd Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam. Piszę ponieważ przyśnił mi się dziwny sen a i liczba w nim jest w sumie magiczna więc może coś oznaczać. Jechałam zakupionym przez rodziców samochodem . Jechałam nieznaną trasą gdzie był ostry nieoznakowany zakręt. Było slisko i wpadłam w poślizg. Traf chciał że wjechałam na przystanek i zabiłam 7 osob. Jak ja to moge interpretować?
patsy Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 Witam. Piszę ponieważ przyśnił mi się dziwny sen a i liczba w nim jest w sumie magiczna więc może coś oznaczać.Jechałam zakupionym przez rodziców samochodem . Jechałam nieznaną trasą gdzie był ostry nieoznakowany zakręt. Było slisko i wpadłam w poślizg. Traf chciał że wjechałam na przystanek i zabiłam 7 osob. Jak ja to moge interpretować? Czy rodzice w rzeczywistosci maja ten samochod?Jezeli tak,to sen ostrzega,ze jak bedziesz sie przemieszczac,zebys uwazala na to,jak jezdzisz,mi liczba 7 kojarzy sie ze szczesciem jak i 7 grzechami glownymi... Z drugiej strony jezeli we snie sni Ci sie,ze jedziesz autem,to znaczy,ze Ty sama kierujesz swoim zyciem,tak samo w jaki sposob prowadzilas pojazd.Nieznana trasa to nieznane,cos co Cie czeka,zakret-to nagla zmiana planu,cos nieoczekiwanego,co sie moze wydarzyc.Zabicie we snie nie ma doslownego znaczenia.Moze to odnosic sie do tego,ze kogos zranisz albo zdradzisz.
Sephira Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 Ja tutaj widzę utratę kontroli nad Twoim życiem shaerrawedd . Prawdopodobnie jednak ma to jakieś odniesienie do przeszłych wydarzeń - cyfra 7 może mieć tutaj takie znaczenie, że wydarzenia, które uważasz za pechowe, w ostatecznym rozrachunku opłacą Ci się. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi