beatrycze18 Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Czy dojdzie do mojego spotkania z panem w wakacje?[Pan ma przylecieć do Polski w lecie] Zrobiłam rozkład na pyt. czy dojdzie do mojego spotkania z panem z Anglii tak planujemy rozmawiając przez telefon i na Skype... Diabeł, koło fortuny, paź kielichów Pana mocno ciągnie do tego spotkania.koło fortuny...? Może los zadecyduje o tym, jakieś pierwsze sentymentalne zrywy są, widać tutaj Proszę o zerknięcie Cytuj
roszpunka79 Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Zgadzam się...widać, że ciągnie was do siebie. Koło widzę jako plany dotyczące spotkania, które poszły w ruch. I biorąc pod uwagę pazia myślę, że zostaną zrealizowane. Zastanawiam się tylko czy za tym spotkaniem pójdzie coś poważniejszego. Myślę, że może być sympatycznie i miło, ale raczej romansowo niż związkowo. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Lutego 2014 Maestro Napisano 12 Lutego 2014 Hmmmm...widać to przyciąganie miedzy Wami,ale mogą również wystąpić do tego czasu zawirowania w Waszej relacji,raz będzie dobrze, a chwilami gorzej,w paziu kielichów jest przyjazny gest i zaproszenie na spotkanie, w sumowaniu mamy Gwiazdę - bądź dobrej myśli:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi