agaMAJ Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Jaki efekt dadzą moje próby pozyskiwania nowych klientów? ( pracuję na zlecenie) 3 Denary--Moc--Rydwan # denary to jak najbardziej praca, więc coś się pojawi, będę musiała się napracować ale coś ruszy znowu do przodu. (aktualnie mam mały zastój) Cytuj
Trida Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Ruszy się oj ruszy. Widać, ze sporo włożysz w to pracy a Rydwan to przecież ruch etc. Chociaż w podsumie Księżyc - możliwe, ze bd liczyła na więcej, niż otrzymasz zgłoszeń. Myśl realnie wg mnie. Nie rozmyślaj o gruszkach na wierzbie Cytuj
roszpunka79 Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Tez myślę, że się ruszy, bo nie dość, że denary to praca, to jeszcze praca wynagrodzona. W Mocy widzę kobietę silną i spełnioną. Wykorzystaj swój urok osobisty i klientów ujarzmisz;). Rydwan zapowiada zmiany i ruszenie z kopyta. Więc jeśli jest zastój , to przy nakładzie pracy, to się zmieni. Myślę, że to bardzo pozytywne karty. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 odnajdziesz w sobie pewność siebie i wolę walki, dzięki Kktórej zdobędziesz więcej klientów niż zamierzałaś pierwotnie Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Witaj 3 Denary--Moc--Rydwan Albo cos faktycznie ruszy do przodu (rydwan), badz ty bedziesz musiala byc bardziej aktywniejsza, aby cos ruszylo, zabiegana (rydwan), to moze tez byc karta wyjazdu. Moc moze mowic ze bedzie musiala np: wykrzesac z siebie duzo sily, aby poprawic swoja sytuacje, albo walczyc z przeciwnosciali, a to moze byc wysilek ponad twoje mozliwsci, 3 monet - tutaj sugeruje aby sie w tym kierunku albo edukowac wiecej badz dowiedziec sie wiecej na temat pozyskiwania klientow. To tez karta nowych kwalifikacji, itd. Wiec niekoniecznie musi to byc wzrost klientow, ale np: iecej dzialan w tobie. Jak zaczniesz naprawde dzialac, tak konkretnie to przyjda do ciebie. Trzymaj sie. Cytuj
IMKA Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Kontynuuj co zaczęłaś to długo trwałe inwestycje,reprezentowanie swoich umiejętności Na 3 monet dwie osoby przynoszą może jakieś nowe zlecenie?Bądż pewna siebie,siła przetrwania w krytycznych sytuacjach ,pracuj a wszystko ruszy do przodu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Lutego 2014 Maestro Napisano 12 Lutego 2014 Twoje próby dadzą bardzo pozytywny efekt, poczujesz, że znalazłaś idealny sposób na pozyskanie klientów;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi