Skocz do zawartości

Co czuje do mnie teraz pan K?

Sońka1978

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co czuje do mnie teraz pan K?

AS PUCHARÓW

3 MONET

RYCERZ BUŁAW

rozkład czytany jako całość

Pan czuje, że to jest początek i szansa na nowe fajne uczucie.Pan pracuje nad naszą relacją, chciałby teraz być przy mnie, gdyż tęskni. Przyjechać, pan mieszka w innym mieście.Pan przyjedzie. proszę o waszą pomoc.

Napisano

Musisz najpierw sama postarac sie o interpretacje kochana, inaczej nie otrzymasz zadnej odpowiedzi.

Napisano
Musisz najpierw sama postarac sie o interpretacje kochana, inaczej nie otrzymasz zadnej odpowiedzi.[/Q

Jest moja interpretacja, może trochę okrojona, ale jestem początkująca.

Gość Gość3
Napisano

Pan czuje wielkiego motyla w brzuchu do Ciebie . Bardzo chciałby zawalczyć o Ciebie i to juz sie dzieje.Jestes dla niego duzym wyzwaniem . Tylko małe ale ,Rycek buław to flirciarz ,ale to inna bajka na inne pytanie i rozkład tyczący waszej relacji .

Napisano

Pan jest na Ciebie napalony;). Ale jest też impuls dający szansę na uczucie. Zapewne on podejmie wysiłki, żeby Cię zdobyć. Buławowy jest aktywny i zdeterminowany. Trójka monet też może mówić o podjęciu pracy nad relacją.

Napisano
Musisz najpierw sama postarac sie o interpretacje kochana, inaczej nie otrzymasz zadnej odpowiedzi.[/Q

Jest moja interpretacja, może trochę okrojona, ale jestem początkująca.

ups no tak przepraszam...

On jest toba bardzo zainteresowany, czuje cos do ciebie napewno. Dobre widoki na zwiazek , bedzie sie staral.

Napisano

Uuu... pan bardzo napalony jak to buławowy a co dalej, to rozkład na relację z nim