Sońka1978 Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Co czuje do mnie teraz pan K? AS PUCHARÓW 3 MONET RYCERZ BUŁAW rozkład czytany jako całość Pan czuje, że to jest początek i szansa na nowe fajne uczucie.Pan pracuje nad naszą relacją, chciałby teraz być przy mnie, gdyż tęskni. Przyjechać, pan mieszka w innym mieście.Pan przyjedzie. proszę o waszą pomoc. Cytuj
KamilaFruFru Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Musisz najpierw sama postarac sie o interpretacje kochana, inaczej nie otrzymasz zadnej odpowiedzi. Cytuj
Sońka1978 Napisano 11 Lutego 2014 Autor Napisano 11 Lutego 2014 Musisz najpierw sama postarac sie o interpretacje kochana, inaczej nie otrzymasz zadnej odpowiedzi.[/Q Jest moja interpretacja, może trochę okrojona, ale jestem początkująca. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Pan czuje wielkiego motyla w brzuchu do Ciebie . Bardzo chciałby zawalczyć o Ciebie i to juz sie dzieje.Jestes dla niego duzym wyzwaniem . Tylko małe ale ,Rycek buław to flirciarz ,ale to inna bajka na inne pytanie i rozkład tyczący waszej relacji . Cytuj
roszpunka79 Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Pan jest na Ciebie napalony;). Ale jest też impuls dający szansę na uczucie. Zapewne on podejmie wysiłki, żeby Cię zdobyć. Buławowy jest aktywny i zdeterminowany. Trójka monet też może mówić o podjęciu pracy nad relacją. Cytuj
KamilaFruFru Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Musisz najpierw sama postarac sie o interpretacje kochana, inaczej nie otrzymasz zadnej odpowiedzi.[/Q Jest moja interpretacja, może trochę okrojona, ale jestem początkująca. ups no tak przepraszam... On jest toba bardzo zainteresowany, czuje cos do ciebie napewno. Dobre widoki na zwiazek , bedzie sie staral. Cytuj
beatrycze18 Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Uuu... pan bardzo napalony jak to buławowy a co dalej, to rozkład na relację z nim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi