kopasko Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Witam ,proszę o zinterpretowanie snu mojej córki.Śniło sie jej że chodzi po pięknej łące i zrywa kwiaty a następnie spotyka zmarłą niedawno mamę .Czy tym snem mam podstawy do niepokoju? Cytuj
Gość Alsta Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) Zmarłą mamę, czyli jej babcie tak? Wydaje mi się, że nie masz podstaw do niepokoju.. Mnie po śmierci babci, chyba dokładnie trzy dni po jej pogrzebie przyśniła się zdrowa i wesoła mówiąc, że nic ją nie boli (zmarła na raka trzustki) i jest już w lepszym miejscu.. Myślę że jest to swojego rodzaju pożegnanie, śmierć bliskiej osoby nigdy nie jest łatwa.. Kwiat jest (o ile się nie mylę) znakiem zakończenia czegoś, przemijania.. Nie jestem zbyt doświadczona ale podejrzewam że nie masz się czym martwić. Poczekajmy na fachowca opinie ) Pozdrawiam!! Edytowane 12 Lutego 2014 przez Alsta Cytuj
Gość Alsta Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Rozumiem, tak więc wydaje mi się, że był to rodzaj pożegnania, ja wierzyłam że babcia chciała mnie uspokoić i taki sen przynajmniej dla mnie był bardzo dobrym doświadczeniem. Nie martw się taka sytuacja nigdy nie jest łatwa, ale córka ma Ciebie i całe życie przed sobą. Życze Wam powodzenia! Cytuj
OazaSpokoju Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Alsta - regulamin się kładnia : 3. Zabronione jest zakładanie wątków ze snami osób trzecich. Cytuj
Gość Alsta Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 No kłania się, kłania, ja się nie ukłoniłam i co ja poczne.. jestem winna ;c Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi