Skocz do zawartości

Uprzejmie proszę MoNia39 o analizę czakr. Pięknie dziękuję.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dykta81
Napisano

Dobry wieczór,

MoNia39, jeśli będziesz mogła i miała czas, to ja bardzo proszę o sprawdzenie czakr. Od niedawna szukam i czytam informacji na ten temat, generalnie miałam kiepskie ostatnie 2 lata, które trochę dały mi popalić, teraz powoli (tak mi się wydaje i czuję) łapię wiatr w żagle. Dużo dają Wasze przekazy ReiKi i jak pisałam jestem za nie ogromnie wdzięczna. Myślę, że sprawdzenie czakr bardzo by mi się przydało. Dziękuję za pomoc. Marzena 14 grudnia 81'

Pozdrawiam serdecznie

Gość Gość
Napisano

O.k. :)

1.-20

2.-10

3.+10

4.-15

5.+5

6.+10

7.+5

No trochę te czakry niesharmonizowane. Spory ubytek i blokada na czakrze podstawy- tu może być brak witalności, problemy finansowe i ogólnie tracenie gruntu pod nogami. Czakra serca troche tez kiepska.Tu jest brak miłości, spokoju i radości.Byc może ktoś Ci "dokopał" i na skutek traumy, przeżycia ta czakra tak"siadła".

Witalność na teraz jest ok. 60 % czyli mało...

Brakuje Ci mocno elementu ziemi w twojej energetyce.To jest właśnie brak gruntu w życiu.Dużo spacerów i kontaktu z przyrodą polecam.

Gość dykta81
Napisano (edytowane)

MoNia39 jesteś Wspaniała, ogromnie Tobie dziękuję.

Wszystko się zgadza, z finansami licho ale pracuję nad tym i mam nadzieję, że wreszcie uda mi się wyjść z dołka na wyżyny:))

a co do serca - strzał w 10! poranionone, mocno skrzywdzone. Po 15 latach po raz 3 (i ostatni) zostawił mnie długoletni partner(wymiana na młodszy model i brak lojalności, dojrzałości,wyrachowanie w działaniach, manipulowanie i oszukiwanie mnie w żywe oczy), z tego co się dowiadywałam była to relacja karmiczna. Bardzo mnie to zabolało,i w sumie to miałam i mam żal do siebie, że się tak mocno zaangażowałam, nadszarpnięta jest moja wiara w ludzi, w przyjaźń i generalnie w relacje. Staram się tę sferę też uzdrawiać, uczę się medytować, mam nadzieję, że uda mi się pozytywnie to wszystko poskładać i odzyskać spokój i szczęście i czuć się spełnioną w wielu aspektach mojego życia.

Jeszcze raz dziękuję za pracę i wskazówki oraz za cudowne przekazy Reiki. Bardzo się cieszę, że odkryłam to forum, niesmowita skrabnica wiedzy oraz, że są tu osoby tak chętne do pomocy i wyjaśniające to co nurtuje, gnębi, co nieznane jak m.in Ty MoNiu39.

pozdrawiam i życzę samych słonecznych i radosnych dni

Edytowane przez dykta81
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...