NarratorkaHorrorow Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Czuje w kościach, iż rozmowa odnośnie awansu była bardziej ku zmotywowania mojej osoby do dodatkowej pracy, niż by faktycznie przedyskutować awans. Zapytałam kart Jakie plany zawodowe wobec mnie ma mój przełożony ? 10 pałek Paż pałek 7 kielichów Królowa Pałek ( Pani nie dokładałam, wypadła mi z rąk ) Wygląda na to że moje przypuszczenia są słuszne, zwierzchnik chce zrzucić na mnie jaknajwięcej dodatkowej pracy która nie będzie podparta aneksem/umową/podwyżka. Co gorsza jawie mu się jako Paż , młoda niedoświadczona osoba- nie uważa mnie za partnera biznesowego a za dziecko. W 7 kielichów, mogę się jedynie przyżegnać bowiem żadnych konkretnych planów zawodowych nie ma. Mam kłujące przeczucie na tle tego rozkładu iż bardziej interesuje go moja prezencja niż to co wnoszę do spółki . Przez wzgląd iż jestem jedyną kobietą nie traktuje mnie na równi . Czy dostane awans na stanowisko kierownicze do końca 2014 r ? 6 Pałek Mag 8 miecza 6 pałek oraz Mag da mi możliwość przebicia, siłę umiejętność i szanse, ale..No właśnie, ale 8 mieczy temat zupełnie skreśla. Co powinnam zrobić by otrzymać awans na w/w stanowisko do końca roku ? Wieża Boga 3 denarów Cesarzowa. Być może jestem zbyt pewna wszystkiego co mam i co umiem, co ujawnia się właśnie w Wieży. Powinnam być bardziej samodzielna, stanowcza. Być może cesarzowa, mam stanowić o faktycznym władaniu nad działem, ludzmi- zmianą mego ułożonego przemilczenia gdy coś idzie nie tak, bądź gdy ktoś coś zepsuje. W pierwszej chwili nasunęło mi się, by przyzwyczaić wszystkich do tego że jestem niezastąpiona, a póżniej żądać, ale wstęp w Wieży nakazuje zburzenia tego co było. Co sądzicie ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi