martosza Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 Proszę o interpretację mojego snu. Dwa dni temu miałam sen, krztusiłam się czymś,zaczełam to odkrztuszać a z moich ust zaczęł wychodzić bardzo długi robak.Następnego dnia sen z udziałem robaków się powtórzył. Byłam w jakimś domu,w którym było rozkładające sie ciało,a w całym domu mnóstwo białych robaków.Które zaczęły na mnie wchodzić i boleśnie kąsać.Zaczęłam uciekać,gdy byłam poza domem i na niego spojrzałam cały był w białych robakach. Cytuj
Gość Alsta Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) Kąsanie od razu skojarzyło mi się z czymś negatywnym, może w twoim otoczeniu jest ktoś kto cię "podgryza", może to być także przestroga? Jeśli chodzi o robaki to podobno są symbolem spraw o których chciałabyś zapomnieć.. ps moze za dużo horrorów? ) pozdrawiam! Edytowane 12 Lutego 2014 przez Alsta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi