Skocz do zawartości

Jak rozwinie się dalej znajomość z panem K?

Sońka1978

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak rozwinie się dalej znajomość z panem K? Za Wasza rada zrobiłam rozkład na relacje z panem K, o którego pytałam we wcześniejszym rozkładzie.

cesarz, 6 mieczy, 6 buław Pan będzie przewodził w tej relacji, któreś z nas podejmie decyzje o przeprowadzce do drugiego. Relacja pozytywna, zadowolenie osiągnięcie

zamierzonego celu. proszę pomóżcie

• Maestro
Napisano

Pan zacznie się bardziej angażować, wykazywać więcej inicjatywy w tej relacji

Napisano

Biorąc pod uwagę obydwa rozkłady widzę w panu pewną ewolucję. Z rozbuchanego, napalonego flirciarza zmieni się w mężczyznę bardziej stonowanego, poważniej myślącego o życiu, w tym o związku. Zweryfikuje swoje dotychczasowe wartości, wyciągnie wnioski z przeszłości (u mnie 6 mieczy nazywa się Nauka). Być może zechce się ustabilizować. Poprzedni układ pokazał, że ma plan Cię zdobyć. Ten pokazuje, że będzie realizować swój plan i uda mu się to. Cesarz osiąga swoje cele. Perspektywy przed Wami pozytywne, o czym mówi 6 buław. Niewykluczone, tak jak piszesz, że to on będzie osobą dominującą w Waszej relacji i to on będzie nadawać ton Waszej znajomości. Będzie między Wami gorąco ;) (na mojej karcie te 6 buław plonie).