Sońka1978 Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 Jak rozwinie się dalej znajomość z panem K? Za Wasza rada zrobiłam rozkład na relacje z panem K, o którego pytałam we wcześniejszym rozkładzie. cesarz, 6 mieczy, 6 buław Pan będzie przewodził w tej relacji, któreś z nas podejmie decyzje o przeprowadzce do drugiego. Relacja pozytywna, zadowolenie osiągnięcie zamierzonego celu. proszę pomóżcie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Lutego 2014 Maestro Napisano 12 Lutego 2014 Pan zacznie się bardziej angażować, wykazywać więcej inicjatywy w tej relacji Cytuj
roszpunka79 Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 Biorąc pod uwagę obydwa rozkłady widzę w panu pewną ewolucję. Z rozbuchanego, napalonego flirciarza zmieni się w mężczyznę bardziej stonowanego, poważniej myślącego o życiu, w tym o związku. Zweryfikuje swoje dotychczasowe wartości, wyciągnie wnioski z przeszłości (u mnie 6 mieczy nazywa się Nauka). Być może zechce się ustabilizować. Poprzedni układ pokazał, że ma plan Cię zdobyć. Ten pokazuje, że będzie realizować swój plan i uda mu się to. Cesarz osiąga swoje cele. Perspektywy przed Wami pozytywne, o czym mówi 6 buław. Niewykluczone, tak jak piszesz, że to on będzie osobą dominującą w Waszej relacji i to on będzie nadawać ton Waszej znajomości. Będzie między Wami gorąco (na mojej karcie te 6 buław plonie). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi