Skocz do zawartości

Pełnia od 15.02.2014 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - Gwiazda

nierealne złudzenia,czy wprost przeciwnie nadzieja na coś lepszego...

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - 4 mieczy Królowa Monet 8 buław 7 monet Sąd suma Mag HB Wisielec/Cesarzowa

odpoczynek od pracy być może, ale i szukanie nowej,wysyłanie aplikacji do firm

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl Król Kielichów 6 mieczy Król Monet suma Sprawiedliwość HB Kochankowie

wybór między dwoma mężczyznami, odpływanie od jednego brzegu do drugiego...

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc Głupiec Wisielec królowa Kielichów suma Kapłanka HB Wisielec/Cesarzowa

wydaje mi się, ze czekanie na uczucie..

Gość Daffne
Napisano

pesymizm i negatywne myślenie może też sceptyzm, który w głębi Ciebie tkwi nawet jeśli nie chcesz. Czasem podopowiada (sasiewa) leki, obawy.

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - 4 mieczy Królowa Monet 8 buław 7 monet Sąd suma Mag HB Wisielec/Cesarzowa

może potrzeba odpoczynku u Ciebie , jakiegoś dojścia do siebie, a póżniej silneijsza i pełna ikry zaczniesz działac. Potrafisz powstawać Jak Feniks z popiołów.

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl Król Kielichów 6 mieczy Król Monet suma Sprawiedliwość HB Kochankowie

zamyka cykl jakaś relacja albo tkwienie między dwoma panami? :mysli:

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc Głupiec Wisielec królowa Kielichów suma Kapłanka HB Wisielec/Cesarzowa

rozmywać zaczyna się odwlekanie w czasie pewnych decyzji i tkwienie pomiędzy jakimiś opcjami. Znika więc nieumiejętność albo truność podejmowania decyzji.

Napisano

Ty wierząca w siebie, masz swoje marzenia, cele i wierzysz. To taka ładna karta, opiekuńcza. Nie rezygnuj z siebie. To piękne mieć marzenia i dążyć, realizować je. Wiekszość ludzi strach paraliżuje.

Chcesz udowdnic, ze jesteś ok, jesteś czysta i moze odcinasz ie, od tego, co jest. Wolisz szukac innych rozwiazań, niz sie szarpać- jesli chodzi o pracę (4 mieczy tak mi sie też sprawdza). Znasz swoja wartość, i działasz w tym kierunku z nadzieją na efekty. Z podsumowania sądzę, że dasz radę.

musiałąś cos definitywnie rozliczyc. Ten który jestw w Twoim sercu,miedzy tym, który nie buduje zamków na piasku.

angażowanie sie w przypadkowe relacje i czekanie z otwartym sercem.

Napisano

0. Nadzieja . Spoglądanie ku przyszłosci,snucie planów,marzeń..

1.Tak widać tutaj twoja izolacje od pracy..chwilową bo jest 8 buław,7 denarów. Nie jest to izolacja stała. Czas w którym analizujesz byc może swoje działania w pracy w życiu. Usiądz,rozlużnij się i pomyśl o tajemnicach które znasz w magu,do których mozesz zerknąć,zrozumieć,być na przód. Możesz coś zmienić tak aby przyniosło plony do twojego zycia.

2.Odruchy serca,emocji na rzecz tego co stabilne,znane,rozumiane.

3.Dziecięce poszukiwania tego co kiedys umkneło..?Na chwilę bedziesz odpoczywać od emocji,własnych uczuc serducha. Moze zaczyna rozmywac sie czas kiedy twoje oczy były przepełnione łzami.

Napisano

czekasz na jakiś odpowiedni dla Ciebie moment

chcesz się odciąć od czegoś co nie przynosi żadnych efektów, nie daje możliwości rozwoju ani konkretnego stanowiska czy zarobku

odcięłaś się od kogoś, dokonałaś słusznego wyboru

myślę, że wychodzisz z takiego okresu w którym może Ci się nic nie udawać, nabierasz powoli sił i nadziei

Napisano

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - Gwiazda - pozostawanie w strefie dobrych intencji, nadziei... Wyczekiwanie na coś lepszego niż jest teraz...

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - 4 mieczy Królowa Monet 8 buław 7 monet Sąd suma Mag HB Wisielec/Cesarzowa - potrzeba oddechu i przemyślenia pewnych spraw... Dobrze zrobi Ci taki czas poświęcony tylko Tobie, może jakieś spa, wypad do kosmetyczki? :))) Chciałabyś zmian, jesteś już zmęczona schematami i wydaje mi się, że już puściłaś maszynę w ruch... Te zmiany będą sukcesywnie następować, ale musisz wykazać się cierpliwością...przerobić do końca sprawy z przeszłości...

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl Król Kielichów 6 mieczy Król Monet suma Sprawiedliwość HB Kochankowie - relacja z panem, która wiązała się dla Ciebie z koniecznością podejmowania wielu, niejednokrotnie niepewnych, decyzji...

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc Głupiec Wisielec królowa Kielichów suma Kapłanka HB Wisielec/Cesarzowa - dużo analizowałaś siebie i swoje emocje... wykazywałaś się cierpliwością, ale i gotowością, by zaryzykować, żeby zacząć od nowa... Dużo przeszłaś emocjonalnie, dałaś z siebie dużo... Pewne sprawy musiałaś przewartościować, ale to umocniło Cię jako kobietę...

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

nierealne złudzenia,czy wprost przeciwnie nadzieja na coś lepszego...

możliwe, że zaczynam bardziej realnie stapać po ziemi

odpoczynek od pracy być może, ale i szukanie nowej,wysyłanie aplikacji do firm

okazało się, że mam problemy zdrowotne..stąd ta 4 mieczy jako potrzeba odpoczynku...biorę leki, liczę, ze szybko dojdę do siebie...

wybór między dwoma mężczyznami, odpływanie od jednego brzegu do drugiego...

wg mnie ten wybór nadal jest...chyba, że dzień jutrzejszy coś zmieni

wydaje mi się, ze czekanie na uczucie..

chyba opuszcza mnie poczucie zagubienia...