szmergel Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 Mogę prosić o pomoc kogoś doświadczonego? Zadałam kartom pytanie: Jakie nastawienie ma do mnie po zaistniałej sytuacji pewien mężczyzna? Opiszę w skrócie jak wyglądała sytuacja: zdecydowałam się zakończyć pewną wielomiesięczną znajomość - przyjaźń, która miała zadatki na coś więcej. Zerwałam wszelkie kontakty, odciełam się od niego. Powodem tego była tak jakby jego "zdrada", przynajmniej ja to tak odebrałam. Nie obraziłam go jednak byłam dość konkretna w słowach. Wypadły mi karty: 5 mieczy, 9 mieczy, 7 monet i teraz się zastanawiam czy on czuje się pokrzywdzony czy jak? nie wiem jak ma odebrać te karty. A moze po prostu odcina sie od wszystkiego? Cytuj
agaMAJ Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 źle zrozumiałaś sytuację i on w związku z tym czuje się pokrzywdzony ale czeka, aż zrobisz jakiś ruch. Sam nie będzie tego naprawiać, bo czuje się ofiarą tej sytuacji. Cytuj
Gość Daffne Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 z tego co piszesz wnioskuję, że to typ człowieka, który własnych błędów nie widzi bo skupia się nadmiernie na pomyłkach (wadach) innych osób. Sytuacja tragikomiczna...i życzę by się wyjaśniła ) Cytuj
szmergel Napisano 12 Lutego 2014 Autor Napisano 12 Lutego 2014 hmm problem w tym, ze nie ma takiej mozliwosci abym zle zrozumiala sytuacje. wszystko bylo czarno na bialym, moze on po prostu nie czuje sie winny, nie dostrzega tego, ze mogl mnie zranic takim zachowaniem...? Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 Sądząc po zadanym pytaniu oraz odpowiedzi kart wnioskuje że Pan poczuł się dotknięty, zdradzony ( taki przysłowiowy nóż w plecy ) i pragnąłby rozdział zamknąć ale.. No własnie, czeka na jakiś kontakt z Twojej strony tak jakby oczekiwał wyjaśnień, być może słowa przepraszam (nawiązując do pierwszych kart ) Cytuj
Trida Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 Ja stwierdzam po kartach i opisie, ze kolega poczuł się urażony, duma się odezwała ale za jakiś czas emocje się uspokoją i hmm - zatęskni mu się, ale może się do tego nie przyznać. Będzie oczekiwał na kontakt (7den) Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 Witaj, Wypadły mi karty: 5 mieczy, 9 mieczy, 7 monet W pytaniu nie zostalo konkretnie sprecyzowane: kto i jak sie czuje teraz w tej sytuacji, Ty cz On, zatem te karty moga tyczyc sie jego albo i ciebie. 5 mieczy mowi ze jest teraz walka albo miedzy wami, badz walka w tobie badz w nim, dosc niemila, stresujaca walka wewnetrzna, 9 mieczy, ktos ma w tej sytuacji depresje, jest przygnebiony, moze nawet nie moze spac, udreczony, ze tak sie stalo, ze to sie zakonczylo, a 7 monet to jest karta wyczekiwania, ktos bedzie bardziej wyczekiwac na ruch drugiej osoby, niz dzialac konkretnie w tej sytuacji aby sie pogodzic. Trzymaj sie. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 (edytowane) Sciśle odpowiadając na pytanie o jego nastawienie do Ciebie ,to gość ma bardzo wyrachowany i nieszczery stosunek,nadal kalkuluje / te 5 mieczy / Człek na karcie 5 mieczy to jak dla mnie ,maska na twarzy ,własnie jak piszesz udowadnianie jego racji za wszelka cenę ,choc fakty są jednoznaczne . Winą obarcza Ciebie za zaistniałą sytuacje,co mu tym samym spędza sen z powiek . Ta pyrrusowa porażka ,frustracji i przegranej . Edytowane 13 Lutego 2014 przez Gość3 Cytuj
Vivere Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 (edytowane) Wypadły mi karty: 5 mieczy, 9 mieczy, 7 monet On zdaje sobie sprawę z tego co zrobił, lecz skruchy nie okaże, "idzie w zaparte" . Woli się skryć przed Tobą, jak mysz pod miotłą, niż się z tego tłumaczyć, bo tak łatwiej. Jest niezdolny by stanąć twarzą w twarz z problemem. Przeczeka problem aż sam się rozejdzie po kościach. Ps. Typ niepokorny. Edytowane 13 Lutego 2014 przez Vivere Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi