Skocz do zawartości

czy zdążę?

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy zdąże zorbić wszystko co muszę zorbić w pracy do końca przyszłego tygodnia. Aż mam doła.

Podczas tasowania wypadła karta, podniosłam, odwróciłam moc VIII

2 kielichów, diabeł XV, 5 buław, as kielichów dołożone giermek pucharów -> śmierć XIII

Nie zdążę. Dużo nerwów, brak kart efektywnej pracy.Same puchary, które nijak się mają do pracy.

Pytanie dodatkowe. Co zrobić, by zdążyć na czas?

sąd ostateczny XX, as pucharów, giermek mieczy dołożone gwiazda XVII -> koło fortuny X

w zasadzie, to jakbym nie miała na to wpływu, bo to jakby samo się rozwiąże...poza tym, żeby mieć nadzieję, że się uda.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Myślę,że jakaś młoda osoba pomoże Ci to ogarnąć..Pracujecie nad jakims waznym projektem,dokumentami? Coś co Cie bardzo wiąze,sa również naciski?

• Lubię to! 1
Napisano

A ja widze to trochę inaczej. Spójrz, V pałek da Ci dużu ruchu,zamieszania,siły ale także wiatru w skrzydła. Przysłowiowy powerade.Faktem jest iż kielichy nie są nastawione na pracę, jednak tu się jawią jako Twoje obawy i poczucie że za mało się starasz i innym mniej ważnym czynnością poświęcasz zbyt wiele uwagi .

Ewidetnie to co aktualnie robisz nie wiąże się z Twoją dziedziną i nie męczy Cie rutyna obowiązków. Obawa owszem jest ale przy odrobinie dobrych rad ludzi bardziej doświadczonych od Ciebie zapniesz termin.

Proponuje pytanie " Co powinnam zrobić by pozytywnie zakończyć deadline "

• Lubię to! 1
Napisano

moja szefowa nagle uznała, że musimy zrobić jak najszybciej pewien projekt, który zazwyczaj robimy powoli, ale dokładnie przez dłuższy okres.

GdzieTaIrlandia.A jak ta młoda osoba pomoże to zdążę? W sumie to ja tam chyba jestem w zespole najmłodsza:D

Napisano

Małe prawdopodobieństwo niestety, ze zdążysz :/

Ale podobnie jak GTI uważam, ze ktoś młody może Ci pomóc. Z tym, ze musiałaby szybko się 'zgłosić' i ofiarować tą pomoc, bo koło fortuny pokazuje tutaj taką niepewność. 50 na 50 tak na prawdę.

Za dużo nerwów. Spróbuj się uspokoić i moze wtedy da radę.

• Lubię to! 1
Napisano

Zdążysz, prawdopodobnie ktoś ci pomoże. Będzie z tym sporo zamieszania, stresów ale koniec końców, zakończysz to co musisz zrobić.

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

Czy zdąże zorbić wszystko co muszę zorbić w pracy do końca przyszłego tygodnia.

Podczas tasowania wypadła karta, podniosłam, odwróciłam moc VIII

2 kielichów, diabeł XV, 5 buław, as kielichów dołożone giermek pucharów -> śmierć XIII

Karta, która wypadła wskazuje na fakt, że trzeba będzie zakasać rękawy i zrobić co trzeba nie licząc na cud bo ile się wypracuje tyle się uzyska. Początkowo w kielichach widzę opieszałość i ociąganie się, ale potem weźmiesz się za pracę i dobrze bedzie Ci szło, jednak do końca nie będziesz miała pewności, czy zdążysz.

sąd ostateczny XX, as pucharów, giermek mieczy dołożone gwiazda XVII -> koło fortuny X

ostro i zdecydowanie wziąć się za pracę, a wtedy zdążysz :)

Gość Linkinia
Napisano

moc VIII + 2 kielichów, diabeł XV, 5 buław, as kielichów dołożone giermek pucharów -> śmierć XIII

Wg mnie zdążysz ;) Siła to kobieta, która umie sobie poradzić z przeciwnościami, ma wszystko pod kontrolą. 2 kielichów to współpraca. Coś Cię będzie rozpraszało, ale po okresie lenistwa, weźmiesz się do pracy (5 buław) i powinnaś zdążyć. Możliwe, ze ktoś jeszcze Ci pomoże.

Co zrobić, by zdążyć na czas?

Sąd ostateczny XX, as pucharów, giermek mieczy dołożone gwiazda XVII -> koło fortuny X

Uwierzyć, nie rozpraszać się i powiedziałabym, żeby nie poświęcać czasu na absorbujące Cię informacje i rozmowy.

Gość Euterpe
Napisano

dwójka kielichów będzie mówić o współpracy przy tym projekcie lub pójdziesz do kogoś, aby Ci trochę pomóc, diabełek może mówić o tym, że coś niestety może pójść nie tak, 5 buław, to walka z tym wszystkim, as kielichów... może czasami masz dość i wylewasz łzy, wyciskasz z siebie ostatnie poty, giermek mieczy to młodzik inteligentny i zaradny, gotowy do szybkiego działania, więc uważam, że w ostateczności dacie radę

2 kielichy + diabeł - to mogą być karty odnoszące się do niedawnej przeszłości, wszystko szło zgodnie z planem, aż tu coś wyskoczyło

musisz obudzić się do działania, wycisnąć z siebie, ile się da(z ciała i mózgu) a wszystko pójdzie dobrze :)

Napisano

w zasadzie, to jakbym nie miała na to wpływu, bo to jakby samo się rozwiąże...poza tym, żeby mieć nadzieję, że się uda.

A wg mnie, karty radzą dać do zrozumienia szefowej, że za dużo od Was wymaga, że termin za krótki, że projektowi należy poświęcić większą uwagę, bo to zaprocentuje w przyszłości. Nic na siłę, o czym mówi Koło. Co nagle, to po diable:-)

Napisano
A wg mnie, karty radzą dać do zrozumienia szefowej, że za dużo od Was wymaga, że termin za krótki, że projektowi należy poświęcić większą uwagę, bo to zaprocentuje w przyszłości. Nic na siłę, o czym mówi Koło. Co nagle, to po diable:-)

już jej powiedziałyśmy o tym, aczkolwiek zdobyłam się na pewien pomysł i metodę i powinno być dobrze-giermek pucharów może spryt?

Napisano
już jej powiedziałyśmy o tym, aczkolwiek zdobyłam się na pewien pomysł i metodę i powinno być dobrze-giermek pucharów może spryt?

Giermek pucharów odczytałabym raczej jako gest wybaczenia:-)

Chyba warto ten pomysł zaprezentować.

Życzę powodzenia:-)

• Lubię to! 1
Napisano

zdazyc nie zdazylam, praktycznie z calego zespolu moze jedna, dwie osoby zdazyly. Otrzymalismy tydzien wiecej i teraz wiem,ze dam rade:) Davida- trafna interpretacja!