SacralNirvana Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 O godz. 05:53:35, 15. lutego, bedzie Pelnia. 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 7 Bulaw Brak woli walki. Powiedzialabym, zmeczenie juz ciaglym uzeraniem sie o pewne sprawy. Chec wycofania sie. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krolowa Bulaw + III Cesarzowa, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB V Papiez Zdecydowanie moje jakies konkretne dzialania, ukierunkowane na dzieci i dom. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - VI Kochankowie + IV Cesarz, 4 Mieczy ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V Papie Jakies wahania, rozterki. Teraz widac, ze trzeba sie bedzie zdecydowac, cos bedzie musialo zostac niejako zamiecione, uporzadkowane. Po drodze tez przemyslane. Jakas wspolpraca w tej kwestii mozliwa. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - Krol Mieczy + 3 Kielichow, 8 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Moc i II Kaplanka Tu cos moze dotyczyc kontaktow z mezem. Widac, ze okres niepewnosci przede mna. Wazne, zeby nie dawac za wygrana, walczyc o swoje. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 7 Bulaw o coś walczysz 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krolowa Bulaw + III Cesarzowa, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB V Papiez walczysz o coś dla domu, żeby było lepiej niż jest teraz 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - VI Kochankowie + IV Cesarz, 4 Mieczy ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V Papież? Zamykasz za sobą pewien etap może jakaś separacja, rozwód? 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - Krol Mieczy + 3 Kielichow, 8 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Moc i II Kaplanka Pan chyba przestaje dzielić się pieniążkami 1 Cytuj
emilr Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 7 Bulaw skoro to ma byc cień, to nie masz już ochoty sie zmagać, walczyć. A moze w 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krolowa Bulaw + III Cesarzowa, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB V Papiez Wiesz, czego chcesz, bierzesz sprray w swoje ręce, również myślę, że chodzi dzieci, dom. czy to jakieś sprawy w sądzie, pamietam, ze pytałąś kiedys sprawy rozwodowe jak sie potoczą.... 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - VI Kochankowie + IV Cesarz, 4 Mieczy ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V Papie konieczność dokonywania wyboru, wybierania korzystniejszej opcji, chyba w zwiazku z mężczyzna. Tera to sie uspokoi 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - Krol Mieczy + 3 Kielichow, 8 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Moc i II Kaplanka tutaj 3 kielichów skojarzyła mi sie z Twoimi dziewczynkami, Król mieczy to może maż. Może relacje miedzy nimi troche się rozpłyną (na mojej karcie RW facet zajmuje sie sobą, swoja pracą, w tle zostawiając wszystko inne) 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 7 Bulaw Walczysz, zawsze o wszystko zażarcie, nawet wtedy, jak mogłabyś po ludzku sobie odpuścić 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krolowa Bulaw + III Cesarzowa, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB V Papiez jak wyżej, to ze jesteś kobietą samodzielną, zaradną, taka panna idealna " idealna pani domu" 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - VI Kochankowie + IV Cesarz, 4 Mieczy ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V Papie Zakończył się okres izolacji od jakiegoś pana. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - Krol Mieczy + 3 Kielichow, 8 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Moc i II Kaplanka były mąż powinien zniknąć 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 7 Bulaw w tej karcie widać zmęczenie przez samotne zmaganie się z czymś lub kimś, masz w sobie ducha walki 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krolowa Bulaw + III Cesarzowa, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB V Papiez Ty jako osoba aktywna, kusząca, myśląca głównie o swoich potrzebach, zadbana, energiczna, ożywiona; też spotkania z jakąś kobietą, która Cię pobudzi do ruchu 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - VI Kochankowie + IV Cesarz, 4 Mieczy ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V Papie Już nie masz wahań, sprawa zakończona, teraz już tylko spokój, pilnowanie tego, co Twoje(lub tez Ci się należy) i odpoczynek, wyciszenie się 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - Krol Mieczy + 3 Kielichow, 8 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Moc i II Kaplanka Twój zbyt chłodny stosunek do innych, może się na jakiś czas zdystansowałaś, też zabawy, spędzanie czasu w większym gronie, pracoholizm, zbyt duża uwaga poświęcona pracy, sprawom bardzo ważnym Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 7 BulawBrak woli walki. Powiedzialabym, zmeczenie juz ciaglym uzeraniem sie o pewne sprawy. Chec wycofania sie. cieniem jest brak podejmowania prób walki o siebie. Nachodzi Cię jakaś forma rezygnacji. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krolowa Bulaw + III Cesarzowa, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB V PapiezZdecydowanie moje jakies konkretne dzialania, ukierunkowane na dzieci i dom. oślepia Twoja dbałość o rodzinę i dom, widać, że to dla Ciebie jest bardzo ważne, wręcz priorytet życiowy. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - VI Kochankowie + IV Cesarz, 4 Mieczy ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V PapieJakies wahania, rozterki. Teraz widac, ze trzeba sie bedzie zdecydowac, cos bedzie musialo zostac niejako zamiecione, uporzadkowane. Po drodze tez przemyslane. Jakas wspolpraca w tej kwestii mozliwa. zamyka cykl faza bycia żoną, wciąż to jeszcze się zamyka bo widocznie jakiś wpływ ma ( trzeba by się zastanowić jaki, może psychiczny, a może ma wpływ na relacje obecne stały kontakjt z byłym partnerem). W każdym razie może to szkodzić, ale etap ten zanika powoli na szcżęscie. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - Krol Mieczy + 3 Kielichow, 8 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Moc i II Kaplanka powinien zniknąć były partner z Twego życia i nie powinien mieszać, zwłaszcza jeśli chcesz ułożyć sobie życie z kimś 8innym. Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Marca 2014 Autor Napisano 15 Marca 2014 Weryfikuje... 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 7 BulawBrak woli walki. Powiedzialabym, zmeczenie juz ciaglym uzeraniem sie o pewne sprawy. Chec wycofania sie. Tak, tu pojawilo sie takie poczucie rezygnacji. Z paru spraw moze sie nie wycofalam, ale przestalam walczyc o to na sile. Co ma byc to bedzie. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krolowa Bulaw + III Cesarzowa, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB V PapiezZdecydowanie moje jakies konkretne dzialania, ukierunkowane na dzieci i dom. Ja i rodzina. Bardzo silnie to dalo sie odczuc. Miesiac byl dla mnie pod znakiem domu i rodziny... i dzieci. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - VI Kochankowie + IV Cesarz, 4 Mieczy ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V PapiezJakies wahania, rozterki. Teraz widac, ze trzeba sie bedzie zdecydowac, cos bedzie musialo zostac niejako zamiecione, uporzadkowane. Po drodze tez przemyslane. Jakas wspolpraca w tej kwestii mozliwa. Znajomosc, ktora mialam za przyjazn, mocno mnie rozczarowala. Tym samym odizolowalam sie od tej osoby... przynajmniej na jakis czas. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - Krol Mieczy + 3 Kielichow, 8 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Moc i II KaplankaTu cos moze dotyczyc kontaktow z mezem. Widac, ze okres niepewnosci przede mna. Wazne, zeby nie dawac za wygrana, walczyc o swoje. Tu sprawy rozwodowe sie zaznaczyly mocno. Dziekuje pieknie wszystkim za interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi