Paulina189 Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 Witam ! Dziś przyśmił mi się wyjątkowo dziwaczny sen. Po przebudzeniu czułam się bardzo nieswojo i czułam REALNY ból. Byłam w swoim rodzinnym mieście. Mama poprosiła mnie abym poszła po jakąś rzecz do jej samochodu. Przy samochodzie zaczepił mnie jakiś mężczyzna. Był niski, brzydki i mówił w obcym języku. Po zorientowaniu się, że jestem Polką mówił po polsku. Był bardzo natarczywy i zaczął mnie obmacywać. Zaczęłam uciekać. Wpadłam na innego mężczyznę, który chyba chciał mnie obronić (nie jestem pewna). Cofnęłam się i zobaczyłam, że mój napastnik leży na chodniku we krwi, a w klatkę piersiową ma wbity nóż. Poczułam straszny ból w placach i zaóważyłam, że z moich pleców wystaje sama jękojeść. Bardzo krwawiłam i płakałam. Pobiegałam do mamy i powiedziałam, że mamy problem, bo na chodniku leży trup, a ja jestem ranna. Znalazłam się w szpitalu psychiatrycznym gdzie mieli mnie operować. Na domiar złego był tam też trup (okazało się, że żył) oraz mężczyzna, który go ranił i mnie bronił. Moja operacja wyglądała bardzo abstarkcyjnie. Pielęgniakra w brudnym od krwi fartuchu, położyła mnie na starym zardzewiałam stole operacyjnym i poprostu wyjęła nóż, a póżniej zaszyła ranę zwykła igłą i nicią. Przeszłam na salę pooperacyjna i niewiezieć czemu wzięłąm cewnik 'żywego trupa' i szukałam czegoś w jego kale. Poszliśmy na dwór. Ja, napastnik i obrońca. Napastnik zaczął krzyczeć, że podrywam jego chłopaka i zaczął mnie popychać. Mężczyźni zaczęli się bić. Uciekłam na przystanek autobusowy. Nie wzięłam żadnych rzeczy ze szpitala, nie miałam pieniędzy na bilet. Nie mogłam znaleźć swojego autobusu do domu, biegałam od jednego do drógiego, płakałam. Nie mam pojęcia co może oznaczać ten sen.. Miasto rodzinne może tęsknotę (ale nie jestem pewna czy w takim wydaniu), bo od 9 miesięcy mieszkam za granicą. Proszę o pomoc w interpretacji, to dla mnie bardzo ważne. Z góry dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi