panna.marta Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - wieża XVI coś jest ze mną nie tak, szukam swojego miejsca a raczej zmian, dużych zmian 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - kochankowie VI, głupiec, 9 pucharów -> cesarzowa III wyjdzie ze mnie starszna flirciara 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 2 kielichów, cesarzowa III, śmierć XIII dołożyłam 3 denarów -> słońce XIX kończę jakąś znajomość?albo może z czymś zaczynam się godzić?nie wiem... 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie, co powinno zniknąc- królowa mieczy, 4 pucharów, rydwan VII -> koło fortuny X zaczynam działać w jakimś kierunku, tylko nie wiem jakim help Cytuj
emilr Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - wieża XVI coś idzie nie po Twojej mysli, cos Cie negatywnie zaskoczy, czy zaskoczyło. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - kochankowie VI, głupiec, 9 pucharów -> cesarzowa III dokonasz jakiegosć wyboru, weźmiesz na głowę lub do serca coś/kogoś nowego i dobrze się z tym poczujesz 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 2 kielichów, cesarzowa III, śmierć XIII dołożyłam 3 denarów -> słońce XIX myślę, ze może czas przyjemnych spotkań, moze flirty przestana Ci wystarczać. Będziesz miała ochote na cos więcej, na pracę nad czymś, moze relacja jakąś 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie, co powinno zniknąc- królowa mieczy, 4 pucharów, rydwan VII -> koło fortuny X tak, weźmesz sprawy w sswoje rece i zaczniesz działać 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - wieża XVI coś roztrzaskasz, pytanie tylko czy to na pewno wyjdzie ci na zdrowie, chyba, że zaczniesz burzyć jakieś swoje ograniczenia 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - kochankowie VI, głupiec, 9 pucharów -> cesarzowa III coś cie omami, możliwe, ze zaangażujesz się w jakiś flirt 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 2 kielichów, cesarzowa III, śmierć XIII dołożyłam 3 denarów -> słońce XIX oo , to już wiadomo skąd ta Wieża na początku, zaczniesz zmiany wokoło siebie, od zakończenia jakiejś znajomości 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie, co powinno zniknąc- królowa mieczy, 4 pucharów, rydwan VII -> koło fortuny X przestaniesz być rozsądną, zdystansowaną panią, zaczniesz działać i to będzie znacząca zmiana postępowania 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - wieża XVI cieniem może być obawa przed nagłym zburzeniem Twej stabilizacji (i tego co masz aktualnie) przez siły wyższe. Inną możliwością możę być Twoje destrukcyjne działanie na Twe własne życie i otoczenie, jeśli więc masz destrukcyjne tendencje warto zastanowić się skąd się to bierze ( z jakich kompleksów czy złych nawyków) i pracować nad tym. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - kochankowie VI, głupiec, 9 pucharów -> cesarzowa III świeci mocno pragnienie Kochania z wzajemnością oraz chęć zaznania szczęścia trwałego ( a nie chwilowego) 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 2 kielichów, cesarzowa III, śmierć XIII dołożyłam 3 denarów -> słońce XIX wypełnił się czas kiedy to zabiegano o Ciebie? Teraz trzeba będzie wyjść z własnąinicjatywą lub odwrotnie jesli wcześniej się starałaś teraz czas by postarała się druga osoba. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie, co powinno zniknąc- królowa mieczy, 4 pucharów, rydwan VII -> koło fortuny X znika Twoja zasadniczość i dystans jaki tworzysz z wiadomych Tobie powodów, niebawem uznasz tą postawę za mało interesującą lub mało Tobie potrzebną i zmienić to, wyjdziesz z tej Króloweej mieczy Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 15 Marca 2014 Autor Napisano 15 Marca 2014 Weryfikacja 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - wieża XVI duzo zmian, duzo pracy w domu, pomagania mamie 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - kochankowie VI, głupiec, 9 pucharów -> cesarzowa III szukanie stabilizacji, chec poczucia sie kochana i bezpieczna 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 2 kielichów, cesarzowa III, śmierć XIII dołożyłam 3 denarów -> słońce XIX znajomosci byly i sie pokonczyly,ale dalej szukam swojego szczescia 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie, co powinno zniknąc- królowa mieczy, 4 pucharów, rydwan VII -> koło fortuny X moze faktycznie przestaje juz byc taka zimna sucza punkty dla was Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi