Trent Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 Proszę o interpretację dwóch snów. Mnie i mojej koleżance z pracy, dzień po dniu śniła się nasza szefowa. Może nie było by w tym nic dziwnego, gdy w tych snach nie miała dziwnych fryzur. Dodam, że nie konsultowałyśmy ze sobą(ja i moja koleżanka) że jedna z nas miała dziwne sen, co mogłoby wywołać sen u drugiej. Nawet nie widziałyśmy się w tym czasie. Przypadkiem się zgadałyśmy o nich. W moim i koleżanki śnie, szefowa miała dziwną fryzurę (wałki na włosach i warkoczyki z wplecioną wstążką), na którą w śnie zwróciłyśmy uwagę. Nasza dyrektorka od lat nosi to samo uczesanie. Z góry dziękuję za wytłumaczenie dwóch zbieżnych snów. Cytuj
Gość Alsta Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 W zależności od rodzaju włosów i w jakim kontekście zostały Ci one przedstawione mają różne znaczenie, pozytywne i negatywne.. Wyszukałam coś takiego --> Sennik włosy - Sennik - Sennik - znaczenie snów warto poczytać ) Cytuj
Trent Napisano 14 Lutego 2014 Autor Napisano 14 Lutego 2014 Dziękuję, kilka stron z sennikami przejrzałam, ale na tej poleconej przez Ciebie jest znacznie obszarniej opisane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alsta Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Proszę bardzo Mam nadzieje, że pomogłam, pozdrawiam! Cytuj
OazaSpokoju Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Alsta - interpretacje dajemy od siebie, a nie linki do senników, zwłaszcza, że większość senników można wziąć i tłuc nimi tak długo o kant psiego zadu, aż się rozpadną Włosy często są reprezentacją myśli we śnie, być może wasza szefowa myśli o czymś, co nie zaprzątało jej głowy zwykle, wyczułyście podświadomie jej zmianę zachowania i stąd ten sen. Cytuj
Gość Alsta Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Oaza większość interpretacji jest żywcem ściągnięta z senników, tyle że nie w linkach a metodą kopiuj-wklej ) Ale będę tegoż unikać ;D Cytuj
OazaSpokoju Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 w życiu nie interpretowałam w ten sposób A po sennikach nie chadzam, więc nie zawsze rozpoznam, że ktoś się nie postarał. Jak coś takiego zobaczysz, raportuj, a ja takiego leniucha upomnę. Cytuj
Gość Alsta Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Pare razy się zdarzyło czytać interpretacje tą samą tu i na innych stronkach ;DD ja się dopiero "dokształcam" więc wybacz ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi