Skocz do zawartości

Prośba o interpretację snów.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o interpretację dwóch snów. Mnie i mojej koleżance z pracy, dzień po dniu śniła się nasza szefowa. Może nie było by w tym nic dziwnego, gdy w tych snach nie miała dziwnych fryzur. Dodam, że nie konsultowałyśmy ze sobą(ja i moja koleżanka) że jedna z nas miała dziwne sen, co mogłoby wywołać sen u drugiej. Nawet nie widziałyśmy się w tym czasie. Przypadkiem się zgadałyśmy o nich. W moim i koleżanki śnie, szefowa miała dziwną fryzurę (wałki na włosach i warkoczyki z wplecioną wstążką), na którą w śnie zwróciłyśmy uwagę. Nasza dyrektorka od lat nosi to samo uczesanie. Z góry dziękuję za wytłumaczenie dwóch zbieżnych snów.

Napisano

Dziękuję, kilka stron z sennikami przejrzałam, ale na tej poleconej przez Ciebie jest znacznie obszarniej opisane. Pozdrawiam :)

Napisano

Proszę bardzo ;) Mam nadzieje, że pomogłam, pozdrawiam!

Napisano

Alsta - interpretacje dajemy od siebie, a nie linki do senników, zwłaszcza, że większość senników można wziąć i tłuc nimi tak długo o kant psiego zadu, aż się rozpadną :D

Włosy często są reprezentacją myśli we śnie, być może wasza szefowa myśli o czymś, co nie zaprzątało jej głowy zwykle, wyczułyście podświadomie jej zmianę zachowania i stąd ten sen. :)

Napisano

Oaza większość interpretacji jest żywcem ściągnięta z senników, tyle że nie w linkach a metodą kopiuj-wklej ;)) Ale będę tegoż unikać ;D

Napisano

w życiu nie interpretowałam w ten sposób :) A po sennikach nie chadzam, więc nie zawsze rozpoznam, że ktoś się nie postarał. Jak coś takiego zobaczysz, raportuj, a ja takiego leniucha upomnę. :)

Napisano

Pare razy się zdarzyło czytać interpretacje tą samą tu i na innych stronkach ;DD ja się dopiero "dokształcam" więc wybacz ;D