panna.marta Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 Zaczela flirtowac z pewnym panem,ale jak go blizej poznalam,to sie troche przerazilam pewnego faktu. Zapytalam kart zatem jaka mnie czeka z nim przyszłość/ jakie będą dalsze losy naszej znajomości? moc VIII, 2 buław, król buław dołożone rycerz mieczy -> księżyc XVIII podobno księżyc to karta romansu i na podstawie wcześniejszych kart wychodzi jakaś relacja,ale chyba niezbowiązująca w ktorej on gra pierwsze skrzypce. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Księżyc to głównie karta kłamstwa i oszukiwania albo siebie albo kogoś, to tez karta mówiąca o nie uświadomieniu sobie całej prawdy -> księżyc świeci odbitym światłem słońce - to iluzja światła, a nie prawdziwy obraz. Po kartach można odczytać że masz nierealne oczekiwania co do tego Pana. ak naprawdę nie poznasz jego prawdziwej natury i możesz zostać wprowadzona w błąd. Pierwsze karty pokazują Twoje zainteresowanie i chęć na znajomość, ale Ryc mieczy mówi o gwałtowności, czymś co zaskakuje, jest nieprzewidywalne i może niszczyć. Owszem może być miło, ale Pan może ranić słowem, albo być gwałtowny - Ryc mieczy przy królu buław mówi też o przemocy i nadużywaniu władzy. Księżyc to tez karta psychiki - problemów emocjonalnych. Kartami na romans są 4 buławy, 2 kielichy, Kochankowie. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Będą starania, żeby się to rozwinęło, jednak zakończy się na flircie. Nie spełni Twoich oczekiwań, staniesz się trochę oziębła, w rezultacie może się niefajnie zachować wobec Ciebie. Cytuj
Trida Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Zaczela flirtowac z pewnym panem,ale jak go blizej poznalam,to sie troche przerazilam pewnego faktu.Zapytalam kart zatem jaka mnie czeka z nim przyszłość/ jakie będą dalsze losy naszej znajomości? moc VIII, 2 buław, król buław dołożone rycerz mieczy -> księżyc XVIII Relacja będzie się rozwijała ale bardziej na zasadach koleżeńskich i hmm 'bez zobowiązań' niż miałoby z tego wyjść coś poważnego. bardzo możliwe, że Pan za jakiś czas ukróci tą znajomość. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 moc VIII, 2 buław, król buław dołożone rycerz mieczy -> księżyc XVIII ja bym w karcie VIII Siła widziała podchody, zaloty, jakiekolwiek kroki do oswojenia drugiej osoby, ta karta może też obrazować Ciebie, mówiąc, że chciałabyś mieć wszystko pod kontrolą, na kolejnej karcie widać, że jedno z was wypatruje tego, co mogłoby być dalej, dwójka to też połączenie, więc zapewne jeszcze przez jakiś czas będziecie ze sobą utrzymywać kontakt, buławy to energia, więc te spotkania mogą na Ciebie mocno wpływać, król tego samego koloru może mówić o tym, że przez jakiś czas będzie dalej tak samo, rycerz mieczy jak nie mówi mi o szybkich kontaktach, to zwiastuje kłótnie i nieporozumienia... też za jakiś czas może dojść do wyjaśniającej rozmowy, sprawa nabierze tempa Cytuj
emilr Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Widać, ze jesteś pewna siebie, wiesz, czego oczekujesz i mydlenie po oczach Cię nie zmyli. Przystopujesz trochę, będziesz sie przyglądała Panu, który z kolei będzie stroną aktywniejszą, bezie Cie zdobywał. Taka zmienność troszkę. Rycek mieczy taki troche zagubiony, dziaiałajacy na oślep, pod wpływem emocji, moze jakieś zawirowania w relacji nastąpią.... Natomiast ksieżyc w podsum. to chyba to, ze nie do końca go odkryjesz, coś hamuje, cos podświadomie czujesz, ze jest nie tak Cytuj
roszpunka79 Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Też myślę, że pan może mieć jakieś poważne problemy ze sobą. Zgadzam się z Arachneą, że może mieć tendencję do zachowań agresywnych, nieprzewidywalnych i do utraty kontroli nad sobą. Widać, że jest Tobą zainteresowany i chciałby Cię zdobyć, więc trzyma za pysk swoją wewnętrzną bestię (Moc, II buław- u mnie nazywa się Panowanie) tworząc przed Tobą w ten sposób fałszywy wizerunek swojej osoby. Co do przyszłości znajomości myślę, że na flircie się skończy. Moc,II buławy, buławowy pokazują, że może tu chodzić wyłącznie o pożądanie, głębszych uczuć tu nie widać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi