Adi323 Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 (edytowane) Witam bardzo bym prosił o interpretacje snu gdyż sam nie wiem co może znaczyć śniło mi się że walcze z kimś i 3 osoba patrzy jak walczymy co do osoby z którą walcze to nie widziałem prawie nic bo było ciemno ale tak czuje wszystkim że to mógł być mój brat a 3 osoba która patrzy na nas jak walczymy to Ian McKellen przebrany za magneto i coś nam tłumaczy czego ja wygrywam z bratem a dokładnie (kiedy mój brat czymś ciał mnie nożem styłu szyi ja padłem na ziemie i potem się podnosze i ja biore mojego brata i w te samo miejsce go tne nożem i mój brat się pyta Iana czego ja wstałem jak to jest nie możliwe bo powinienem po tym cięciu leżeć a Ian mówi że każdy ma w jakimś stopniu rozwinięte moce lecznicze każdy jest dobry w innym przedmiocie ja mogę być dobry w sporcie a mój brat nie jest w nim dobry tylko na biegi) i moge dodać że w tym śnie ja miałem silne moce lecznicze a mój brat nie miał, bardzo bym prosił o wytłumaczenie co może on znaczyć. Ps. To nie jest rzaden żart i wymysł prosze traktować to poważnie gdyż naprawde to mi się śniło i obudziłem się z szybko bijącym sercem pozdrawiam Edytowane 14 Lutego 2014 przez Adi323 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi