Alicja06 Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Witam, nie wiem co powinnam zrobić, ponieważ od dłuższego czasu czuję że ktoś nam źle życzy, nic nam się nie układa, a jak coś już zaczyna być dobrze to w jednej chwili się wali, nie wiem jak interpretować wypadek samochodowy, moje ciągłe napięcie , stres spowodowany ciągłymi porażkami, z kim powinnam o tym porozmawiać, kto może pomóc mi to wszystko zrozumieć? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 (edytowane) Rozumiem że skoro piszesz o tym na forum ezoterycznym to szukasz ezoterycznej odpowiedzi, ale nie radzę wierzyć osobom które diagnozuje różne klątwy i uroki przez internet. Nie ufaj cudownym analizom robionym z 1 postu, czy ze zdjęcia, bo wkręcisz się w coś gorszego i jeszcze stracisz pieniądze. To forum już nie jedno widziało, więc wiem co pisze. Dlatego radzę realnie podejść do problemów -> to że się nie układa np. Twój wypadek samochodowy może być kwestią czyjegoś zaniedbania, braku koncentracji, złej pogody. Natomiast naturalnym jest że po wypadku odczuwasz napięcie i lęk, przecież przeżyłaś silny stres, więc będzie trochę trwało zanim sobie z nim poradzisz. Nie wiem w jakiej sytuacji miałaś wypadek, może opisz bo jeśli nie było to na tzw. prostej, pustej drodze i to w dobrą pogodę, to wszystkie inne przyczyny są jak najbardziej naturalne i nie doszukiwałabym się tu działania innych/złych/ sił czy złych życzeń. Najgorsze i szkodliwe jest właśnie takie samonakręcanie się i czekanie na kolejne problemy. A to czy dalej będzie dobrze zależy tylko od tego jak podchodzisz do nagłych sytuacji, czy potrafisz się po tym pozbierać, czy nie.... Jedna osoba po takich przejściach staje się silniejsza i nabiera chęci do działania, inna blokuje się i szuka winny w innych ludziach, bytach itp. Tutaj wszystko zależy od tego czy ulegniesz lękom, czy wyciągniesz wnioski z przykrych sytuacji i dalej będziesz realnie podchodziła do życia realizowała swoje plany. Więc widzisz albo się poddasz albo będziesz walczyć - Alicjo siła jest w Tobie i tylko w Tobie. Nie dawaj się przykrym myślom i lękom, a jeśli nie czujesz się pewnie poszukaj np. odpowiedniego dla siebie amuletu /bo przecież to forum ezoteryczne :-) /. Pozdrawiam. Edytowane 14 Lutego 2014 przez SooYoung Cytuj
Alicja06 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Napisano 14 Lutego 2014 Dziękuje bardzo za odpowiedz. Też tak do tego podchodzę, ale chciałam umocnić jeszcze swoje podejście do tej sytuacji, czy dobrze postępuję. Pozdrawiam, Alicja06 Cytuj
OazaSpokoju Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 Alicjo, jak podchodzisz tak uważnie do życia jak do forum...to może być pewna podpowiedź. Ten dział służy do interpretacji ale snów ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi