Skocz do zawartości

rozmowa o pracę.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój partner był wczoraj na rozmowie w kancelarii. Nie była to rozmowa rekrutacyjna, po prostu zaprezentował swoje cv z nadzieją na zatrudnianie.

Spotkanie trwało krótko ,około 5 minut z uwagi na fakt iż R.P śpieszył się na rozprawę.

Zadał kilka pytań, obiecał odezwać się za 2 tygodnie z decyzją. Poprosił bym rozłożyła karty.

Jakie wrażenie zrobił mój partner na rozmowie na R.P ?

8 denarów

7 mieczy

6 denarów

Mam wrażenie że ukazał się R.P jako człowiek pracowity,z chęciami do pracy i aspiracjami jednak niepewny siebie.

W 7 mieczy wyczuł trudną sytuacje i możliwe przygnębienie.

Czy mój partner dostanie propozycje pracy u R.P do 15.03.2014r ?

Królowa Denarów

As Denarów

As kielichów

Mało tu kart nastawionych na pracę. Mam wrażenie że za sprawą Królowej Denarów zechcą go zatrudnić. Królową Denarów może być radczyni która zaproponowała mu tą kancelarie .

Przyznam, interpretuje tak jak chciałabym by było.

Co sądzicie ?

Napisano

Jakie wrażenie zrobił mój partner na rozmowie na R.P ?

8 denarów

7 mieczy

6 denarów

Zrobił dobre wrażenie, jako człowiek, który nie boi się ciężkiej pracy, samodzielny. Być może zauważył, ze brak mu pewności siebie, dlatego nie okazał wszystkich swoich atutów.

Czy mój partner dostanie propozycje pracy u R.P do 15.03.2014r ?

Królowa Denarów

As Denarów

As kielichów

Może dostać pracę pod nadzorem doświadczonej kobiety. Może chcieć sprawdzić w praktyce jego kompetencje...

Napisano

Wrażenie

- zrobił wrażenie osoby gotowej przyjąć każdą propozycję ze strony pracodawcy, że skłonny jest pójść na wszelakie układy aby tylko tę pracę otrzymać.

Wiąże się to z przyjęciem stażu/przyuczania - no, jakiejś funkcji, która będzie podległa w dużym stopniu pracodawcy.

Czy dostanie pracę

- Wszystko będzie zależało od kobiety i jej wpływów, te Asy dają olbrzymią szansę, nie wiem tylko, czy nie powinien jednak w jakiś sposób się jej "przypodobać"

tzn. bardziej pokazać, że akurat TO miejsce pracy bardzo mu odpowiada/As puch/ - a nie chodzi tylko i wyłącznie o zatrudnienie jako takie.

Piszę tak, bo 1-szy rozkład mógł go pokazać jako osobę trochę zdesperowaną -

Napisano

niiwa, przyznam że też się obawiam iż w oczach Mec. ukazał się jako człowiek zdesperowany który przyjmie cokolwiek, byle pracować. Nie chce by był wykorzystywany czy traktowany żle przez wzgląd na to iż desperacko chce zostać w mieście przy mnie.

Pani to nasza znajoma radczyni, która tą kancelarie zaproponowała. Mój partner rozmawiał tylko z jednym z wspólników, nie mniej jednak mam nadzieje że się uda.

Vivere, uprzejmie Ci dziękuje.

Dziękuje ;) Trzymajcie kciuki ;)

Napisano

Z tego co piszesz Gypsy powinien tę pracę otrzymać oraz powinien pójść na zaproponowane warunki.

Nie widzę z kart aby było założenie złego traktowania - ale będzie sobie musiał "zapracować" na swój wizerunek, na szacunek -

- ta 7 mieczy mówi chyba o jego postawie - musi chyba spokornieć i zaakceptować to, co mu zaproponują.

Pozdrawiam.

Napisano

Uważam, że wypadł dobrze, aczkolwiek pokazał coś co mogli uznać za ściemę. Myślę, że powinien dostać tę pracę.Powinien być nawet zadowolony z warunków jakie zaproponują.

Napisano

Dziękuje,

Martwie się o niego i przyznam nie wiem jak zachowywać. Jest strasznie honorowy, aż do przesady. Minęło sporo czasu nim nakłoniłam go by sam poszedł zaprezentować CV. Niiwa, być może wcześniej tego nie zauważyłam ale masz rację. Musi spokornieć i wziąć się w garść.