Skocz do zawartości

pokój.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moi ludzie zostali bez miejsca.Jako że nie jesteśmy już częścią departamentu w którym pracowałam w ub.roku przestały nam się należeć nasze miejsca.Co za tym idzie mój były przełożony wypycha nas,by zrobić miejsce swoim ludziom.Temat miejsc spadł na mnie. Memu przełożonemu " nie udało się " załatwić pokoju, skutkiem czego mamy 4 miejsca porozrzucane po całym obiekcie. Nie zdziwie się jak jedno będzie w schowku na miotły.W poniedziałek nie mamy miejsc , swoich komputerów, a praca jest. Zaczynam tracić nerwy

Czy X do marca br zorganizuje pokój dla działu ?

Koło fortury

Mag

4 Pałek

Wygląda na to że X tylko dużo mówi a nic z tym nie robi. Jak tak dalej pójdzie do pracy przyjdę z własnym krzesłem i laptopem.

Jak na niego włynąć by zorganizował nam pokój ?

Księżyc

10 Mieczy

Paż denarów.

Słów brak.Cokolwiek nie powiem zignoruje to bowiem jawie mu się jako paż denarów. Nic nie zrobi.

Jak uważacie ?

Napisano

Koło fortury

Mag

4 Pałek

Wg mnie, Mag, coś zaradzi i ulokuje Was w 4 katach ( 4 pałek)

Napisano

Czy zorganizuje

Koło to niespodziewane zmiany, którym Mag musi sprostać i w 4 buław da radę.

- chce temu zaradzić, bo uwłacza to jego zaradności/w jego osądzie/ - sam został postawiony odgórnie w sytuacji, którą musi rozwiązać.

4 buław mówi o stabilizacji i 4-ch kątach w których czujemy się bezpieczni - powinien więc sobie poradzić z problemem i zagwarantować wam pokój.

Jak wpłynąć

Twoja rola jest żadna w tej kwestii, bo nie jesteś świadoma sytuacji, która ma miejsce/Księżyc/ - nie oceniaj go więc..

Możesz tylko mówić o utrudnieniach w pracy spowodowanych obecną sytuacją - wszystko w swoim czasie się unormuje :)

Napisano

niiwa, dziękuje. Być może nie powinnam go oceniać, brakuje mi jednak sił. Z uwagi na to że mam zapalenie oskrzeli nie mogę być w poniedziałek w pracy. Dowiedziałam się że jest wielka awantura i wszystko jest moją winą . Przełożony co rusz odemnie czegoś oczekuje, co kończy się nieporozumieniami z byłym przełożonym .

Napisano

Życzę zdrowia Gypsy - a w obecnej sytuacji to może i dobrze, że Cię tam nie ma - odpoczywaj, nabieraj sił i się relaksuj - odpuść stresy, za dużo ich masz!! :)

Napisano

Koło fortury

Mag

4 Pałek

Tak, zdecydowanie, mag zainicjuje działanie i w konsekwencji pokój zostanie zorganizowany (4 pałek)

Jak na niego wpłynąć by zorganizował nam pokój ?

Księżyc

10 Mieczy

Paż denarów

Są tutaj chyba jakieś niedomówienia, niedopowiedziane kwestie (księżyc), tak jakby wprost nie było mu to komunikowane. Karty radzą skończyć z tym (10 mieczy) i postawić sprawę jasno, rzeczowo dać do zrozumienia o co chodzi (Paź monet).

Pozdrawiam i życzę zdrówka :)

Gość gość5
Napisano

Księżyc

10 Mieczy

Paż denarów

zostawisz go z tym i bedzie musial cos zrobic.

Napisano

Przyznam, własnie został sam z problemem w związku z tym że jestem chora. Chyba dalej zajdziemy jeśli sam będzie musiał wszystko robić.

Dziękuje ;)

Gość Euterpe
Napisano

Koło fortury

Mag

4 Pałek

tak, będzie - koło fortuny to zmiana losu, też mówi o tym, co już od nas nie zależy, mag to kombinowanie z tego, czego już się ma, więc gdzieś tam w waszym budynku znajdzie się dla was miejsce, 4 pałki to radość z tego :)

Księżyc

10 Mieczy

Paź denarów

nie wpłyniesz... przynajmniej nie tak, jakbyś chciała, gdy zadawałaś pytanie... księżyc o działaniu nie mówi, to raczej tęsknota za czymś, moim zdaniem tutaj się pokazały Twoje pragnienia o posiadaniu swojego miejsca, 10 mieczy to koniec, w tym wypadku zaprzestanie działań w tym temacie z Twojej strony(pewnie z powodu tej choroby, na którą teraz zapadłaś), paź denarów na końcu napawa optymizmem, więc moim zdaniem powinnaś dostać to, czego tak pragniesz :)

Gość alles-in1
Napisano

Ja uwazam, ze pokoj zorganizuje. Kolo czyli zmiany, mag dzialanie i 4 bulaw mi kiedys pokazalo wlasnie pokoj/ biuro w ktorym stalo biurko z komputerem, wiec jestem pewna, ze cos zorganizuje :) Powodzenia!

Napisano

Bardzo czytelny układ. Oczywiście, że pokój zorganizuje i to szybciej niż się tego spodziewasz - sprawa jest już w toku. Twoja osoba nie dopomoże w sprawie. Czekac. Bedzie ok, a nowe miejsce pracy wydaje sie byc całkiem przytulne ;-)

Napisano

Dziękuje ;)

Chwilowo temat miejsc jest zamrożony. Cały dział leży chory, co dziwniejsze w dwóch różnych miastach. Nie ostał się nawet przełożony z którym jest najgorzej.Wczoraj z pola bitwy z L4 odeszło 2 moich kolegów. Chyba jakaś zaraza ? Strzeżcie się ;)

Napisano

Koło fortury

Mag

4 Pałek

a mnie sie wydaje, ze ostatniego dnia Wam powie - macie pokój. 4 pałki zawsze mi sie kojarzyły z pomieszczeniem - jedna pałka jeden kąt :) bd sie ociagał ale coś zorganizuje

Jak na niego włynąć by zorganizował nam pokój ?

Księżyc

10 Mieczy

Paż denarów.

mówić, ze źle Wam sie pracuje, ze sami czujecie, ze produktywnosc spda, ze to niezgodne z kodeksem pracy. Postraszyc go toche ze zeby nie doniesc do urzedu to chcecie podzyzke / premie za ten okres czasu, inaczej idziecie doniesienie złożyć.