NarratorkaHorrorow Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Moi ludzie zostali bez miejsca.Jako że nie jesteśmy już częścią departamentu w którym pracowałam w ub.roku przestały nam się należeć nasze miejsca.Co za tym idzie mój były przełożony wypycha nas,by zrobić miejsce swoim ludziom.Temat miejsc spadł na mnie. Memu przełożonemu " nie udało się " załatwić pokoju, skutkiem czego mamy 4 miejsca porozrzucane po całym obiekcie. Nie zdziwie się jak jedno będzie w schowku na miotły.W poniedziałek nie mamy miejsc , swoich komputerów, a praca jest. Zaczynam tracić nerwy Czy X do marca br zorganizuje pokój dla działu ? Koło fortury Mag 4 Pałek Wygląda na to że X tylko dużo mówi a nic z tym nie robi. Jak tak dalej pójdzie do pracy przyjdę z własnym krzesłem i laptopem. Jak na niego włynąć by zorganizował nam pokój ? Księżyc 10 Mieczy Paż denarów. Słów brak.Cokolwiek nie powiem zignoruje to bowiem jawie mu się jako paż denarów. Nic nie zrobi. Jak uważacie ? Cytuj
Vivere Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 Czy X do marca br zorganizuje pokój dla działu ? Koło fortury Mag 4 Pałek Wg mnie, Mag, coś zaradzi i ulokuje Was w 4 katach ( 4 pałek) Cytuj
niiwa Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 Czy zorganizuje Koło to niespodziewane zmiany, którym Mag musi sprostać i w 4 buław da radę. - chce temu zaradzić, bo uwłacza to jego zaradności/w jego osądzie/ - sam został postawiony odgórnie w sytuacji, którą musi rozwiązać. 4 buław mówi o stabilizacji i 4-ch kątach w których czujemy się bezpieczni - powinien więc sobie poradzić z problemem i zagwarantować wam pokój. Jak wpłynąć Twoja rola jest żadna w tej kwestii, bo nie jesteś świadoma sytuacji, która ma miejsce/Księżyc/ - nie oceniaj go więc.. Możesz tylko mówić o utrudnieniach w pracy spowodowanych obecną sytuacją - wszystko w swoim czasie się unormuje Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Lutego 2014 Autor Napisano 16 Lutego 2014 niiwa, dziękuje. Być może nie powinnam go oceniać, brakuje mi jednak sił. Z uwagi na to że mam zapalenie oskrzeli nie mogę być w poniedziałek w pracy. Dowiedziałam się że jest wielka awantura i wszystko jest moją winą . Przełożony co rusz odemnie czegoś oczekuje, co kończy się nieporozumieniami z byłym przełożonym . Cytuj
niiwa Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 Życzę zdrowia Gypsy - a w obecnej sytuacji to może i dobrze, że Cię tam nie ma - odpoczywaj, nabieraj sił i się relaksuj - odpuść stresy, za dużo ich masz!! Cytuj
Sanya Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 Czy X do marca br zorganizuje pokój dla działu ? Koło fortury Mag 4 Pałek Tak, zdecydowanie, mag zainicjuje działanie i w konsekwencji pokój zostanie zorganizowany (4 pałek) Jak na niego wpłynąć by zorganizował nam pokój ? Księżyc 10 Mieczy Paż denarów Są tutaj chyba jakieś niedomówienia, niedopowiedziane kwestie (księżyc), tak jakby wprost nie było mu to komunikowane. Karty radzą skończyć z tym (10 mieczy) i postawić sprawę jasno, rzeczowo dać do zrozumienia o co chodzi (Paź monet). Pozdrawiam i życzę zdrówka Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 Jak na niego wpłynąć by zorganizował nam pokój ? Księżyc 10 Mieczy Paż denarów zostawisz go z tym i bedzie musial cos zrobic. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 17 Lutego 2014 Autor Napisano 17 Lutego 2014 Przyznam, własnie został sam z problemem w związku z tym że jestem chora. Chyba dalej zajdziemy jeśli sam będzie musiał wszystko robić. Dziękuje Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 Czy X do marca br zorganizuje pokój dla działu ? Koło fortury Mag 4 Pałek tak, będzie - koło fortuny to zmiana losu, też mówi o tym, co już od nas nie zależy, mag to kombinowanie z tego, czego już się ma, więc gdzieś tam w waszym budynku znajdzie się dla was miejsce, 4 pałki to radość z tego Jak na niego wpłynąć by zorganizował nam pokój ? Księżyc 10 Mieczy Paź denarów nie wpłyniesz... przynajmniej nie tak, jakbyś chciała, gdy zadawałaś pytanie... księżyc o działaniu nie mówi, to raczej tęsknota za czymś, moim zdaniem tutaj się pokazały Twoje pragnienia o posiadaniu swojego miejsca, 10 mieczy to koniec, w tym wypadku zaprzestanie działań w tym temacie z Twojej strony(pewnie z powodu tej choroby, na którą teraz zapadłaś), paź denarów na końcu napawa optymizmem, więc moim zdaniem powinnaś dostać to, czego tak pragniesz Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 Ja uwazam, ze pokoj zorganizuje. Kolo czyli zmiany, mag dzialanie i 4 bulaw mi kiedys pokazalo wlasnie pokoj/ biuro w ktorym stalo biurko z komputerem, wiec jestem pewna, ze cos zorganizuje Powodzenia! Cytuj
Gość LA Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 Bardzo czytelny układ. Oczywiście, że pokój zorganizuje i to szybciej niż się tego spodziewasz - sprawa jest już w toku. Twoja osoba nie dopomoże w sprawie. Czekac. Bedzie ok, a nowe miejsce pracy wydaje sie byc całkiem przytulne ;-) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 19 Lutego 2014 Autor Napisano 19 Lutego 2014 Dziękuje Chwilowo temat miejsc jest zamrożony. Cały dział leży chory, co dziwniejsze w dwóch różnych miastach. Nie ostał się nawet przełożony z którym jest najgorzej.Wczoraj z pola bitwy z L4 odeszło 2 moich kolegów. Chyba jakaś zaraza ? Strzeżcie się Cytuj
Trida Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 Czy X do marca br zorganizuje pokój dla działu ? Koło fortury Mag 4 Pałek a mnie sie wydaje, ze ostatniego dnia Wam powie - macie pokój. 4 pałki zawsze mi sie kojarzyły z pomieszczeniem - jedna pałka jeden kąt bd sie ociagał ale coś zorganizuje Jak na niego włynąć by zorganizował nam pokój ?Księżyc 10 Mieczy Paż denarów. mówić, ze źle Wam sie pracuje, ze sami czujecie, ze produktywnosc spda, ze to niezgodne z kodeksem pracy. Postraszyc go toche ze zeby nie doniesc do urzedu to chcecie podzyzke / premie za ten okres czasu, inaczej idziecie doniesienie złożyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi