mikulina121 Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 Śniło mi sie ze uciekam przed mężczyzna który był dla mnie bardzo niebezpieczny czułam ze chce mnie skrzywdzić jak mnie złapie był ze mna ktos kogo chciałam chronic ale nie pamietam kto .Wbiegłam na jasne drewniane schody i postanowiłam sie ukryc majac nadzieje ze mnie nie znajdzie, zobaczył mnie gdy tylko stanął na szczycie schodow.Dalej śniło mi sie jakmuciekam autem i atakuje mnie bardzo agresywny duzy czarny pies a ja go bije dopóki nie padnie.Prosze o interpretacje mojego snu. Cytuj
Cogito_ Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 Nosisz w sobie bardzo silny i głęboki, może podświadomy lęk przed najprawdopodobniej mężczyznami. Możliwe, że z powodu jednego mężczyzny (ojca? ) , który kiedyś zawarzył diametralnie na Twoim życiu. Pies też jest symbolem męskiego pierwiastka wg mnie. Dla mnie to jest sen o ogromnym przerażeniu, lęku przed czymś. Powinnaś przeanalizować swoje życie i odkryć siebie, by zrozumieć czego aż tak bardzo się boisz... Cytuj
mikulina121 Napisano 15 Lutego 2014 Autor Napisano 15 Lutego 2014 Bardzo możliwe tylko nie o ojca chodzi lecz o męża .Dziękuje za interpretacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi