panna.marta Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 Hej, znalazłam fajną ofertę nauki w zasadzie kursu języka angielskiego. Postawiłam sobie karty,ale nie wiem jak mam je rozumieć. Czy uda mi się zapisać na ten kurs? 3 buław, 6 mieczy, 10 mieczy -> słońce XIX ogólnie karty są na nie, ale to słońce mnie dziwi i 3 buław... więc chyba się nie uda A wy jak sądzicie? Cytuj
emilr Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 (edytowane) 3 buław jako brama, nowe horyzonty. 6 mieczy tym bardziej, 10 mieczy koniec ograniczeń - ja dokładam po 10 mieczy. dwie karty bramy. Widzę pozytywnie. ale jest gdzieś hak. Moze będzie trudno? Moze finansowo, moze w inny sposób? Edytowane 15 Lutego 2014 przez emilr Cytuj
panna.marta Napisano 15 Lutego 2014 Autor Napisano 15 Lutego 2014 boję się, że będzie sporo chętnych albo że jakoś za słabo wypadnę Cytuj
x-latek Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) Dziwne, jeszcze żadnych egzaminów tam nie miałaś, a tu karta pomyślnie zdanych egzaminów (10 Mieczy). W takim razie to chyba należałoby przyjąć, że uda Ci się tam dostać, w dodatku przy dwóch kartach bramach. Słońce z podsumy mówi, żeby podchodzić do tej sprawy na luzie. EDIT: Teraz doczytałem w Twym drugim poście. To chyba jakieś będą wstępne egzaminy czy coś takiego? Edytowane 16 Lutego 2014 przez x-latek Cytuj
panna.marta Napisano 16 Lutego 2014 Autor Napisano 16 Lutego 2014 tak, bo to jest zorganizowany taki ogolny kurs na ktory trzeba przyjsc i napisac test i wtedy przydziela do grupy. Natomiast miejsc jest niewiele i obawiam sie, ze pierwszenstwo beda mieli poprzedni uczniowie kursu. W takim razie ciesze sie,ze karty sa pomyslne a mieczy wskazuja jezyk i egzamin. Cytuj
Trida Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 Czy uda mi się zapisać na ten kurs?3 buław, 6 mieczy, 10 mieczy -> słońce XIX Powinno się udać, po pewnych trudnościach i kłopotach (finansowych prawdopodobnie) ale się uda. Wydaje mi się, ze 6 mieczy to własnie kłopoty finansowe a 10 mieczy - wyjście nich i słonce jako kurs i zadowolenie Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 Karty pokazały analizowanie i zastanawianie się, a potem w 10 mieczy jako koniec zastanawiania sie i działanie czyli decyzja stanowcza: " chce chodzić na angielski". Myslę,że zapiszesz się , choć najpierw będziesz zwlekać i zastanaiwać sie, Cytuj
panna.marta Napisano 16 Lutego 2014 Autor Napisano 16 Lutego 2014 Powinno się udać, po pewnych trudnościach i kłopotach (finansowych prawdopodobnie) ale się uda.Wydaje mi się, ze 6 mieczy to własnie kłopoty finansowe a 10 mieczy - wyjście nich i słonce jako kurs i zadowolenie kurs jest tani, oszczędności na kurs mam. Cytuj
Trida Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 a nie ma jakiś ukrytych opłat czy coś? Hmmm to moze ta 6 mieczy to przesunięcie w czasie. Ale wydaje mi się, po tym słoneczku i 3 buław, ze powinnaś się na kurs dostać lub znajdziesz inną, też fajna alternatywę. Cytuj
mayllah Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 mysle ze powinnas sprobowac, trojka bulaw, to tez podnoszenie kwalifikacji ale i sprawdzanie siebie. Jesli nie sprobujesz, nie dowiesz sie jak dobra jestes i szansa moze zniknac, szostka mieczy to Twoj strach, ktory Ci podopowiada, ze nie dasz rady. Warto, bedziesz zadowolona - Slonce :-) Cytuj
Vivere Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 3 buław, 6 mieczy, 10 mieczy -> słońce XIX Jesli tylko zechcesz, to się uda zapisać na ten kurs. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Lutego 2014 Maestro Napisano 16 Lutego 2014 Jak dla mnie zaniechasz tego,nie zapiszesz się...bo Ci się zwyczajnie odechce;) Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 A ja uwazam, ze pojedziesz tam, ale nie rozpoczniesz tego kursu, wybierzesz inny kurs. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi