Skocz do zawartości

Czy pojawi się niedługo nowy mężczyzna?

Sońka1978

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy pojawi się niedługo w moim życiu nowy mężczyzna z którym wejdę w związek?

5 buław giermek denarów król buław

Będę o to mocno walczyć, zabiegać.Wykorzystam naukę i doświadczenie z poprzednich moich relacji z mężczyznami.Pojawi się buławowy

Proszę o pomoc.

Napisano

Pomylę się jeśli napiszę, że masz już kogoś na oku, z kim chciałabyś się bliżej poznać?? - to ktoś z pracy? ewent. z grupy znajomych?

5 buław tętni energią, w której jesteś, ale będąc Paziem Den tworzysz wyłącznie relacje kumpelskie, zawodowe.

Król Buław na końcu wciąż jest niedostępny dla Ciebie, mimo, że starasz się jak tylko możesz, aby go zdobyć -

Obstawiałabym aby zmienić strategię działania wobec niego, ewentualnie pomyśleć o kimś innym.

Poza tym, twoje pytanie wymagałoby dościślenia Sońko:)

- to w jaki sposób zadajemy kartom pytanie jest równoznaczne z odpowiedzią kart na nie.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Dla mnie to będzie , bądź juz jest wianuszek zainteresowanych panów, którym wpadłaś w oko. Ja Twojej walki tu nie widzę, raczej ich walkę..Przynajmniej mi tak te karty mówią i pokazują..

Napisano

ja tez widze jakas konkurencje, wydaje mi sie ze dwoch panow bedzie zabiegac o Twoje wzgledy jeden starszy, bardziej dojrzaly, pociagajacy,taki typowy must have dla kobiet byc moze nawet zaobraczkowany ... drugi mlodszy, moze student, moze ktos uczacy sie, ciekawy swiata, mniej charyzmatyczny od tego pierwszego

Napisano

Rowniez stawiam tu na znajomosc juz istniejaca, jednak ulozona na razie w sztywnych dosc, kolezenskich lub ogolnie neutralnych ramach.

Tu ta znajomosc bedzie miala szanse sie poglebic.

Napisano
Czy pojawi się niedługo w moim życiu nowy mężczyzna z którym wejdę w związek?

5 buław giermek denarów król buław

Będę o to mocno walczyć, zabiegać.Wykorzystam naukę i doświadczenie z poprzednich moich relacji z mężczyznami.Pojawi się buławowy

Proszę o pomoc.

Wg mnie, związku karty nie pokazały. Jest duża aktywność ale i niestabilność ( 5 buław). Być może będzie wzajemne adorowanie, jednak będziesz wyczekiwała na takiego, na jakiego się "zaprogramowałaś" Dopatrzyłabym się konfliktu w dążeniu. Z jednej strony jest praktyczne podejście do "sprawy" - mężczyzna stabilny, rzeczowy a z drugiej, taki pan wyidealizowany, który wyrwa Cię z rutyny. Pytanie złożone i 3 karty chyba tego nie ogarną.

Ps. nie warto szarpać się z życiem, napięcie w 5 buław nie sprzyja relacjom :)

Napisano
Pomylę się jeśli napiszę, że masz już kogoś na oku, z kim chciałabyś się bliżej poznać?? - to ktoś z pracy? ewent. z grupy znajomych?

5 buław tętni energią, w której jesteś, ale będąc Paziem Den tworzysz wyłącznie relacje kumpelskie, zawodowe.

Król Buław na końcu wciąż jest niedostępny dla Ciebie, mimo, że starasz się jak tylko możesz, aby go zdobyć -

Obstawiałabym aby zmienić strategię działania wobec niego, ewentualnie pomyśleć o kimś innym.

Poza tym, twoje pytanie wymagałoby dościślenia Sońko:)

- to w jaki sposób zadajemy kartom pytanie jest równoznaczne z odpowiedzią kart na nie.

To prawda jest taki pan ale rozmawiamy ze sobą na skype i czujemy jakąś chemię do siebie.Oboje jesteśmy po rozstaniach planujemy trochę czasu spędzić ze sobą za jakiś czas.

Napisano

Tak, pojawi się dwóch: jeden w Twoim wieku, drugi starszy. Najbliższy okres będzie gorący jeśli chodzi o kwestie uczuciowe;)