Skocz do zawartości

krzyż celtycki na pół roku

karolka341

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

witajcie postawiłam karty z zapytaniem co mi przyniesie los w sferze zawodowej w ciągu pół roku.

Krzyż celtycki

1 główny problem, sytuacja obecna, główny cel -KRÓL BUŁAW

2 co powoduje pogłębienie problemu, wpływy pogłębiające problem lub łagodzące, a także osoby zaangażowane.-KRÓLOWA KIELICHÓW

3 powód danej sytuacji, podstawowe impulsy, dążenia i pragnienia, które nie są uświadomione, opowiada dlaczego tak jest.-WISIELEC

4 sytuacje z przeszłości, które wpływają na obecną sytuację. Pokazuje wydarzenia,okazje, które tracą już na znaczeniu. Zakończone sprawy.- 8 KIELICHÓW

5Twoją postawę i obecne przekonania, cel do jakiego dążysz, jakich oczekujesz efektów w związku z tą sprawą. To także karta Twojej świadomości: co myślisz, na czym się skupiasz i o co się martwisz. To jest również alternatywna przyszłość, co może zaistnieć- ŚWIAT

6 Tradycyjnie uznawana jako ukazanie najbliższej przyszłości. To zbliżające się wpływy, wydarzenia, okazje, obawy. To czym człowiek jeszcze się zajmie w niedalekiej przyszłości.-7 MIECZY

7Postawę pytającego w tej sytuacji. Podejście do tematu, punkt widzenia, pozycja, stanowisko lub rola, którą akceptuje. Jak również to co chce osiągnąć, jaki ma cel i co może.-10 DENARÓW

8 reakcje i postawę środowiska fizycznego, emocjonalnego czy społecznego. To obraz sytuacji jaki widzi otoczenie (partner, rodzina, pracownicy, znajomi, pracodawca). To oczekiwania wobec Ciebie, czym powinieneś się zająć i jak to zrobić.-KRÓL KIELICHÓW

9 Tradycyjnie oczekiwania pytającego lub jego obawy. Jest to jednak karta dająca więcej istotnych informacji. Zwraca uwagę na to, co powinno się wiedzieć, czego unikamy w danej sytuacji, czego nie bierzemy pod uwagę. To podpowiedź, jak najlepiej postąpić, aby osiągnąć to o czym myślimy(karta 5). Ta karta może pełnić rolę ostrzeżenia- SPRAWIEDLIWOŚĆ

10 Wynik.możliwy rezultat, co może się stać, wynik lub efekt, jak zakończy się dana sytuacja. Pokazuje czy odniesiemy sukces czy nie, jak się zachować, jaką przyjmiemy postawę.-2 BUŁAW< PUSTELNIK<SŁOŃCE.

dla czytelniejszego wyglądu

1 KRÓL BUŁAW

2 KRÓLOWA KIELICHÓW

3 WISIELEC

4 8 KIELICHÓW

5 ŚWIAT

6 7 MIECZY

7 10 DENARÓW

8 KRÓL KIELICHÓW

9 SPRAWIEDLIWOŚĆ

10 2 BUŁAW, PUSTELNIK , SŁOŃCE

to moje wizje

ad1

wszystko co się wydarzy będzie zależało od wpływów starszego mężczyzny ,który jest na wysokim stanowisku

ad2 kobieta ,która jest jako królowa pucharów to ,osoba ,która pomoże w podjęciu przez niego decyzji.

ad3 będę w zawieszeniu, nie uda się nic nowego zdziałać,

ad4 przeszłość-odejście z pracy,zostałam zwolniona.

ad5 zwolnienie z pracy ,to nowa droga życia,którą należało dobrze wykorzystać

ad6 Nowe plany i zbyt szybka rezygnacja z nich. Słomiany zapał z mojej strony.

ad7 mój cel zapewnienie sobie stabilizacji finansowej.

ad8 inni widzą we mnie tylko opiekunkę domowego ogniska

ad9 moje postępowanie zostanie ocenione sprawiedliwie, bez pracy nie ma kołaczy

ad10 rozwój wezmę się za siebie zacznę działać dokształcać się, przemyślę swoje zachowanie przewartościuję co jest ważne dla mnie i otoczenia, wszystko będzie dobrze otrzymam jakąś propozycję pracy około sierpnia chyba.

PROSZĘ o pomoc w interpretacji

Edytowane przez karolka341
zapomniałam wpisać swojej interpretacji
Napisano

Karolko - wg regulaminu musisz zamieścić swoją interpretację rozkładu - dopiero potem inni się odniosą do rozkładu :)).