LittleBlackDress Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 Witam wszystkich, ostatecznie zdecydowałam się zarejestrować na tym forum, bo od paru lat męczy mnie jeden sen, który nie mam pojęcia jak interpretować. Przeryłam prawie cały internet i nigdzie nie otrzymałam konkretnej odpowiedzi. Mianowicie co jakiś czas (co tydzień, trzy miesiące, dwa lata) śni mi się, że muszę zejść od piwnicy, natomiast zejściem nie są klasyczne schody, a wąski, przyprawiający mnie o napad klaustrofobii tunel. pomimo panicznego strachu przeciskam się przez niego, dochodzą do piwnicy (która bardziej przypomina zasypany piaskiem bunkier) i widzę narzędzia stolarskie, dziwne maszyny i przedmioty, które we śnie (nie wiedzieć czemu) bardzo kojarzą mi się ze zmarłym dziadkiem, chociaż on nie miał nic wspólnego ze stolarstwem. Jedyny dopływ światła to małe okienko na wysokości około 1,5m, przez które słyszę ludzi chodzących po ulicy. Na tym etapie sen się urywa i tak niezmiennie od kilku lat. Czy jest ktoś, kto chociaż po części jest w stanie mi to wytłumaczyć? Dodam jeszcze, ze w tym śnie czuje okropny niepokój oraz lęk przez wąskim przejściem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi