Beata39 Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 Ułożyłam karty na pytanie "Jak przedstawia się moje życie uczuciowe do końca czerwca 2014". Wiem, że to trochę mało czasu na "związek" ale mam nadzieję, że dobrze ten układ zinterpretowałam. Trochę dziwnie wyszło, ale w lipcu napiszę co się sprawdziło. Możecie popatrzeć 1. Czy w okresie do końca czerwca pojawi się w moim życiu jakiś pan? - rydwan, as pucharów Coś się kroi, bedzie w fazie początkowej, znajomość z kimś kto dużo czasu spędza w trasie. Albo bedzie to szybka znajomość 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? - X pucharów Bedzie bardzo rodzinnie, miło i przyjemnie, albo ten pan ma już rodzinę, a na takie coś się nie piszę 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? - V buław Mam nadzieję, że nie bo może być to bardzo burzliwe spotkanie, albo ja będę walczyła z samą sobą co powinnam zrobić 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? - IV buław Będzie miło i przyjemnie. Będę cieszyła się chwilą. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? - paź kielichów Będzie to okres zabawy, romansowania, nowych znajomości 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? - 2 kielichów Wygląda, że tak. 7. Z kim stworzę ten związek? - As buław Z osoba mającą dużo energii, aktywną, dynamiczną 8. Kim będzie mężczyzna, z którym stworzę ten związek? - 5 mieczy Będzie to osoba która może mnie zrani 9. Jaka jest przyszłość tego związku? - księżyc, 2 monet NIe widzę przyszłości, wszystko to będzie iluzją, moimi marzeniami. Będę musiała wybrać co powinnam zrobić. Albo to będzie po prostu romans i ja będę musiała dokonać wyboru, co dalej z tym zrobić Cytuj
niiwa Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 1. Czy w okresie do końca czerwca pojawi się w moim życiu jakiś pan? - rydwan, as pucharów 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? - X pucharów -- pojawi się znajomość, która będzie niestety tylko epizodem - .. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? - V buław 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? - IV buław -- tak, wygląda to tak jakby przez cały czas była przy tobie energia zdobycia Pana i najprawdopodobnie sporo cię będzie jeszcze z nim łączyć. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? - paź kielichów -- będziesz wyczekiwać zaproszeń do spotkań, marzyć i tęsknić jak dziecko 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? - 2 kielichów -- na swoje widzimisię stworzysz, ale nie jest to przyszłościowe 7. Z kim stworzę ten związek? - As buław 8. Kim będzie mężczyzna, z którym stworzę ten związek? - 5 mieczy -- to ktoś z przeszłości, kto mimo kłamstw i pozerstwa nadal wzbudza w tobie siły i energię/ w jakiś sposób inspiruje cię 9. Jaka jest przyszłość tego związku? - księżyc, 2 monet -- to coś tymczasowego, dopóki nie ściągniesz zasłonę/Księżyc/, że z racjonalnym układaniem sobie życia, to nie ma nic wspólnego. 2 den to tkwienie w czymś podzielonym na dwa życia/rodziny - .. Cytuj
roszpunka79 Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 Myślę, że ktoś w tym czasie pojawi się. I gdyby nie ten księżyc i V pucharów (która u mnie nazywa się rozczarowanie) stwierdziłabym, ze będziecie "żyć długo i szczęśliwie". Ale te karty trochę psują wymowę pozostałych. Patrząc na Księżyc i X pucharów zgadzam się z Tobą, że pan może być już w związku, co początkowo będzie chciał ukryć. Dlatego Ty będziesz się finalnie zastanawiać co z tym zrobić, bo niewykluczone, że on jednak namiesza Ci w sercu. On nie będzie zainteresowany stałym związkiem lub nie będzie na niego gotowy, ze względu na swój stan psychiczny (paź kielichów, V pucharów). Patrząc na tą V pucharów, myślę, że jeżeli faktycznie będzie w jakimś związku, to będzie w nim przeżywać trudny czas. I być może znajomością z Tobą będzie chciał zagłuszyć swoje niespełnienie w nim lub rozczarowanie nim. Albo będzie świeżo po zakończeniu jakiegoś związku (X pucharów) i nie będzie jeszcze gotów wejść w poważny nowy, bo będzie się pochylał nad tamtym (V kielichów). Jaki to będzie człowiek? Temperamentny, energiczny. Mnie ostatnio często As buław pokazywał wybuchowość, kłótnie, nieprzewidywalność. Życzę Ci powodzenia i niespełnienia tego konkretnego rozkładu. Cytuj
niiwa Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 Roszpunko nie ma w rozkładzie 5 pucharów 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 Matko boska stalinogrodzka...faktycznie. Jakieś chaluny miałam :/. Ale V mieczy niestety niewiele zmienia tak całościowo w mojej interpretacji:(. 1 Cytuj
Beata39 Napisano 18 Lutego 2014 Autor Napisano 18 Lutego 2014 Bardzo wam dziękuję i też mam nadzieję, że się nie spełni bo było by źle. Ten Pan z przeszłości przez wiele lat mieszał mi w życiu i nie bardzo chciałabym aby dalej to robił a faktycznie teraz jest w związku i niech tam zostanie, bo mi już wszystko do niego przeszło (mam taka nadzieję). Cieplutko pozdrawiam Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 Ułożyłam karty na pytanie "Jak przedstawia się moje życie uczuciowe do końca czerwca 2014". Wiem, że to trochę mało czasu na "związek" ale mam nadzieję, że dobrze ten układ zinterpretowałam. Trochę dziwnie wyszło, ale w lipcu napiszę co się sprawdziło. Możecie popatrzeć 1. Czy w okresie do końca czerwca pojawi się w moim życiu jakiś pan? - rydwan, as pucharów jak dla mnie to pojawi się ktos, kto Cię zauroczy 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? - X pucharów da Ci ułudę spełnienia-możesz sie poczuć szczęśliwa, planować marzyc............. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? - V buław moim zdaniem - tak na powaznie nie- potrzebujesz odmiany i bedziesz dążyc do tego 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? - IV buław przyjemnie ale nie wyjdzie poza pewne ramy 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? - paź kielichów flirty, zaczepki przyjemnie spedzany czas 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? - 2 kielichów Wygląda, że tak. 7. Z kim stworzę ten związek? - As buław Jak dla mnie to z nowym panem 8. Kim będzie mężczyzna, z którym stworzę ten związek? - 5 mieczy taki, który moze okazac się notorycznym kłamczuchem- kims kto trzyma 5 srok za ogon 9. Jaka jest przyszłość tego związku? - księżyc, 2 monet związku stałego nie widać- raczej przypływ i odpływ- bedzie pojawiał sie i znikał Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 1. Czy w okresie do końca czerwca pojawi się w moim życiu jakiś pan? - rydwan, as pucharów tak, rydwan oznacza ruch, zmiana kierunku działania, a as jest tego wynikiem - nowe uczucie; też skojarzyło mi się z miejscem, gdzie jest dużo aut i fontanna... 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? - X pucharów na początku bardzo dobrze, może to będzie miłość od pierwszego wejrzenia - wcześniej miałaś asa 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? - V buław nadal znajomi będą się kręcić, będziesz dużo się spotykać z panami, z którymi już dłuższy czas utrzymujesz kontakt, ewentualnie konkurenci 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? - IV buław dobrze, przyjemne spotkania w czterech kątach(pokój, knajpa, dyskoteka, kino, sklep) 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? - paź kielichów przyjemne, koleżeńskie wizyty, może dowiesz się czegoś więcej, pazik to jakieś info, spotkanie ze znajomymi przy piwie 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? - 2 kielichów myślę, że będą pod to dobre fundamenty, a może tutaj się pokazały tylko Twoje chęci, mimo wszystko powinnaś z kimś utrzymywać bliską relacje, częste odwiedziny sam na sam 7. Z kim stworzę ten związek? - As buław z kimś, kto jest na Ciebie bardzo napalony Też ma w sobie dużo energii, jest odważny, zapalony do działania 8. Kim będzie mężczyzna, z którym stworzę ten związek? - 5 mieczy będzie umiał wywalczyć swoje, cięty język, inteligentny, ma swoje pasje i zainteresowania oraz plany, odważny, konkretny, powie Ci czego chce, nie będzie obwijaj w bawełnę 9. Jaka jest przyszłość tego związku? - księżyc, 2 monet romansik, przez co nikt nie wie, na czym stoi; też może być tak, że jedno drugiego będzie ukrywać przed kimś, taka relacja w tajemnicy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi