latinka23 Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 Mam prosbe o pomoc w interperetacji rozkładu. Szukam kogos kto wziałby mnie pod swoje skrzydła i pomogl mi rozwijac sie ezoterycznie. Weekendowe kursy odpadaja, nie wierze że mozna opanowac I stopien czegokolwiek w weekend. Dlatego szukam kogos w stylu korepetytora... Napisałam maila i jednej osoby i na razi niestety cisza Postawilam wczoraj karty i wyszło mi tak; 1. Czy osoba XYZ w ogole bedzie chciała przyjąć mnie "na naukę"? Słonce+ Siła+ 10 mieczy 2. Czy powinna podjąć się tej nauki u tej osoby? Trojka monet+koło fortuny+ gwiazda 3. Jak będzie przebiegała współpraca, jakie będą nasze kontakty? Giermek monet+dziesiatka monet+ cesarz NO i jak to widzicie. Dla mnie nr 1 niby pozytywnie, ale ta 10 mieczy mnie niepokoji (chociaz doszukałam się, że jest dobra kartą jeżeli chodzi o rozpoczynanie nauki. nr 2 - raczej powinna w to wchodzi, dobrze myślę? Ta gwiazda jak na pytanie o ezoteryke dobrze mi sie kojarzy. Tylko czemu odpowiedzi brak ??? Widzicie tu gdzies wahanie tej drugiej strony ? Czy ktos widzi tu czas ? Pozdrawiam i czekam na propozycje interpretacji Cytuj
Gość bakea Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) Masz szanse na nauke u Tej osoby.. ale niestety moze Cie to drogo kosztowac bo ta osoba moze niezle sobie zazyczyc za takie nauki.. dalej podczas tych nauk nagle mozesz odczuc jakis niedosyt niesmak.. cos moze Cię zniesmaczyc.. Współpraca wydaje się być ok.. Pazik monet to uczen wpatrzony w nauczyciela jak w sloneczko z kart widac ze nauki podjac chcesz chyba u mezczyzny .. masz na mysli (JWS ?) nauczyciel powinien ze sie odezwac jak bedzie mial wolna chwile... Edytowane 17 Lutego 2014 przez bakea Cytuj
latinka23 Napisano 17 Lutego 2014 Autor Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) Dziękuję Forest Lady. Nie, akurat nie o JWS chodzi, ale faktycznie - jest to mężczyzna ps. A które konkretnie karty pokazują Ci te wysokie koszta ewentualnej nauki ? Bo to coś czego ja nie zauważyłam/nie chciałam zauważy. Edytowane 17 Lutego 2014 przez latinka23 Cytuj
Gość bakea Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 Ja nie czytam kart oddzielnie.. zawsze zbieram je do kupy i patrze na całość .. pokazują mi się wtedy obrazy.. dlatego odczytalam je tak jak napisalam .. ale jakby sie uparl to hmm 3 denarow z kolem mogą mówic wlasnie o albo dojazdach czyli kosztach albo o sama nauke- wydatek Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 1. Czy osoba XYZ w ogole bedzie chciała przyjąć mnie "na naukę"? Słonce+ Siła+ 10 mieczy tak, mówi o tym słońce i siła, ale 10 mieczy... pewnie za jakiś czas jedno z was zechce to szybko zakończyć 2. Czy powinna podjąć się tej nauki u tej osoby? Trojka monet+koło fortuny+ gwiazda na początku dużo Ci dadzą takie lekcje, zdobędziesz dodatkową wiedzę, później sytuacja się obróci i może jedno z was zacznie sobie coś więcej myśleć o drugiej osobie; gwiazda też może pokazywać kontakt na odległość, np. skype, e-mail 3. Jak będzie przebiegała współpraca, jakie będą nasze kontakty? Giermek monet+dziesiatka monet+ cesarz wszystko na początku będzie ok, później szybko może nastąpić spełnienie się w tej dziedzinie, cesarz to stabilizacja, przy monetach może to oznaczać więcej niż jedno spotkanie, częste kontakty, stały zarobek(z jego strony)... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi