marika092 Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 Witam. Jestem tu nowa:-) Już 4 raz w tym miesiącu mam identyczny sen- w różnych porach dnia wracam a to z miasta, a to ze szkoły, idę od strony działek, nie zwracam uwagi na garaż, przechodzę obojętnie. Wchodzę do domu, ktoś mnie prosi żebym zeszła na dół. Wyglądam przez okno i widzę że cos jest nie tak. Idę w stronę garażu i już z daleka widzę, że jest jakby uchylony, ale nie tak, jakby ktoś normalnie otworzył, tylko wydłubał czymś dziurę w sam raz do wejścia. Trochę się boję ale wchodzę, nikogo nie ma, ale też nie ma skutera albo samochodu ( w zależności od snu ) , wczoraj akurat ktoś ukradł to 1 a samochód był na miejscu, ale jakby opancerzony czymś z drewna, nie wiem jak to ująć bo i dokładnie nie pamiętam szczegółów... Będę wdzięczna za interpretację Cytuj
marika092 Napisano 19 Lutego 2014 Autor Napisano 19 Lutego 2014 Dziękuję za odpowiedź, wydaje mi się, że interpretacja jak najbardziej trafna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi