czajka91 Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 śniło mi sie ze wyrałam 150 000 w konkursie radiowym. cieszyłam sie... potem nagle śniło mi sie że spałam w pokoju z męzem na łóżku a obok było łóżeczko z dzieckiem, które jeszcze nie umiało chodzić. tylko siadało. śniło mi sie, że przebudziłam sie i zobaczyłam dziecko śpiące na stojąco przy segmencie. zastanawiałąm sie jak to możliwe, jak wyszło z łóżeczka?... potem przybiegłą siostra 5-letnia, z płaczem... pod skórą wędrowała jej jakaś glizda.... ona strasznie płakała i mówiła że boli... a mama twierdziła że to normalne..."to przez szczepienie" powiedziała.... potem pamiętam że rzucił sie na mnie jakiś szczur i pies. chciałam je odciągnąć ale one zdążyły mnie ugryźć w twarz. przez to nagle zaczęło mi sie coś dziać, zachorowałam na coś, na twarzy pojawiły sie niebieskie plamy, słabo sie czułam.... tata i siostra zrobili mi jakieś zastrzyki w noge, ręke i czoło... nagle zaczęłam czuć zimno i sie trząść. I sen sie zerwał, obudziłam sie cała trzęsąca z zimna i przez dobre 5 min nie potrafiłam sie ogrzać... zastanawia mnie co może znaczyć ten sen? i czy to normalne że budze sie z tym samym uczuciem na ciele co we śnie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi