Skocz do zawartości

testy

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro zdaję testy w pracy, postawiłam karty jak mi pójdzie?To są głównie testy osobowościowe oraz analityczne.

2 mieczy, 4 mieczy, moc VIII -> umiarkowanie XIV

chyba już na początku napotykam jakieś trudności, potem może będę chciała się poddać i nagle się skupie na czymś mocno, ale potem powinnam nabrać pewności siebie.

Jaki będzie wynik mojego testu?

król buław, giermek buław, 10 buław dołożone papież V -> sąd ostateczny XX

chyba dobre, jako osoba kompetentna i bardzo komunikatywna, ale chyba ta 10 buław wskazuje na jakieś opory przed pewnymi zasadami, a co z sądem? macie jakiś pomysł?

pozdrawiam, m.

Gość Euterpe
Napisano

to pytania zamknięte? pytam, bo 2 mieczy kojarzy mi się z krzyżykiem a 4 to ograniczenia. Myślę sobie tak - pozaznaczasz to, co tam wiesz, będziesz czekać na wyniki, w ostateczności nie pójdzie Ci najgorzej :)

co do wyniku... też nie będzie zły, ale myślę, że chciałabyś, aby poszedł Ci nieco lepiej, że kolejenym razem, jak znowu będzie, bardziej się wysilisz. Kapłan tutaj na końcu może wskazywać na:

- zdobycie wiedzy

- pouczenia

- sama się udasz po radę

Sąd... może będziesz się cieszyć, że nareszcie są te wyniki i poczujesz ulgę

Napisano

tak, zamkniete. zarowno psychologiczne jak i matematyczne i takie dziwne jakies jakby na logike czy kojarzenia. W zasadzie to zamienilabym kolejnosc tych kart moc, 4 miczy, 2 mieczy :D