panna.marta Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 Jutro zdaję testy w pracy, postawiłam karty jak mi pójdzie?To są głównie testy osobowościowe oraz analityczne. 2 mieczy, 4 mieczy, moc VIII -> umiarkowanie XIV chyba już na początku napotykam jakieś trudności, potem może będę chciała się poddać i nagle się skupie na czymś mocno, ale potem powinnam nabrać pewności siebie. Jaki będzie wynik mojego testu? król buław, giermek buław, 10 buław dołożone papież V -> sąd ostateczny XX chyba dobre, jako osoba kompetentna i bardzo komunikatywna, ale chyba ta 10 buław wskazuje na jakieś opory przed pewnymi zasadami, a co z sądem? macie jakiś pomysł? pozdrawiam, m. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 to pytania zamknięte? pytam, bo 2 mieczy kojarzy mi się z krzyżykiem a 4 to ograniczenia. Myślę sobie tak - pozaznaczasz to, co tam wiesz, będziesz czekać na wyniki, w ostateczności nie pójdzie Ci najgorzej co do wyniku... też nie będzie zły, ale myślę, że chciałabyś, aby poszedł Ci nieco lepiej, że kolejenym razem, jak znowu będzie, bardziej się wysilisz. Kapłan tutaj na końcu może wskazywać na: - zdobycie wiedzy - pouczenia - sama się udasz po radę Sąd... może będziesz się cieszyć, że nareszcie są te wyniki i poczujesz ulgę Cytuj
panna.marta Napisano 19 Lutego 2014 Autor Napisano 19 Lutego 2014 tak, zamkniete. zarowno psychologiczne jak i matematyczne i takie dziwne jakies jakby na logike czy kojarzenia. W zasadzie to zamienilabym kolejnosc tych kart moc, 4 miczy, 2 mieczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi