GdzieTaIrlandia Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 Witam, dziś ktoś dwa razy puszczał do mnie sygnały z prywatnego numeru tak jakby sprawdzał czy moj numer jest aktywny. Gdyby ktoś mi pomógł bede wdzieczna. Kto dzwonił dziś do mnie w prywatnego numeru- 9 kiellichów,WISIELEC,ŚWIAT dociągnełam jeszcze jedna-MAG. W jakiej sprawie ta osoba dzwoniła/czego chciała- 6 buław,SAD,Król Buław Co mnie z tą osobą łączy/łączyło-Rycerz Mieczy, Paż Mieczy,KAPŁANKA Czy ta osoba jeszcze zadzwoni? 8 buław Wydaje mi się,że osoba która do mnie dzwoniła to mężczyzna który był gdzies za granicą lub relacja nasza była zawieszona/nasze drogi się rozeszły. Widać,że chciał sprawdzić czy numer aktywny.. Wydaje mi się,że łączy nas chyba jakas sprawa do wyjaśnienia? Myśle,że ta osoba jeszcze zadzwoni. To zapytałam o konkretną osobę która przychodziła mi do głowy: osoba 1- 8 mieczy osoba 2- 2 mieczy Myślę,że to osoba 2. Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 Kto dzwonił dziś do mnie w prywatnego numeru- 9 kiellichów,WISIELEC,ŚWIAT dociągnełam jeszcze jedna-MAG. mężczyzna, który miał zamiar sobie pogadać miło, liczył na flirt lub coś miłego W jakiej sprawie ta osoba dzwoniła/czego chciała- 6 buław,SAD,Król Buław chciał sobie pogadać z Tobą,a może nawet umówić się na spotkanie jakieś. Liczył na ocieplenie stosunków po okresie oddalenia Co mnie z tą osobą łączy/łączyło-Rycerz Mieczy, Paż Mieczy,KAPŁANKA rozstaliście się w kłótni, nieporozumieniu. Ciężko było Wam się dogadać i odsunęłaś się chyba. Czy ta osoba jeszcze zadzwoni? 8 buław zadzwoni. To zapytałam o konkretną osobę która przychodziła mi do głowy: osoba 1- 8 mieczy osoba 2- 2 mieczy ja myślę, że to pan 1 bo 8 mieczy wskazuje na kontakt telefoniczny lub internetowy, a 2 mieczy jest mało kontaktowe wg mnie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 osoba 1- 8 mieczy osoba 2- 2 mieczy w obu przypadkach jestem na nie w pozostałych pytaniach nie mam nic więcej do dodania, Daffne trafnie to ujęła Cytuj
panna.marta Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 mysle,ze ktos chcial cos zaoferowac i za tym drugim razem dzownil ktos inny, bo tej 1 sie nie udalo wisielec a potem sad. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 19 Lutego 2014 Autor Napisano 19 Lutego 2014 Martus myślę,że to na pewno jedna i ta sama osoba bo odstęp był około 4 max 5 min. Z tym potwierdzeniem to tez cięzko mi np 8 mieczy pokazuje blokade. 2 mieczy na jednej z kart pojednanie miedzy parą,zas na innej również brak mozliwości ruchu. Myslę,że to tez zalezy od energi jaką niosie dana talia. Daff z pierwszym rozeszłam sie nagle,bez jego wytłumaczenia-ponoć gdzies wyjechał.. A ten drugi z pracy-bez nici porozumienia,chaotycznie,nagle. Ten drugi to ten z Celta:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 to pasowałby ten pierwszy, ale czy to on to czas pokaże ^^ nie mam pewności nic a nic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi