Skocz do zawartości

awans.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobra przyznam się dziewczyny. Zależy mi strasznie na awansie i podwyżce .

zapytałam więc kart.

"Co powinnam zrobić by otrzymać awans na stanowisko kierownicze do czerwca br" ?

Rycerz Mieczy

Mag

4 pałek

Wydaje mi się że powinnam poprosić o rozmowę w której merytorycznie i rzeczowe przedstawie swoją osobę jako osoba odpowiednia do konkretnego zadania.W magu powinnam wychodzić z innowacyjnymi pomysłami , co też aktualnie czynie. Wierze, że w 4 Buław zaprezentuje się jako ktoś na odpowiednim miejscu.

Czy do czerwca br dostane upragniony awans ?

4 mieczy

gwiazda

4 kielichów

Niestety w gwieździe ukazały się moje nadzieje i chęci ale faktycznego awansu nie będzie. Szkoda, szkoda. Może chociaż jakaś podwyżka się przytrafi ?

Jak uważacie ?

Napisano

"Co powinnam zrobić by otrzymać awans na stanowisko kierownicze do czerwca br" ?

Rycerz Mieczy Mag 4 pałek

- Ryc.Mieczy chyba tu mówi o rywalizacji, że trzeba się dobijać drzwiami i oknami - z Magiem chyba nie wygrasz - wydaje mi się, że ktoś już ma ten awans.

4 mieczy Gwiazda 4 kielichów

- uważam Gypsy, że nie dostaniesz, i będziesz bardzo zawiedziona

Napisano

dziękuje Niiwa, od jakiegoś czasu mam niejasne przeczucie że coś złego się dzieję. Ostatnio rozkładając karty, odniosłam dziwne wrażenie że X będący moim przełożonym chcę mnie wyeliminować z grupy, pod płaszczykiem nowych zadań . Faktycznie nie mam co liczyć na awans, szkoda.

Gość Euterpe
Napisano

Rycerz Mieczy

Mag

4 pałek

możesz działać szybko i z namysłem, mieć asa w rękawie, być zawsze tam, gdzie trzeba, wykazywać duże zaangażowanie, robić dobre wrażenie, nie pozwolić się sprowokować i zawsze być uśmiechniętą, czyli dobra mina do złej gry

4 mieczy

gwiazda

4 kielichów

widać, ze marzy Ci się i chciałabyś zaznać w tym temacie już spokoju w 4 kielichach nie widać zadowolenia, coś Cię może zniechęcić, pierwsza karta również nie mówi o kroku na przód, to zdecydowanie bardziej zastój, przykro mi :( Może innym razem...

Napisano

Moim zdaniem powinnaś przestać się spinać i zacząć realnie oceniać rzeczywistość. Myślę , że ktoś da Ci do zrozumienia, ze na sukces trzeba jeszcze zapracować, co skutecznie Cię zniechęci. Niepotrzebnie, bo najgorszym wyjściem w Twojej sytuacji będzie odpuszczenie. Karty mówią, że obecnie, to nie jest dobry moment dla Ciebie na awas.

Napisano

Rycerz Mieczy

Mag

4 pałek

Dać z siebie więcej, wytężyć siły, postarać się. 4 buławy sugerują mi 'zabieranie pracy do domu' czyli na prawdę wytężona praca. Mag - rozwijanie siebie itd. Musisz pokazać, ze zasługujesz itd... Pewnie już teraz dużo robisz ale powiedziałabym po tych kartach, ze musisz zacząć stawać na rzęsach :/

4 mieczy

gwiazda

4 kielichów

szansa jest ale hmm... powiedziałabym, ze po wakacjach większe prawdopodobieństwo, ze coś się zmieni / ruszy. Do czerwca raczej niekoniecznie.

Napisano

Koleżanka mi niedawno poradziła bym przyzwyczaiła wszystkich do tego że wszystkim się zajmuję, tak by stało się to dla nich oczywiste i uznali mnie za kogoś niezastąpionego, a następnie zostawiła wszystko i oczekiwała na reakcje. Wydaje mi się jednak że manny z nieba by mi to nie przyniosło.

Trida, co do stawania na rzęsach- myślę że to kwestia dni ;)

Davisa- słuszna uwaga, może za bardzo mi na tym zależy i nie oceniam trafnie sytuacji.Mam wrażenie że w oczach przełożonego jestem typowym łosiem któremu można coś tam obiecać, a w zamian za takową obietnice-będzie mógł więcej oczekiwać,zrzucać więcej spraw absolutnie nie gratyfikując mojej pracy.

Napisano

Mam możliwość właśnie zweryfikować rozkład.

Racja,awansu nie dostałam,dostał go kolega którego mogę magiem nazwać.