agaMAJ Napisano 20 Lutego 2014 Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) dostałam zapytanie względem fajnego zlecenia. Oczywiście odpisałam przedstawiając wycenę i ewentualny czas realizacji. pytanie, czy dostanę to zlecenie? Koło Fortuny--2 denary--7 denarów ehh odwróci się wybierze inną ofertę a ja będę czekając nie wiadomo na co edit pan napisał kolejnego maila, testującego chyba moją inteligencję więc może tylko bedę długo czekała na jego decyzję Edytowane 20 Lutego 2014 przez agaMAJ Cytuj
Cogito_ Napisano 20 Lutego 2014 Napisano 20 Lutego 2014 Pan ma jeszcze jedną kandydatkę lub kandydata. I analizuje, która z opcji bardziej mu się opłaci...Może dumać długo... Szkoda, że nie dociągnęłaś 4 karty, ona dałaby lepszy przekaz , co z tego dumania wyniknie : ) Słońca w sercu... Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Lutego 2014 Autor Napisano 21 Lutego 2014 wstępnie zweryfikuje, zlecenie jest moje, chociaż pan w zasadzie nie bardzo wie czego tak naprawdę chce. Co i rusz zmienia zdanie Teraz dał mi ostatecznie wolną rękę, ale ciekawe jak to bedzie wyglądac przy odbiorze Cytuj
Cogito_ Napisano 21 Lutego 2014 Napisano 21 Lutego 2014 Aha.. : ) Troszkę inaczej zrozumiałam post. Wobec tego może być tak, że ów Pan będzie miał takie wahania przez długi czas. On jest niezdecydowany. Jednak pytanie postawione kartom jest : czy otrzymasz to zlecenie ? Karta Koło Fortuny jako pierwsza i 7 Monet zamykająca, nie dają jednoznacznej odpowiedzi. Za to na pewno informują, że będzie się to przeciągać w czasie.... Tak, jak rzekłam wcześniej : dobrze byłoby wyciagnąć 4 kartę. Wtedy powinna być odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi