Skocz do zawartości

ciekawe zlecenie

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

dostałam zapytanie względem fajnego zlecenia. Oczywiście odpisałam przedstawiając wycenę i ewentualny czas realizacji.

pytanie, czy dostanę to zlecenie?

Koło Fortuny--2 denary--7 denarów ehh odwróci się wybierze inną ofertę a ja będę czekając nie wiadomo na co :(

edit ;) pan napisał kolejnego maila, testującego chyba moją inteligencję więc może tylko bedę długo czekała na jego decyzję

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

Pan ma jeszcze jedną kandydatkę lub kandydata. I analizuje, która z opcji bardziej mu się opłaci...Może dumać długo...

Szkoda, że nie dociągnęłaś 4 karty, ona dałaby lepszy przekaz , co z tego dumania wyniknie : )

Słońca w sercu...

Napisano

wstępnie zweryfikuje, zlecenie jest moje, chociaż pan w zasadzie nie bardzo wie czego tak naprawdę chce. Co i rusz zmienia zdanie ;) Teraz dał mi ostatecznie wolną rękę, ale ciekawe jak to bedzie wyglądac przy odbiorze ;)

Napisano

Aha.. : ) Troszkę inaczej zrozumiałam post. Wobec tego może być tak, że ów Pan będzie miał takie wahania przez długi czas. On jest niezdecydowany. Jednak pytanie postawione kartom jest : czy otrzymasz to zlecenie ? Karta Koło Fortuny jako pierwsza i 7 Monet zamykająca, nie dają jednoznacznej odpowiedzi. Za to na pewno informują, że będzie się to przeciągać w czasie....

Tak, jak rzekłam wcześniej : dobrze byłoby wyciagnąć 4 kartę. Wtedy powinna być odpowiedź.