Skocz do zawartości

1 pytanie, Weryfikacja w niedzielę :)

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spełnią się moje oczekiwania, że odezwie się do mnie do końca weekendu?

8 mieczy+ Król Kijów+ 8 monet--> Papież

Będzie zapracowany, nie odezwie się

Napisano

hmm mam podobne odczucia

tak jakby chcial sie odezwac, ale cos go zblokuje, moze wlasnie praca, bedzie tak czyms zajety, ze po prostu odlozy to na pozniej ...

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Odezwie się z pracy,albo ogólnie w dniu roboczym..

• Lubię to! 1
Napisano

Też uważam, że się odezwie - Papież to dla mnie obowiązkowość.

• Lubię to! 1
Napisano

witam :)

według mnie do końca weekendu pan się nie odezwie- odizoluje się od ciebie to w 8 Mieczy, zajmie pracą to w 8 Denarów, Król Buław- być może będzie bardzo spieszył się, aby zdążyć z terminem tej pracy,,Kapłan jest statyczny, nie działa, trzyma się zasad- w tym wypadku wybierze pracę

:) tak mnie się oczywiście wydaje:)

• Lubię to! 1
Napisano

Do końca weekendu się nie odezwie, wydaje mi się, że zrobi to w tygodniu.

• Lubię to! 1
Napisano

do konca weekendu nie,ale mysle,ze wyrobi sie pozniej.Po prostu cos go pochlonie na ten czas.

• Lubię to! 1
Napisano

Werf. Pan nie odezwał się podczas weekendu. Niektóre z was interpretują, że może to zrobić w dniu roboczym, więc zrobię jeszcze drugą weryfikację ;)

Napisano

Pytałaś o weekend, określiłaś czas i ten czas pokazały karty. Dla mnie pytania są kluczowe i nie naginam ich, w żadnym kierunku:):)

On pewnie odezwie się niebawem, ale o tym karty już nie mówiły:):)