Skocz do zawartości

Pomoc w interpretacji rozkładu "Kim jestem?"

Dyskretna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam:)

Przy rozkładzie "kim jestem?" pojawiły mi się następujące karty:

1. Kim jestem dzisiaj? - odwrócony rycerz pentagramów

2. czego potrzebuję? - odwrócona X mieczy

3. jak mogę to dostać? - odwrócona VII pentagramów

Moje pytanie brzmi: jak mogę interpretować w tym wypadku tę VII pentagramów?

Tak więc:

1. Kim jestem dzisiaj? - odwrócony rycerz pentagramów - Jestem strachliwym i lekkomyślnym człowiekiem.

2. Czego potrzebuję? - odwrócona X mieczy - muszę przestać myśleć negatywnie i uwierzyć, że kłopoty w moim życiu są tylko chwilowe

3. Jak mogę to dostać? - odwrócona VII pentagramów - Jedyne co mi przychodzi na myśl w interpretacji tej karty to lęk przed działaniem, jednak nijak nie pasuje mi to do pytania pojawiającego się na tej pozycji. Proszę o pomoc i przepraszam za moje niedopatrzenie :)

Przenioslam tu Twoja interpretacje, aby byla dla wszystkich widoczna. Nastepnym razem pamietaj od poczatku o wlasnej interpretacji.

SacralNirvana

Edytowane przez SacralNirvana
Przenioslam tu Twoja interpretacje, aby byla dla wszystkich widoczna. Nastepnym razem pamietaj od poczatku o wlasnej interpre
Gość SooYoung
Napisano

Zgodnie z regulaminem działu musisz napisać swoją interpretację kart - jak je odczytujesz.

Bez Twojego opisu nie możemy, w każdym razie nie powinnyśmy pisać swoich interpretacji :(

Napisano

1. Przede wszystkim brak Ci wytrwalosci i konsekwencji w dzialaniach. Szybko sie poddajesz i rozpraszasz.

2. Musisz nauczyc sie ogarniac sytuacje calosciowo i bez emocji a takze odcinanac sie od spraw, ktore sa dla Ciebie negatywne.

3. Musisz przestac wyczekiwac. Zaczac dzialac. Tu nic nie spadnie Ci z nieba. Zeby czekac na plony swoich dzialan, trzeba uprzednio zadzialac. Ty nie dzialas i czekasz na manne z nieba.

Kwintesencja calego rozkladu HB jest XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc. Patrz na swoje zycie z dystansem, czasem odejdz troche od swoich emocji, staraj sie podchodzic do roznych spraw, biorac pod uwage rozne punkty widzenia, nie tylko wlasne odczucia i emocje i mysl przyszlosciowo a nie tylko na te chwile.

Napisano

Bardzo dziękuję za pomoc :) Dopiero zaczynam moją przygodę z tarotem i nie zawsze potrafię się odnaleźć ^^"