Skocz do zawartości

Kiedy odpowiedź

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj złożyłem wniosek o wydanie pewnego dokumentu w ZUSie. Urzędniczka powiedziała, że ustawowo mają miesiąc czasu na odpowiedź, ale równie dobrze mogą to zrobić wcześniej.

Pytanie kiedy go otrzymam?

Słońce, 5 Buław, Cesarz

Myślę, że w 1 tygodniu marca.

Gość SooYoung
Napisano

stawiam że w Cesarzu - znak Barana, czyli między 21 marca -20 kwietnia

• Maestro
Napisano

otrzymasz go szybciej niż myślisz,ale mam dziwne wrażenie, że dobrze zrobisz, jak się za kilka dni o niego upomnisz

Napisano

zgadzam się z Inez, że bardzo szybko dostaniesz odpowiedz myślę, że nawet pozytywną

Napisano

Podobnie jak Inez i PM uważam, ze powinieneś zadzwonić i się dowiedzieć, czy nie dostaniesz tego pisemka szybciej.

Napisano

a ja się zastanawiam jak trzy karty mają określić czas, czy ktoś doświadczony mi to wyjaśni,,:), myślałam, że na czas to stawia się jedną kartę, albo określa się czas wąski i też po jednej karcie na takie odcinki czasu,,a w tym wypadku nie ogarniam:)

Gość Euterpe
Napisano

kiedy?

wtedy, gdy ich świat zacznie się kręcić wokół Ciebie - Słońce mi pokazuje zazwyczaj kręcenie się wokół jakiegoś faceta

• 3 tygodnie później...
Napisano

słońce jak już się pojawia, to jest pozytywny feedback :D