Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2014 Maestro Napisano 22 Lutego 2014 Zmieniłam rodzaj ćwiczeń i widzę, że mi służą,poza tym bardziej wyluzowałam z pewnymi sprawami:) 1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - 3 buław 6 buław mam szansę na osiągnięcie wymarzonej sylwetki,już powoli widzę zmiany, także zdrowotne 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce 3 kielichów kobiecej,ale szczupłej 3. Moja motywacja teraz - Kapłanka rozwijam duchowość (brzmi paradoksalnie, ale dzięki ćwiczeniom odrzucam natrętne, niemiłe myśli,co więcej, lepiej panuje nad swoim umysłem) 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - Król Kielichów hmmm....chyba nie musze, bo ktoś jest we mnie wpatrzony,albo..zakochać się? 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - Diabeł hmmm....nie patrzeć na diety, jeść to, na co mam ochotę 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 6 denarów zrównoważona, nie mogę przesadzać, kilka dni ćwiczeń i przerwa 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 7 denarów Wieża 10 kielichów tu chyba z początku bez zmian, ale potem cos tam mi ubędzie, co sprawi, że poczuje się szczęśliwa 9. Jak będę wyglądała pod koniec maja 2014 r. Królowa Denarów As Mieczy 8 kielichów suma Diabeł wydaje mi się, że dobrze, ponadto wydaje mi się, że pozbędę się wewnętrznie pewnych niekorzystnych emocji, moje starania dobrze wpłyną na moje samopoczucie Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 hehe a dziś też stawiałam karty jak pójdzie mi dieta 1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - 3 buław 6 buław - wg siebie oceniasz je dobrze, ja bym pewnie miała miecze hehe 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce 3 kielichów - pragniesz mieć krągłości, ale i wcięcia talię szczupłą zdaje się 3. Moja motywacja teraz - Kapłanka - masz myśl by zmienić nieco wygląd, ale nie wiesz jakie będą rezultaty 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - Król Kielichów - znaleźć motywacje, zauroczyć się i zrobić to dla mężczyzny i siebie 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - Diabeł - dieta drakońska czyli głodówka plus ruch może nie wiem/ Polecam dietę 1000 kalorii dziennie ( 4 kromki na śniadanie, obiad i 4 kromki około 18-19 na kolacje i kuniec) 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 6 denarów - ćwiczenia, joga jakieś rozciągnie może. Ćwiczenia i aerobik 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 7 denarów Wieża 10 kielichów - nieco schudniesz, ale jeszcze nie do końca będziesz zadowolona 9. Jak będę wyglądała pod koniec maja 2014 r. Królowa Denarów As Mieczy 8 kielichów suma Diabeł - będziesz szczupła, ale chyba wciąż będziesz się skupiać na jakichś "boczkach" (fałdach), ktore zawsze będą. Powodzenia Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 1. Widac, ze zmiany postepuja i ida w dobrym kierunku. To tylko kwestia czasu, ze bedziesz zadowolona. 2. Jak polaczenie Kielichowej z Cesarzowa. Piekna, kobieca... z wcieciem i wycieciem, gdzie trzeba. 3. Swiadomosc siebie. Intuicja. Wiesz, ze wszystko potrzebuje czasu i ufasz, ze wyczujesz najlepiej swoj kierunek. 4. Krol Kielichow tu kojarzy mi sie z motywacja przez jakiegos pana. Mezczyzni chyba motywuja Cie bardziej do dbania o swoj wyglad. Zreszta tak zazwyczaj bywa. 5. Slodycze na bok, uzywki, czipsy, wszystko to, gdzie tracisz hamulce i nie kontrolujesz spozywanej ilosci. 6. Jakas w grupie. Nie wiem, widze tu jakies fajne spotkania w grupkach, gdzie sie cwiczy cos. 7. Nie przesadz kochana, bo tu zmeczenie wylazi. Uwazaj, zebys nie nabyla sie jakis niedoborow witaminowych itd. Dbaj o siebie i rozpoznaj, gdzie juz bedzie dosyc. Bo tu widac, jakby Ci trudno bylo rozpoznac granice, gdzie dla urody a gdzie juz ciutke za duzo... Powodzenia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Maestro Napisano 22 Lutego 2014 hehe a dziś też stawiałam karty jak pójdzie mi dieta 1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - 3 buław 6 buław - wg siebie oceniasz je dobrze, ja bym pewnie miała miecze hehe 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce 3 kielichów - pragniesz mieć krągłości, ale i wcięcia talię szczupłą zdaje się 3. Moja motywacja teraz - Kapłanka - masz myśl by zmienić nieco wygląd, ale nie wiesz jakie będą rezultaty 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - Król Kielichów - znaleźć motywacje, zauroczyć się i zrobić to dla mężczyzny i siebie 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - Diabeł - dieta drakońska czyli głodówka plus ruch może nie wiem/ Polecam dietę 1000 kalorii dziennie ( 4 kromki na śniadanie, obiad i 4 kromki około 18-19 na kolacje i kuniec) 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 6 denarów - ćwiczenia, joga jakieś rozciągnie może. Ćwiczenia i aerobik 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 7 denarów Wieża 10 kielichów - nieco schudniesz, ale jeszcze nie do końca będziesz zadowolona 9. Jak będę wyglądała pod koniec maja 2014 r. Królowa Denarów As Mieczy 8 kielichów suma Diabeł - będziesz szczupła, ale chyba wciąż będziesz się skupiać na jakichś "boczkach" (fałdach), ktore zawsze będą. Powodzenia Ja w sumie duzo nie jem, dwie kromki na sniadanie, w pracy jabłko, serek,czasem kawałek czekolady i dwie kawy z mlekiem bez cukru,potem obiad (zazwyczaj surówka + ziemniaki,czasem zupa) i ew. wieczorem drobna przegryzka typu jabłko, banan, no czasem cos słodkiego (ale np.dwa kawałki czekolady nic więcej).Na razie boczków nie mam, ale prawda jest taka, że zawsze oceniałam siebie zbyt surowo... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Maestro Napisano 22 Lutego 2014 1. Widac, ze zmiany postepuja i ida w dobrym kierunku. To tylko kwestia czasu, ze bedziesz zadowolona. 2. Jak polaczenie Kielichowej z Cesarzowa. Piekna, kobieca... z wcieciem i wycieciem, gdzie trzeba. 3. Swiadomosc siebie. Intuicja. Wiesz, ze wszystko potrzebuje czasu i ufasz, ze wyczujesz najlepiej swoj kierunek. 4. Krol Kielichow tu kojarzy mi sie z motywacja przez jakiegos pana. Mezczyzni chyba motywuja Cie bardziej do dbania o swoj wyglad. Zreszta tak zazwyczaj bywa. 5. Slodycze na bok, uzywki, czipsy, wszystko to, gdzie tracisz hamulce i nie kontrolujesz spozywanej ilosci. 6. Jakas w grupie. Nie wiem, widze tu jakies fajne spotkania w grupkach, gdzie sie cwiczy cos. 7. Nie przesadz kochana, bo tu zmeczenie wylazi. Uwazaj, zebys nie nabyla sie jakis niedoborow witaminowych itd. Dbaj o siebie i rozpoznaj, gdzie juz bedzie dosyc. Bo tu widac, jakby Ci trudno bylo rozpoznac granice, gdzie dla urody a gdzie juz ciutke za duzo... Powodzenia Mam tendencje do przesady,tzn. potrafie wrócić zmęczona, posprzątać i ćwiczyć, wiem,że powinnam na to uważać Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 Ja w sumie duzo nie jem, dwie kromki na sniadanie, w pracy jabłko, serek,czasem kawałek czekolady i dwie kawy z mlekiem bez cukru,potem obiad (zazwyczaj surówka + ziemniaki,czasem zupa) i ew. wieczorem drobna przegryzka typu jabłko, banan, no czasem cos słodkiego (ale np.dwa kawałki czekolady nic więcej).Na razie boczków nie mam, ale prawda jest taka, że zawsze oceniałam siebie zbyt surowo... no to jesz mniej niż ja na diecie (ups...) schudłam dopiero 2 kg i jeszcze parę kilo muszę zrzucić. Przytyłam po rzuceniu papierosów aż 7 kg, nabrałam krągłości, ale ja ze samą sobą czuje sie ciężko.... no nic widać, że masz ostre postanowienie więc na pewno schudniesz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Maestro Napisano 22 Lutego 2014 no to jesz mniej niż ja na diecie (ups...) schudłam dopiero 2 kg i jeszcze parę kilo muszę zrzucić. Przytyłam po rzuceniu papierosów aż 7 kg, nabrałam krągłości, ale ja ze samą sobą czuje sie ciężko.... no nic widać, że masz ostre postanowienie więc na pewno schudniesz Dodaj trochę ruchu, polecam Jillian Michaels, z ktorą ćwicze od 3 tygodni, wczęsniej z Chodakowską i z Mel B, ale Jillian jest cudowna:). Na youtube jest sporo jej treningów, codziennie robie inny, na jaki mam ochotę i widzę już zmiany, ciało jędrniejsze, brzuch coraz lepszy.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 a dziękuje obadam robię ogólnie ćwiczenia na nogi i brzuch, ale nico się rozleniwiłam heeh Cytuj
panna.marta Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - 3 buław 6 buław wygląda na to, że jest dobrze, powinnaś być zadowolona z tego co już osiągnęłaś 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce 3 kielichów kobiecej 3. Moja motywacja teraz - Kapłanka kapłanka w zasadzie jest bierna więc może rzeczywiście wyciszenie i układanie jakiegoś planu 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - Król Kielichów doszukiwałabym się tutaj jakieś porady może trener osobisty albo ktoś dla kogo warto się starać 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - Diabeł tam gdzie należy unikać pokus słodycze, alkohol itp 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 6 denarów myślę w dalszym ciągu, że ktoś kto ma na ciebie oko i coś Ci pokazuje 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 7 denarów Wieża 10 kielichów chyba nastąpi jakaś gwałtowna zmiana bo na początku 7 denarów a potem 10 kieli skrajne karty 9. Jak będę wyglądała pod koniec maja 2014 r. Królowa Denarów As Mieczy 8 kielichów suma Diabeł wydaje mi się, że dobrze, ponadto wydaje mi się, że pozbędę się wewnętrznie pewnych niekorzystnych emocji, moje starania dobrze wpłyną na moje samopoczucie Cytuj
Trida Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - 3 buław 6 buław Ono cały czas się zmienia, jest transformacja. Karty jednoznacznie nie określają jego stanu, wg mnie właśnie pokazują, że coś się dzieje na plus 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce 3 kielichów Taka hmmm kobieca bioderka, cyc ale wcięcie w talii musi być 3. Moja motywacja teraz - Kapłanka Transformacja w głowie, trzymasz się swoich postanowień. Motywacja jak najbardziej jest . na spokojnie. Tak jak piszesz – z przemyśleniami. 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - Król Kielichów Wg mnie karty pokazują tutaj, ze nie ma czegoś takiego jak szybkie zrzucenie kilogramów. Że powinnaś siebie zaakceptować iść powoli dalej swoją drogą. Hmm.. i się poruszać :> Kielichowy to woda, woda pynie – rób dalej to, co robisz. 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - Diabeł Aż się zdziwiłam – rygorystyczna, rozpisana ‘co do grama’. Tak ja odczytuję tę kartę. (i błagam nie drakońska na 1000kcal tylko drakońska ‘zbilansowana’) 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 6 denarów chodzenie, bieganie. Coś na świeżym powietrzu. 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 7 denarów Wieża 10 kielichów Wiele się zmieni, głownie w samopoczuciu, które pokaże na zewnątrz rozpromienioną Ciebie. 7 denarów wg mnie wskazuje tutaj na dalszą drogę. 9. Jak będę wyglądała pod koniec maja 2014 r. Królowa Denarów As Mieczy 8 kielichów suma Diabeł Już ładnie ale cóż – nie będziesz zadowolona na tyle, na ile byś chciała. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Lutego 2014 Autor Maestro Napisano 23 Lutego 2014 Ono cały czas się zmienia, jest transformacja. Karty jednoznacznie nie określają jego stanu, wg mnie właśnie pokazują, że coś się dzieje na plus Taka hmmm kobieca bioderka, cyc ale wcięcie w talii musi być 3. Moja motywacja teraz - Kapłanka Transformacja w głowie, trzymasz się swoich postanowień. Motywacja jak najbardziej jest . na spokojnie. Tak jak piszesz – z przemyśleniami. 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - Król Kielichów Wg mnie karty pokazują tutaj, ze nie ma czegoś takiego jak szybkie zrzucenie kilogramów. Że powinnaś siebie zaakceptować iść powoli dalej swoją drogą. Hmm.. i się poruszać :> Kielichowy to woda, woda pynie – rób dalej to, co robisz. Aż się zdziwiłam – rygorystyczna, rozpisana ‘co do grama’. Tak ja odczytuję tę kartę. (i błagam nie drakońska na 1000kcal tylko drakońska ‘zbilansowana’) chodzenie, bieganie. Coś na świeżym powietrzu. Wiele się zmieni, głownie w samopoczuciu, które pokaże na zewnątrz rozpromienioną Ciebie. 7 denarów wg mnie wskazuje tutaj na dalszą drogę. Już ładnie ale cóż – nie będziesz zadowolona na tyle, na ile byś chciała. Tridus, jestem przeciwna diecie 1000 kcal:) Zresztą wg moich wyliczeń, spożywam ich ok. 1600 - 1800:) A co do sylwetki, to widze zmiany,bo zmieniłam ćwiczenia,ale ja jak to ja ciagle niezadowolona, ciagle dążę do ideału.. Cytuj
Trida Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Tridus, jestem przeciwna diecie 1000 kcal:) Zresztą wg moich wyliczeń, spożywam ich ok. 1600 - 1800:) A co do sylwetki, to widze zmiany,bo zmieniłam ćwiczenia,ale ja jak to ja ciagle niezadowolona, ciagle dążę do ideału.. Wiesz liczy sie to, co jesz życzę powodzenia (ja właśnie wcinam placki owsiane ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi