GdzieTaIrlandia Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 W zwiazku z tym,że w marcu mamy przesłuchanie i nie chcę się dołować postanowiłam wyjąć karty na to co czeka mnie pozytywnego. Tylko mam jakies wrazenie,ze i tak ta sprawa tu wyszła w negatywie,albo po prostu mimo wszystko tez jest mój lęk. Jakośc nie czuje tych kart, w ogóle ostatnie wydarzenia znowu wybiły mnie z dobrego rytmu:( Co dobrego spotka mnie w marcu? 9 buław, As pucharów, Słońce- Pojawi się jakas szansa na wyjscie z zastoju Pozytyw którego sie nie spodziewam a się wydarzy? 2 mieczy, 10 buław, 3 denary- Te karty szczerze mówiac mało kojrzą mi się z pozytywu, Być może karty pokazały pracę nad sobą i poczuciem braku ruchu i dołów. O czym wiedzieć muszę? 3 buław, KOŁO, SPRAWIEDLIWOSC- Nie wiem,chyba powinnam normalnie zyć,snuć marzenia,czekać na odpowiedni czas. Cenne wskazówki dotyczące wydarzeń: 9 kielichów, DIABEŁ, 3 mieczy- Chyba powinnam się cieszyć życiem,wyjsc poza swój strach,własne ograniczenia i łzy.. Rada: 7 mieczy, 2 buław, 9 kielichów- Powinnam się skupić na tu i teraz .. Serio w ogóle nie widzę tych kart,chyba przez to,ze widzę wszystko w czarnych barwach. Ostatnio ciagle wychodzi mi KOŁO. Np : w ostatnim pytaniu: O czym powie nam Pani adwokat po przesłuchaniu- 3 buław,Głupiec,KOŁO,5 denarów,Królowa Mieczy.. i za chiny nie wiem..albo obierze jakąs strategie i wiecej nas bedzie sprawa kosztowała..albo oznajmi,że sprawa byc moze sie zakończy pod jakims warunkiem,ugody pienieżnej czy cos?? Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 Co dobrego spotka mnie w marcu? 9 buław, As pucharów, Słońce - ogólnie będzie to dla Ciebie korzystny miesiąc, pełnen radości, tylko najpierw w pierwszej połowie trzeba będzie pokonac nieco lęku, ale wykazesz się walecznością i wszystko pójdzie po Twej myśli, więc głowa go góry bo uśmiech na Twej twarzy niebawem się pojawi Pozytyw którego sie nie spodziewam a się wydarzy? 2 mieczy, 10 buław, 3 denary - sprawy, ktore na dany moment wydają Ci się nie do rozwiązania okaże się,że da się rozwiązać, w połowie miesiąca uda się załatwiac jakies problemy polubownie być może ,a na pewno będą widoki na załatwienie trudnych spraw, co Cię ucieszy. O czym wiedzieć muszę? 3 buław, KOŁO, SPRAWIEDLIWOSC - że trzeba pozytywnie patrzeć na trudne sprawy bo myśl kreuje rzeczywistość, więc myśl że sprawa pójdzie łatwo i gładko choć z wysiłkiem włożonym weń. Niepewność również będzie, ale wszystko się dobrze skończy i wina będzie tego, kto faktycznie zasłużył. Cenne wskazówki dotyczące wydarzeń: 9 kielichów, DIABEŁ, 3 mieczy - miej pozytywne nastrawieie do sprawy, tym bardziej jeśli nic nie zawiniłaś, winny zostranie ukarany Rada: 7 mieczy, 2 buław, 9 kielichów - nie wątp w siebie, wierz w sobie i to co lub raczej czego nie zrobiłaś, nie obwiniaj się gdy nie ma Twej winy, wierz, że sprawiedlwiości stanie sie zadość. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2014 Maestro Napisano 22 Lutego 2014 Co dobrego spotka mnie w marcu? 9 buław, As pucharów, Słońce możliwe jakieś miłe spotkanie,cos co sprawi Ci sporą przyjemność, nastapi to w okresie,gdy na dworze będzie ciepło i słonecznie:) Pozytyw którego sie nie spodziewam a się wydarzy? 2 mieczy, 10 buław, 3 denary- mimo ogromnego zmęczenia dasz sobie radę z czymś w pracy,przymkniesz oko na trudności i wykonasz coś, co da Ci wiare we własne siły O czym wiedzieć muszę? 3 buław, KOŁO, SPRAWIEDLIWOSC że to co wysłałaś w świat wróci do Ciebie:) Cenne wskazówki dotyczące wydarzeń: 9 kielichów, DIABEŁ, 3 mieczy- zajmij się sobą, swoją osobą, nawet za cenę przykrości,którą możesz sprawić innym, Ty jesteś dla samej siebie najważniejsza:) Rada: 7 mieczy, 2 buław, 9 kielichów znowu się potwierdza,mysl o sobie, bądź sprytna, staraj się ugrać jak najwięcej dobrego dla samej siebie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 22 Lutego 2014 Autor Napisano 22 Lutego 2014 Dziekuje dziewczyny:) Odwdziecze się na prawdę tylko sama muszę nabrać energi. Ta sprawa zżera ze mnie wszystko. Nie chcę się dołować,ale myśli nie pozwalają mi spać w nocy. A to ostatnie pytanie jak widzicie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2014 Maestro Napisano 22 Lutego 2014 O czym powie nam Pani adwokat po przesłuchaniu- 3 buław,Głupiec,KOŁO,5 denarów,Królowa Mieczy że sprawa jest w sumie błaha,ale albo tak jak piszesz,czeka Was jeszcze jakis wydatek albo w wyniku postępowania pani adwokat ta babak co Was oskarżyła zostanie na lodzi..Albo wyjasni Wam, że nie może zając sie tą sprawą i zaproponuje kolezankę.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 22 Lutego 2014 Autor Napisano 22 Lutego 2014 Mam nadzieje,że sie nie wycofa.. Sprawę całą tez prowadzi kobieta. Wiesz ja juz nie pamietam kart ,ale z moich odczuć tez wyszło KOŁO. Na razie jestem zdołowana wiec mam nadzieje,że koło sie obróci i bezie ok:( Cytuj
marcepanka Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 Dzień dobry:) a ja Twoje karty widzę tak: Co dobrego spotka mnie w marcu? 9 buław, As pucharów, Słońce w marcu po etapie bezczynnego czekania, zastanawiania się co będzie, oczekiwania na możliwość działania pojawi się szansa w Asie Kielichów na powrót pozytywnego spojrzenia i finałem będzie Słońce czyli powrót do normalności, z uśmiechem na ustach:), Pozytyw którego się nie spodziewam a się wydarzy? 2 mieczy, 10 buław, 3 denary po okresie, w którym nie miałaś wpływu na sytuację, byłaś zrezygnowana i przytłoczona nadejdzie 3 Denarów- a to praca nad kolejnym etapem w życiu, to mogą też być koszty związane z Twoją sprawą, ale to trójka pozytywna, O czym wiedzieć muszę? 3 buław, KOŁO, SPRAWIEDLIWOść [/b]musisz wiedzieć o tym, że czekasz na sprawiedliwość, na wyjaśnienie sprawy, które już zmierzają w twoim kierunku, a przeznaczenie zatoczy koło- los się odwróci- z kłopotów pozwoli ci wyjść Sprawiedliwość a prawda wypłynie na powierzchnię, Cenne wskazówki dotyczące wydarzeń: 9 kielichów, DIABEŁ, 3 mieczy- będziesz się cieszyć, wyjdzie na jaw kłamstwo i to zakończy sprawę Rada: 7 mieczy, 2 buław, 9 kielichów- uporasz się z kłamcą, sama mów tylko o faktach, dokonasz wyboru pomiędzy dwiema opcjami- może jakieś propozycje się pojawią, jest też radość w 9 Kielichów--czyli nie smuć się niepotrzebnie. pozdrawiam :) Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 O czym powie nam Pani adwokat po przesłuchaniu- 3 buław,Głupiec,KOŁO,5 denarów,Królowa Mieczy że sprawa jest dość prosta do wygrania i abyś się nie martwiła bo przeciwna strona nie będzie zadowolona z obrotu spraw, w 5 monetach widzę niezadowolenie przeciwnej strony i wkurzene kobiety Królowej mieczy która często uchodzi za chłodną jedzę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2014 Maestro Napisano 22 Lutego 2014 O czym powie nam Pani adwokat po przesłuchaniu- 3 buław,Głupiec,KOŁO,5 denarów,Królowa Mieczyże sprawa jest dość prosta do wygrania i abyś się nie martwiła bo przeciwna strona nie będzie zadowolona z obrotu spraw, w 5 monetach widzę niezadowolenie przeciwnej strony i wkurzene kobiety Królowej mieczy która często uchodzi za chłodną jedzę Nosz..ja często w tej królowej wychodzę Taka ze mnie jędza, he he he:) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 Co dobrego spotka mnie w marcu? 9 buław, As pucharów, Słońce na początku nic albo tego nie zauważysz, jednak pod koniec znowu się otworzysz emocjonalnie i możesz kręcić się wokół jakiegoś pana lub swojego mężczyzny; słoneczko to bardzo męska energia Pozytyw którego sie nie spodziewam a się wydarzy? 2 mieczy, 10 buław, 3 denary może pozytywem będzie to, że pójdziesz do kogoś po pomoc, zaczniesz dzielić się z innymi swoimi myślami, zaczniesz pracę nad czymś, może się trochę dokształcisz, w 3 monetach widzę rozmowę, debaty z innymi, wcześniej 10 buław, dla mnie jest to symbol wypalenia się, a 2 mieczy zamyka sprawę, nie pozwoli dojść do czegoś, może nie będziesz chciała, aby ktoś Cię czy kogoś bliskiego skrzywdził i przez to odczujesz olbrzymie zmęczenie, ciężki balast na plecach i będziesz się starała dojść rozwiązania O czym wiedzieć muszę? 3 buław, KOŁO, SPRAWIEDLIWOŚĆ nie wszystko zależy od Ciebie, czasami od losu, czasami od wyższych instytucji... Cenne wskazówki dotyczące wydarzeń: 9 kielichów, DIABEŁ, 3 mieczy może nie będziesz mogła się do czegoś uwolnić, możliwe, że jeszcze coś Cię spotka szczęśliwego, ale 3 mieczy pokazywała mi zazwyczaj ból, smutek i rozpacz i może będziesz przez jakiś czas przywiązana do wydarzeń, które nie będą dla Ciebie przyjemne Rada: 7 mieczy, 2 buław, 9 kielichów użyj podstępu, kamuflażu, planuj, nie bój się być czasem egoistką, patrz swoich interesów, zacznij odczuwać zadowolenie Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 Nosz..ja często w tej królowej wychodzę Taka ze mnie jędza, he he he:) ja też w niej wychodzę - zwłaszcza w pracy, więc się nie przejmuj ha ha ha Cytuj
panna.marta Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 Co dobrego spotka mnie w marcu? 9 buław, As pucharów, Słońce- > gwiazda XVII - Myślę, że może spotkać Cię coś miłego, czego nawet sama się nie spodziewasz Pozytyw którego sie nie spodziewam a się wydarzy? 2 mieczy, 10 buław, 3 denary- > cesarzowa III - Myślę, że tu nastąpi jakaś ugoda albo z kobietą albo za pomocą jakiejś kobiety O czym wiedzieć muszę? 3 buław, KOŁO, SPRAWIEDLIWOSC XI- > Kapłanka II Długo się zastanawiałam co tu napisać,ale jedyne co mi przyszło do głowy, to to, że czasem trzeba poczekać na coś, na dobre rezultaty czegoś... Cenne wskazówki dotyczące wydarzeń: 9 kielichów, DIABEŁ, 3 mieczy- > diabeł XV nie trzymaj się kurczowo pewnych ram, puść czasem coś wolno nawet jeśłi sprawa Ci to przykrość lub cierpienie Rada: 7 mieczy, 2 buław, 9 kielichów-> kochankowie VI- ja bym powiedziała, żeby zażegnała jakieś spory i cieszyła się z tego co masz O czym powie nam Pani adwokat po przesłuchaniu- 3 buław,Głupiec,KOŁO,5 denarów,Królowa Mieczy - wydaje mi się, że ona Wam powie, że brakuje Wam czegoś istotnego w danej sprawie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Marca 2014 Autor Napisano 3 Marca 2014 Początkowa Weryfikacja-->O czym powie nam Pani adwokat po przesłuchaniu- 3 buław,Głupiec,KOŁO,5 denarów,Królowa Mieczy Pani adwokat spieszyła się na kolejną sprawę. Jedno jest wiadome iż dochodzenie tyle trwało ponieważ owa Pani próbowała obwinić moją osobę o to,że dokonałam trwałego uszczerbku na jej zdrowiu . Biegły sądowy wykluczył taką możliwość ponieważ ona długotrwale leczy sie na to o co mnie oskarżyla. Adwokat stwierdziła,że to czyste próby wyłudzenia np: renty . W postepowaniu dowodowym również brak z monitorigu gdzie na osiedlu mamy monitoring. Obdukcje ma również taką jak ja do 7 dni. Pani adwokat była w ogóle zdziwiona,ze taki artykuł mamy postawiony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi