Skocz do zawartości

Marzec 2014 z weryfikacja

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W zwiazku z tym,że w marcu mamy przesłuchanie i nie chcę się dołować postanowiłam wyjąć karty na to co czeka mnie pozytywnego. Tylko mam jakies wrazenie,ze i tak ta sprawa tu wyszła w negatywie,albo po prostu mimo wszystko tez jest mój lęk. Jakośc nie czuje tych kart, w ogóle ostatnie wydarzenia znowu wybiły mnie z dobrego rytmu:(

Co dobrego spotka mnie w marcu? 9 buław, As pucharów, Słońce- Pojawi się jakas szansa na wyjscie z zastoju

Pozytyw którego sie nie spodziewam a się wydarzy? 2 mieczy, 10 buław, 3 denary- Te karty szczerze mówiac mało kojrzą mi się z pozytywu, Być może karty pokazały pracę nad sobą i poczuciem braku ruchu i dołów.

O czym wiedzieć muszę? 3 buław, KOŁO, SPRAWIEDLIWOSC- Nie wiem,chyba powinnam normalnie zyć,snuć marzenia,czekać na odpowiedni czas.

Cenne wskazówki dotyczące wydarzeń: 9 kielichów, DIABEŁ, 3 mieczy- Chyba powinnam się cieszyć życiem,wyjsc poza swój strach,własne ograniczenia i łzy..

Rada: 7 mieczy, 2 buław, 9 kielichów- Powinnam się skupić na tu i teraz ..

Serio w ogóle nie widzę tych kart,chyba przez to,ze widzę wszystko w czarnych barwach. Ostatnio ciagle wychodzi mi KOŁO.

Np : w ostatnim pytaniu: O czym powie nam Pani adwokat po przesłuchaniu- 3 buław,Głupiec,KOŁO,5 denarów,Królowa Mieczy.. i za chiny nie wiem..albo obierze jakąs strategie i wiecej nas bedzie sprawa kosztowała..albo oznajmi,że sprawa byc moze sie zakończy pod jakims warunkiem,ugody pienieżnej czy cos??

Gość Daffne
Napisano

Co dobrego spotka mnie w marcu? 9 buław, As pucharów, Słońce

- ogólnie będzie to dla Ciebie korzystny miesiąc, pełnen radości, tylko najpierw w pierwszej połowie trzeba będzie pokonac nieco lęku, ale wykazesz się walecznością i wszystko pójdzie po Twej myśli, więc głowa go góry bo uśmiech na Twej twarzy niebawem się pojawi :slonko:

Pozytyw którego sie nie spodziewam a się wydarzy? 2 mieczy, 10 buław, 3 denary

- sprawy, ktore na dany moment wydają Ci się nie do rozwiązania okaże się,że da się rozwiązać, w połowie miesiąca uda się załatwiac jakies problemy polubownie być może ,a na pewno będą widoki na załatwienie trudnych spraw, co Cię ucieszy.

O czym wiedzieć muszę? 3 buław, KOŁO, SPRAWIEDLIWOSC

- że trzeba pozytywnie patrzeć na trudne sprawy bo myśl kreuje rzeczywistość, więc myśl że sprawa pójdzie łatwo i gładko choć z wysiłkiem włożonym weń. Niepewność również będzie, ale wszystko się dobrze skończy i wina będzie tego, kto faktycznie zasłużył.

Cenne wskazówki dotyczące wydarzeń: 9 kielichów, DIABEŁ, 3 mieczy

- miej pozytywne nastrawieie do sprawy, tym bardziej jeśli nic nie zawiniłaś, winny zostranie ukarany :)

Rada: 7 mieczy, 2 buław, 9 kielichów

- nie wątp w siebie, wierz w sobie i to co lub raczej czego nie zrobiłaś, nie obwiniaj się gdy nie ma Twej winy, wierz, że sprawiedlwiości stanie sie zadość.

• Maestro
Napisano

Co dobrego spotka mnie w marcu? 9 buław, As pucharów, Słońce możliwe jakieś miłe spotkanie,cos co sprawi Ci sporą przyjemność, nastapi to w okresie,gdy na dworze będzie ciepło i słonecznie:)

Pozytyw którego sie nie spodziewam a się wydarzy? 2 mieczy, 10 buław, 3 denary- mimo ogromnego zmęczenia dasz sobie radę z czymś w pracy,przymkniesz oko na trudności i wykonasz coś, co da Ci wiare we własne siły

O czym wiedzieć muszę? 3 buław, KOŁO, SPRAWIEDLIWOSC że to co wysłałaś w świat wróci do Ciebie:)

Cenne wskazówki dotyczące wydarzeń: 9 kielichów, DIABEŁ, 3 mieczy- zajmij się sobą, swoją osobą, nawet za cenę przykrości,którą możesz sprawić innym, Ty jesteś dla samej siebie najważniejsza:)

Rada: 7 mieczy, 2 buław, 9 kielichów znowu się potwierdza,mysl o sobie, bądź sprytna, staraj się ugrać jak najwięcej dobrego dla samej siebie

Napisano

Dziekuje dziewczyny:)

Odwdziecze się na prawdę tylko sama muszę nabrać energi. Ta sprawa zżera ze mnie wszystko. Nie chcę się dołować,ale myśli nie pozwalają mi spać w nocy.

A to ostatnie pytanie jak widzicie?

• Maestro
Napisano

O czym powie nam Pani adwokat po przesłuchaniu- 3 buław,Głupiec,KOŁO,5 denarów,Królowa Mieczy że sprawa jest w sumie błaha,ale albo tak jak piszesz,czeka Was jeszcze jakis wydatek albo w wyniku postępowania pani adwokat ta babak co Was oskarżyła zostanie na lodzi..Albo wyjasni Wam, że nie może zając sie tą sprawą i zaproponuje kolezankę..

Napisano

Mam nadzieje,że sie nie wycofa.. Sprawę całą tez prowadzi kobieta.

Wiesz ja juz nie pamietam kart ,ale z moich odczuć tez wyszło KOŁO. Na razie jestem zdołowana wiec mam nadzieje,że koło sie obróci i bezie ok:(

Napisano

Dzień dobry:)

a ja Twoje karty widzę tak:

Co dobrego spotka mnie w marcu? 9 buław, As pucharów, Słońce w marcu po etapie bezczynnego czekania, zastanawiania się co będzie, oczekiwania na możliwość działania pojawi się szansa w Asie Kielichów na powrót pozytywnego spojrzenia i finałem będzie Słońce czyli powrót do normalności, z uśmiechem na ustach:),

Pozytyw którego się nie spodziewam a się wydarzy? 2 mieczy, 10 buław, 3 denary po okresie, w którym nie miałaś wpływu na sytuację, byłaś zrezygnowana i przytłoczona nadejdzie 3 Denarów- a to praca nad kolejnym etapem w życiu, to mogą też być koszty związane z Twoją sprawą, ale to trójka pozytywna,

O czym wiedzieć muszę? 3 buław, KOŁO, SPRAWIEDLIWOść [/b]musisz wiedzieć o tym, że czekasz na sprawiedliwość, na wyjaśnienie sprawy, które już zmierzają w twoim kierunku, a przeznaczenie zatoczy koło- los się odwróci- z kłopotów pozwoli ci wyjść Sprawiedliwość a prawda wypłynie na powierzchnię,

Cenne wskazówki dotyczące wydarzeń: 9 kielichów, DIABEŁ, 3 mieczy- będziesz się cieszyć, wyjdzie na jaw kłamstwo i to zakończy sprawę

Rada: 7 mieczy, 2 buław, 9 kielichów- uporasz się z kłamcą, sama mów tylko o faktach, dokonasz wyboru pomiędzy dwiema opcjami- może jakieś propozycje się pojawią, jest też radość w 9 Kielichów--czyli nie smuć się niepotrzebnie.

pozdrawiam :):)

Gość Daffne
Napisano

O czym powie nam Pani adwokat po przesłuchaniu- 3 buław,Głupiec,KOŁO,5 denarów,Królowa Mieczy

że sprawa jest dość prosta do wygrania i abyś się nie martwiła bo przeciwna strona nie będzie zadowolona z obrotu spraw, w 5 monetach widzę niezadowolenie przeciwnej strony i wkurzene kobiety Królowej mieczy która często uchodzi za chłodną jedzę :D

• Maestro
Napisano
O czym powie nam Pani adwokat po przesłuchaniu- 3 buław,Głupiec,KOŁO,5 denarów,Królowa Mieczy

że sprawa jest dość prosta do wygrania i abyś się nie martwiła bo przeciwna strona nie będzie zadowolona z obrotu spraw, w 5 monetach widzę niezadowolenie przeciwnej strony i wkurzene kobiety Królowej mieczy która często uchodzi za chłodną jedzę :D

Nosz..ja często w tej królowej wychodzę:lol: Taka ze mnie jędza, he he he:)

Gość Euterpe
Napisano

Co dobrego spotka mnie w marcu? 9 buław, As pucharów, Słońce

na początku nic albo tego nie zauważysz, jednak pod koniec znowu się otworzysz emocjonalnie i możesz kręcić się wokół jakiegoś pana lub swojego mężczyzny; słoneczko to bardzo męska energia :)

Pozytyw którego sie nie spodziewam a się wydarzy? 2 mieczy, 10 buław, 3 denary

może pozytywem będzie to, że pójdziesz do kogoś po pomoc, zaczniesz dzielić się z innymi swoimi myślami, zaczniesz pracę nad czymś, może się trochę dokształcisz, w 3 monetach widzę rozmowę, debaty z innymi, wcześniej 10 buław, dla mnie jest to symbol wypalenia się, a 2 mieczy zamyka sprawę, nie pozwoli dojść do czegoś, może nie będziesz chciała, aby ktoś Cię czy kogoś bliskiego skrzywdził i przez to odczujesz olbrzymie zmęczenie, ciężki balast na plecach i będziesz się starała dojść rozwiązania

O czym wiedzieć muszę? 3 buław, KOŁO, SPRAWIEDLIWOŚĆ

nie wszystko zależy od Ciebie, czasami od losu, czasami od wyższych instytucji...

Cenne wskazówki dotyczące wydarzeń: 9 kielichów, DIABEŁ, 3 mieczy

może nie będziesz mogła się do czegoś uwolnić, możliwe, że jeszcze coś Cię spotka szczęśliwego, ale 3 mieczy pokazywała mi zazwyczaj ból, smutek i rozpacz i może będziesz przez jakiś czas przywiązana do wydarzeń, które nie będą dla Ciebie przyjemne

Rada: 7 mieczy, 2 buław, 9 kielichów

użyj podstępu, kamuflażu, planuj, nie bój się być czasem egoistką, patrz swoich interesów, zacznij odczuwać zadowolenie

Gość Daffne
Napisano
Nosz..ja często w tej królowej wychodzę:lol: Taka ze mnie jędza, he he he:)

ja też w niej wychodzę - zwłaszcza w pracy, więc się nie przejmuj ha ha ha :)

Napisano

Co dobrego spotka mnie w marcu? 9 buław, As pucharów, Słońce- > gwiazda XVII - Myślę, że może spotkać Cię coś miłego, czego nawet sama się nie spodziewasz

Pozytyw którego sie nie spodziewam a się wydarzy? 2 mieczy, 10 buław, 3 denary- > cesarzowa III - Myślę, że tu nastąpi jakaś ugoda albo z kobietą albo za pomocą jakiejś kobiety

O czym wiedzieć muszę? 3 buław, KOŁO, SPRAWIEDLIWOSC XI- > Kapłanka II Długo się zastanawiałam co tu napisać,ale jedyne co mi przyszło do głowy, to to, że czasem trzeba poczekać na coś, na dobre rezultaty czegoś...

Cenne wskazówki dotyczące wydarzeń: 9 kielichów, DIABEŁ, 3 mieczy- > diabeł XV nie trzymaj się kurczowo pewnych ram, puść czasem coś wolno nawet jeśłi sprawa Ci to przykrość lub cierpienie

Rada: 7 mieczy, 2 buław, 9 kielichów-> kochankowie VI- ja bym powiedziała, żeby zażegnała jakieś spory i cieszyła się z tego co masz :)

O czym powie nam Pani adwokat po przesłuchaniu- 3 buław,Głupiec,KOŁO,5 denarów,Królowa Mieczy - wydaje mi się, że ona Wam powie, że brakuje Wam czegoś istotnego w danej sprawie

• 2 tygodnie później...
Napisano

Początkowa Weryfikacja-->O czym powie nam Pani adwokat po przesłuchaniu- 3 buław,Głupiec,KOŁO,5 denarów,Królowa Mieczy

Pani adwokat spieszyła się na kolejną sprawę. Jedno jest wiadome iż dochodzenie tyle trwało ponieważ owa Pani próbowała obwinić moją osobę o to,że dokonałam trwałego uszczerbku na jej zdrowiu . Biegły sądowy wykluczył taką możliwość ponieważ ona długotrwale leczy sie na to o co mnie oskarżyla. Adwokat stwierdziła,że to czyste próby wyłudzenia np: renty . W postepowaniu dowodowym również brak z monitorigu gdzie na osiedlu mamy monitoring. Obdukcje ma również taką jak ja do 7 dni. Pani adwokat była w ogóle zdziwiona,ze taki artykuł mamy postawiony.