panna.marta Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 Witam, ostatnio stawiałam karty na egzamin dotyczący kursu z j. angielskiego. Z tamtych kart wynikło, że przystąpię do egzminu. Teraz czas na pytanie czy w ostatecznym rozrachunku zostanę przyjęta na kurs po tych egzaminach. Baaardzo mi na tym zależy. sprawiedliwość XI, królowa denarów, giermek pucharów dołożyłam królowę pucharów -> sprawidliwość XI Powinni mnie przyjąć. Chyba mi nawet nie najgorzej pójdą Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 czy w ostatecznym rozrachunku zostanę przyjęta na kurs po tych egzaminach? sprawiedliwość XI, królowa denarów, giermek pucharów dołożyłam królowę pucharów -> sprawidliwość XI widać, że będziesz się przygotowywać dość solidnie albo karta może mówić,że ile wypracujesz wysiłkiem własnym to i taki rezultat będzie, druga karta pokazuje, że uzyskasz dobry wynik, będzie Cię on zadowaląć. Zdasz ) Powodzenia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 zdasz jak nic, sprawiedliwość będzie mówić tutaj o tym, że to oni oceniają i pewnie wyjdzie Ci to na plus, bo dalej masz panią denarową, która siedzi pewnie na swoim tronie i o nic się już nie martwi Giermek pucharów to Ty jako młodzik zdobywający wiedzę, królowa tego samego koloru może mówić o tym, że nie pohamujesz swojej radości, gdy dostaniesz wyniki Karty jak dla mnie bardzo pozytywne Tylko nie spoczywaj teraz na laurach Cytuj
panna.marta Napisano 22 Lutego 2014 Autor Napisano 22 Lutego 2014 dziewczyny dzięki, nie spocznę. Bardzo chcę się tam dostać i stanę na głowie, żeby mnie tam przyjęli. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 dziewczyny dzięki, nie spocznę. Bardzo chcę się tam dostać i stanę na głowie, żeby mnie tam przyjęli. uda się to widać po kartach - tylko musisz włożyć swoją pracę Cytuj
panna.marta Napisano 25 Lutego 2014 Autor Napisano 25 Lutego 2014 bylam wczoraj, test mnie zaskoczyl. Myslalam, ze to bedzie bardziej General English, a to w sumie byl w wiekszosci Business Eng., ale zobaczymy. Jutro beda wyniki, mam nadzieje,ze mnie przyjma Cytuj
pawel116 Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Już sama Sprawiedliwość na początku mówi, że zostaniesz przyjęta 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Wszystko pójdzie dobrze. O przyjęciu na kurs mówi mi paź, to przecież zaproszenie. Będzie ok. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 27 Lutego 2014 Autor Napisano 27 Lutego 2014 WERYFIKACJA - przyjeli mnie, do grupy ktorej chcialam! Ale sie ciesze !!! Cytuj
marcepanka Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 gratuluję, nie przeczytałam tematu do końca a miałam odpowiedź : Sprawiedliwość na początku i jako przeliczenie na końcu to przyjęcie na kurs, Królowa Denarów to kobieta spełniona otrzymująca miłą wiadomość w Giermku Kielichów o dostaniu się na kurs:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi