Skocz do zawartości

egzaminy

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, ostatnio stawiałam karty na egzamin dotyczący kursu z j. angielskiego. Z tamtych kart wynikło, że przystąpię do egzminu. Teraz czas na pytanie czy w ostatecznym rozrachunku zostanę przyjęta na kurs po tych egzaminach. Baaardzo mi na tym zależy.

sprawiedliwość XI, królowa denarów, giermek pucharów dołożyłam królowę pucharów -> sprawidliwość XI

Powinni mnie przyjąć. Chyba mi nawet nie najgorzej pójdą

Gość Daffne
Napisano

czy w ostatecznym rozrachunku zostanę przyjęta na kurs po tych egzaminach?

sprawiedliwość XI, królowa denarów, giermek pucharów dołożyłam królowę pucharów -> sprawidliwość XI

widać, że będziesz się przygotowywać dość solidnie albo karta może mówić,że ile wypracujesz wysiłkiem własnym to i taki rezultat będzie, druga karta pokazuje, że uzyskasz dobry wynik, będzie Cię on zadowaląć. Zdasz :))

Powodzenia :okok:

Gość Euterpe
Napisano

zdasz jak nic, sprawiedliwość będzie mówić tutaj o tym, że to oni oceniają i pewnie wyjdzie Ci to na plus, bo dalej masz panią denarową, która siedzi pewnie na swoim tronie i o nic się już nie martwi :) Giermek pucharów to Ty jako młodzik zdobywający wiedzę, królowa tego samego koloru może mówić o tym, że nie pohamujesz swojej radości, gdy dostaniesz wyniki :)

Karty jak dla mnie bardzo pozytywne :) Tylko nie spoczywaj teraz na laurach :)

Napisano

dziewczyny dzięki, nie spocznę. Bardzo chcę się tam dostać i stanę na głowie, żeby mnie tam przyjęli.

Gość Daffne
Napisano
dziewczyny dzięki, nie spocznę. Bardzo chcę się tam dostać i stanę na głowie, żeby mnie tam przyjęli.

uda się to widać po kartach - tylko musisz włożyć swoją pracę :okok:

Napisano

bylam wczoraj, test mnie zaskoczyl. Myslalam, ze to bedzie bardziej General English, a to w sumie byl w wiekszosci Business Eng., ale zobaczymy. Jutro beda wyniki, mam nadzieje,ze mnie przyjma :)

Napisano

Już sama Sprawiedliwość na początku mówi, że zostaniesz przyjęta :)

• Lubię to! 1
Napisano

Wszystko pójdzie dobrze. O przyjęciu na kurs mówi mi paź, to przecież zaproszenie. Będzie ok. :)

• Lubię to! 1
Napisano

WERYFIKACJA - przyjeli mnie, do grupy ktorej chcialam! Ale sie ciesze !!! :D

Napisano

gratuluję:), nie przeczytałam tematu do końca a miałam odpowiedź :

Sprawiedliwość na początku i jako przeliczenie na końcu to przyjęcie na kurs, Królowa Denarów to kobieta spełniona otrzymująca miłą wiadomość w Giermku Kielichów o dostaniu się na kurs:)