panna.marta Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 To i karty na moją sylwetkę. Na chwilę obecną ogromny leń we mnie siedzi 1. Jak sylwetka wygląda na chwilę obecną? 2 denary, as mieczy, 10 denarów -> sprawidliwość XI wydaje mi się zróżnicowana w pewnych partiach szczupła w innych zaokrąglona 2. Moja motywacja w utrzymaniu ładnej sylwetki na przestrzeni 6 miesięcy? as denarów, 7 denarów, diabeł XV -> świat XXI motywacji zero , jeden wielki leń w diable siedzi 3. Jak będzie wyglądała moja sylwetka na przestrzeni 6 -cy? Koło fortuny X, giermek buław, królowa mieczy -> cesarzowa III prawdę mówiąc nie mam pojęcia, ale koło chyba wskazuje, że będzie to zmienne niestety 4. Czy jeśli zabiorę się teraz do pracy, to uzyskam idealną figurę? 3 buław, rydwan VII, kochankowie VI dołożone sąd ostateczny XX -> umiarkowanie XIV łatwo nie będzie, ale tak jednakże bez szału Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Lutego 2014 Maestro Napisano 23 Lutego 2014 1. Jak sylwetka wygląda na chwilę obecną? 2 denary, as mieczy, 10 denarów -> sprawidliwość XI i dobrze i źle,tak bym powiedziała, tzn.,wydaje mi się,ze w pewnych miejscach może byc trochę za szeroko (np.biodra),a w innych za mało (nie wiem,zbyt szczupłe nogi,czy zbyt mały biust) 2. Moja motywacja w utrzymaniu ładnej sylwetki na przestrzeni 6 miesięcy? as denarów, 7 denarów, diabeł XV -> świat XXI no niby masz jakąś tam mozliwość, ale czekasz na jakis silny bodziec,coś co Cie nagle pchnie do działania i nie ma zmiłuj;) 3. Jak będzie wyglądała moja sylwetka na przestrzeni 6 -cy? Koło fortuny X, giermek buław, królowa mieczy -> cesarzowa III zmieni się,wydaje mi się, ze schudniesz 4. Czy jeśli zabiorę się teraz do pracy, to uzyskam idealną figurę? 3 buław, rydwan VII, kochankowie VI dołożone sąd ostateczny XX -> umiarkowanie XIV oczywiście,ze tak,zamiast wyczekiwac rusz do przodu, mozliwe tez, że schudniesz z miłosci;) Cytuj
Trida Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 1. Jak sylwetka wygląda na chwilę obecną?2 denary, as mieczy, 10 denarów -> sprawiedliwość XI Nie jest źle ale mogłoby być lepiej. Widać, ze lubisz sobie dogodzić (10 denków) i chyba nie do końca dobrze się czujesz w swoim ciele (as mieczy), chyba chciałabyś coś zmienić (sprawiedliwość) 2. Moja motywacja w utrzymaniu ładnej sylwetki na przestrzeni 6 miesięcy?as denarów, 7 denarów, diabeł XV -> świat XXI Coś tam sobie myślisz, ale masz to odłożone w czasie. Najchętniej wzięłabyś się za jakaś dietę cud – mało jeść szybko schudnąć a to nie jest dobre. Ale w Świecie wydaje mi się, ze się zmotywujesz w końcu do prawdziwej, racjonalnej diety i ćwiczeń może 3. Jak będzie wyglądała moja sylwetka na przestrzeni 6 -cy?Koło fortuny X, giermek buław, królowa mieczy -> cesarzowa III Różnie. Bd motywacja i jej spadek ale odnoszę wrażenie, ze dasz w końcu radę i coś się ruszy 4. Czy jeśli zabiorę się teraz do pracy, to uzyskam idealną figurę?3 buław, rydwan VII, kochankowie VI dołożone sąd ostateczny XX -> umiarkowanie XIV Zdecydowanie tak tzn nie będą to twoje marzenia itd., nie bd to Twój deał ale będziesz bardzo zadowolona. Tak dla motywacji Cytuj
panna.marta Napisano 23 Lutego 2014 Autor Napisano 23 Lutego 2014 dziękuję narazie to siedzi we mnie zwierze i wygląda na to, że to leniwiec Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 1. Jak sylwetka wygląda na chwilę obecną? 2 denary, as mieczy, 10 denarów -> sprawidliwość XI wygląda na to jakbyś była dość zadowolona z siebie, niektóre partie masz szczupłe ( może nogi), inne okrąglejsze. 2. Moja motywacja w utrzymaniu ładnej sylwetki na przestrzeni 6 miesięcy? as denarów, 7 denarów, diabeł XV -> świat XXI marzec, kwiecień bedziesz skupiona na wdrażaniu nowych sposobów dbania o sylwetkę, maj, czerwiec czeka odpoczynek od tego albo sprawdzenie jak wyjdą w praniu poczynania, w kolejnych miesiącach możesz ostro chcieć sie. wziąć za siebie w diable. 3. Jak będzie wyglądała moja sylwetka na przestrzeni 6 -cy? Koło fortuny X, giermek buław, królowa mieczy -> cesarzowa III marzec, kwiecień próby podejmowania się jakiś zmian, maj, czerwiec wdrażanie tych zmian i ostre wzięcie sie za siebie, w lipcu efekt uzyskany zadowalający 4. Czy jeśli zabiorę się teraz do pracy, to uzyskam idealną figurę? 3 buław, rydwan VII, kochankowie VI dołożone sąd ostateczny XX -> umiarkowanie XIV tak uda CI się jeśli tylko weźmiesz sie do pracy Cytuj
Davisa Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 Zapracowałaś uczciwie na obecny wygląd ;-) Jednym słowem: pełnia :-) I wiesz o tym. 2. Moja motywacja w utrzymaniu ładnej sylwetki na przestrzeni 6 miesięcy? as denarów, 7 denarów, diabeł XV -> świat XXI Uwierzysz, że jesteś w stanie pokonać wszelkie przeszkody w osiągnięciu celu, ale zabraknie Ci cierpliwości. No i za dużo pokus wszem i wokół. A Świat... cóż, nic o poszczeniu i wstrzemięźliwości nie mówi. 3. Jak będzie wyglądała moja sylwetka na przestrzeni 6 -cy? Koło fortuny X, giermek buław, królowa mieczy -> cesarzowa III Moim zdaniem, nie zmieni się, choć będziesz próbowała przeróżnych sposobów. Jednym słowem: za dobrze Ci będzie, mówiąc delikatnie:-) Będziesz wyglądała kwitnąco, i cyc i tył :-) Uwierz, że jest wielu amatorów na takie specjały :-) 4. Czy jeśli zabiorę się teraz do pracy, to uzyskam idealną figurę? 3 buław, rydwan VII, kochankowie VI dołożone sąd ostateczny XX -> umiarkowanie XIV łatwo nie będzie, ale tak jednakże bez szału Dasz radę. Ale- czy zabierzesz się teraz do pracy? Cytuj
pretoria Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 Zajrzę jak tylko dorwę sprawnego lapka, bo mój coś 'choruje' Zostawiam ślad Cytuj
pawel116 Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 To i karty na moją sylwetkę. Na chwilę obecną ogromny leń we mnie siedzi 1. Jak sylwetka wygląda na chwilę obecną? 2 denary, as mieczy, 10 denarów -> sprawidliwość XI W tych kartach raczej nie widać lenistwa, wręcz odwrotnie - widać, że lubisz próbować kilku sposobów na raz, zależy Ci na jak najlepszym wyglądzie zewnętrznym (10 Denarów). 2. Moja motywacja w utrzymaniu ładnej sylwetki na przestrzeni 6 miesięcy? as denarów, 7 denarów, diabeł XV -> świat XXI A ja uważam, że powoli, ale dopniesz swego - widać Twoją zawziętość w Diable. 3. Jak będzie wyglądała moja sylwetka na przestrzeni 6 -cy? Koło fortuny X, giermek buław, królowa mieczy -> cesarzowa III Zmieni się na lepsze, staniesz się jeszcze bardziej kobieca. 4. Czy jeśli zabiorę się teraz do pracy, to uzyskam idealną figurę? 3 buław, rydwan VII, kochankowie VI dołożone sąd ostateczny XX -> umiarkowanie XIV Tak. Cytuj
pretoria Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Tal ogólnie... Ogólnie Twoja sylwetka zła nie jest. Nie będzie łatwo wziąć się w garść, jeśli to uczynisz to będzie to słomiany zapał. Po jakimś czasie sobie odpuścisz, później znów zachcesz coś zrobić w tej sferze... Aby osiągnąć cel nie możesz odpuszczać, wtedy uzyskasz taką figurę jaką chcesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi