Skocz do zawartości

Za panna martą - jaki będzie najbliższy tydzień dla mnie

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jak mi minie najbliższy tydzień?

Rycerz Buław 6 buław Król Monet 9 kielichów suma Cesarzowa HB Diabeł/Kochankowie

wróci ktoś z przeszłości, a raczej kontakt z ta osobą i jakies niezobowiązujące spotkanie mnie czeka

Napisano

Tydzień niespodzianek :)

Ryc.Buł. z 6 buław - ktoś cię może niespodziewanie odwiedzi? - lub ujawni swoją gotowość na spotkanie - możesz być w kropce, co z tym dalej zrobić?..

Król Monet tutaj jakby sprowadzał na ziemię/na zasadzie - pomyśl Inez, zanim pójdziesz w ten wir. Wystopujesz więc, ale będzie ci ciepło w środku na duszy. :)/9 puch/

Gość Euterpe
Napisano

Ciebie ktoś odwiedzi albo Ty do kogoś się wybierzesz - w kartach jest przemieszczanie: rycerz buław + 6 buław

może do pana denarowego albo zwyczajnie pójdziesz do szefa i będziesz zachwycona z tej rozmowy

Twój partner może sprawi Ci jakąś miłą niespodziankę

może uprawiasz jakiś sport, dzięki któremu lepiej się czujesz

na początku tygodnia będzie dużo ruchu, może i nerwów, ale odniesiesz w ostateczności zwycięstwo, którym będziesz mogła się cieszyć, a Twoja sytuacja będzie jeszcze stabilniejsza

• Maestro
Napisano
Jak mi minie najbliższy tydzień?

Rycerz Buław 6 buław Król Monet 9 kielichów suma Cesarzowa HB Diabeł/Kochankowie

wróci ktoś z przeszłości, a raczej kontakt z ta osobą i jakies niezobowiązujące spotkanie mnie czeka

WERYFIKACJA

Tydzień był hmmm, taki sobie. Karty chyba pokazały pana nazbyt pewnego siebie,powiedziałam mu co o nim myślę (możliwe,że za dużo), co spowodowało, że zaczął zachowywać się nieracjonalnie (telefony w nicy,zamiast za dnia, których nie odbierałam, napisałam sms z zapytaniem czy telefon w nocy do kobiety jest wg niego wyrazem szacunku do niej? W ramach odpowiedzi zablokował mnie w swoim telefonie;) To chyba pokazały dwie ostatnie karty Król Monet i 9 kielichów -zachowanie egoistyczne, dla własnej wygody;)